Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11325
View
150
Reply

"Barisan Pelakon Hebat Tanah Air Bergambar Bersama Sebatang Kayu."

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-8-2020 12:52 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini Remy Ishak ada memuat naik gambar dirinya bersama pelakon-pelakon heabt tanah air.


Antaranya Hairul Azreen, Shaheizy Sam, Alif Satar dan Bront Palarae.


  


Difahamkan mereka adalah barisan pelakon yang membintangi filem Bakara yang bakal menjalani penggambaran Jun tahun hadapan.


Ia mengisahkan tentang perjuangan sebenar anggota 19 RAMD Mekanis menyelamatkan anggota Renjer dan Delta US di Pasar Bakara Somalia pada 3 dan 4 Oktober 1994.


Nampaknya rami yang teruja bila tengok hero-hero ini berlakon.


Namun di Twitter ada pula yang kurang senang dengan salah seorang aktornya.


Seorang netizen menulis, "Barisan pelakon hebat tanah air bergambar bersama sebatang kayu."


Siapa agaknya kayu yang dimaksudkan ya?


Melihat di ruangan komen, ramai pula yang kata Hairul Azreen. Alamak!
















Apa kata anda? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-8-2020 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali ada kekrul dgn Alif satar. Potong ahhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodo laaaar ingatkan kayu betul! {:hero
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Menangis org tu dikayukan..haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:04 PM | Show all posts
baca tajuk terus tahu kayu tu sape haha.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols nak tengok bront je {:love
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:06 PM | Show all posts
Haha

Suruh ganti dengan Beto, LOL!


Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dorang kan berbatang sebatang kayu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kayu tu utk stunt2 ok lah tp berdialog hurm..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:12 PM | Show all posts
so kekrul jd kayu ape dlm cite ni?? mek membayangkan kinder yg ade org jd pokok.. kuo muka ayun2 dahan tu..

hahahahah kekrul seperti itukah??
maaf nk tnya, alip satar tu scene nyanyi lagu negaraku ke?? berdiri tegak nyanyi lagu, end scene alip...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:13 PM | Show all posts
haha, dah agk mesti kayu tu kekrul
harap heols dpt improve acting heols
kalau x, sia2 ja dpt berlakon dgn bront, bang remy
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
tak phm aku rmai org dk puja alip satar sampai trending kt twitter......
mcm kn best sgt si alip tu belakon......
kalau remy beto bront tu logik la dh bpuluh filem blakon.....
alip who?
si herul pun ok lg sbb byk dh blakon filem aksi.....
alip?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:14 PM | Show all posts
puas aku cari gmbr bamtah..igtkan bamtah..rupanya kekrul
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:17 PM | Show all posts
hebat??????





Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aliff rupanya aku ingatkan Shah Jazel..
Go Remy n Bront yg lain sorry kena usaha lagi
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:20 PM | Show all posts
taraf pelakon hebat ikut turutan

bront palarae>shahezy sam>remy ishak> alif satar>kekrul

dr segi achievements, remy ishak, alif satar & kekrul belum capai apa yg diperoleh shahezy sam & bront.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Alif satar tu elok digantikan dgn julripingg.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kekrul ke kayu? Iols rasa dia ok jah cerita askar2, alip tu kurang sesuai walaupun heols fit
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Remy dan bront dah sesuai la karakter dan suara pun jantan nak jd tentera...yg lagi 3 makhluk tu suara kepit je...suara alif satar mmg tak matang2 lg ke...cam suara budak2 boyband...dgr je lagu dia kat radio terus iols tuka cenel
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2020 01:52 PM | Show all posts
semak samun kat muka tu tolong tebas setara dengan askar tulen ye..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list