CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 2209|Reply: 13

Nenek Tak Perasan, Cucu 7 Tahun Maut Jatuh Dari Tingkat 4

  [Copy link]
Post time 18-8-2020 01:47 PM | Show all posts |Read mode
Budak 7 tahun maut selepas terjatuh daripada tingkat empat sebuah flat di  Batu 2, Jalan Tuaran, Kota Kinabalu.


Kejadian pada 8.30 malam itu menyaksikan kanak-kanak yang tinggal besama neneknya itu terjatuh dari beranda dapur.


Difahamkan ketika itu nenek mangsa yang berusia 52 tahun berada di dalam tandas.


Wanita tersebut hanya menyedari cucunya terjatuh selepas mendengar jeritan orang ramai dari tingkat bawah rumah.




Foto: Berita Harian Online


Ketua Polis Daerah Kota Kinabalu Asisten Komisioner Habibi Majinji berkata,

"Mangsa yang mengalami kecederaan parah di bahagian kepala disahkan meninggal dunia di lokasi kejadian oleh pasukan perubatan Hospital Queen Elizabeth II (HQEII).

"Ibu dan bapa mangsa yang bekerja sebagai pembersih awam tinggal rumah lain tetapi di flat yang sama."


Tiada unsur jenayag dan kes diklasifikasikan sebagai kematian mengejut. -CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-8-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong lah pasang jeriji kat tingkap2.... dan pastikn jeriji tu dikunci bila ada budak2.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 02:48 PM | Show all posts
Takziah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah pada keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 03:55 PM | Show all posts
hurmm kesiannyaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tidakkkk..mesti cucu kesayangan sbb lepak rumah nenek sobsob
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2020 05:39 PM | Show all posts

nasib baik ko sebut takziah kepada keluarga...
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
gadget replied at 19-8-2020 05:39 PM
nasib baik ko sebut takziah kepada keluarga...

Hahahahaha ni dah kenapa aku mana komen dia reply balik , komen nak kutip point la lambat sangat nak naik level
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-8-2020 12:42 PM | Show all posts
missfaris replied at 20-8-2020 01:25 AM
Hahahahaha ni dah kenapa aku mana komen dia reply balik , komen nak kutip point la lambat sangat n ...

heheh..tak...sbb ada org ucap takziah kat mayat/arwah...cenggini "takziah kepada arwah"
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
sedih ohh 7thn nii consider besar dah da faham bhaya etc..anak aku pon da tau takut nk ke balcony and takut nk naik lif sorg2...da tau bahaya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 03:23 PM | Show all posts
sebaya anak sulung aku

salam takziah kepada keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2020 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
gadget replied at 20-8-2020 12:42 PM
heheh..tak...sbb ada org ucap takziah kat mayat/arwah...cenggini "takziah kepada arwah"

Hahahah ni masalah imaginasi tak terkawal
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah. Msti neneknya rase bersalah bila hilang cucu mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 01:12 AM | Show all posts
7 tahun dah pun... memang nakal betul budaknya...
bahaya kalau kita tersilap terlepas pandang...

kesian nenek ni mesti rasa bersalah seumur hidup..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 08:14 AM GMT+8 , Processed in 0.092205 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list