Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12356
View
220
Reply

Saksikan Iklan 'Dyson' Bersama NEELOFA

[Copy link]

Author: dodolpandai       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-8-2020 08:50 PM | Show all posts |Read mode

Yang towel ikat kat rambut tu???


Sneak peak nak lucut tudung ke????

nampak rambut!!!!!!!!!!!!

matdeghem diminta komen!!!!!

semoga istiqamah!!!!!!



Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-8-2020 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke mention rutin kau play with Jebat tu? Eh hello, tu anak sedara kau je kot. Btw, Lofa cantik cuma nampak macam tua sangat dalam video ni. Maybe sebab close up terlebih..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2020 08:54 PM | Show all posts
prizadane replied at 10-8-2020 08:53 PM
Perlu ke mention rutin kau play with Jebat tu? Eh hello, tu anak sedara kau je kot. Btw, Lofa cantik ...

dah 30 umur

muda lagi ke?

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 10-8-2020 08:53 PM
Perlu ke mention rutin kau play with Jebat tu? Eh hello, tu anak sedara kau je kot. Btw, Lofa cantik ...

Matang sgt air muka lofa skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 08:58 PM | Show all posts
muka neelofa macam muka pompuan dah anak 3
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sebab tak ade subtitle, kecek omputeh dok pehe butir. Mende la tino ni kecek
Kate intenesel, tak kan keceh separuh malay separuh omputeh. Koman2 habiskan 1 baris, rengsa betul
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 10-8-2020 08:55 PM
Matang sgt air muka lofa skrg..

Nampak tua sangat.. like dah 38yo, walhal baru 31. Life tak happy kot.. too serious
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
gapo dio mu kecek ni lopah?......
tak bunyi gapo gapo monotone jer.....
toksah kecek la lain kali tunjuk muka jer
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi dodol bergosip.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Guna berapa ribu watt ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Iklan 1mnt pun tetap la kayu..
Menguappp
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
muka tua
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 10-8-2020 01:01 PM
Nampak tua sangat.. like dah 38yo, walhal baru 31. Life tak happy kot.. too serious

Biar betik umo dia 31, igt kan dah 45 thn, nmpk kertu suggh
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Internesenal sangat.
Sampai bila dia speaking, Ganja tak dengar butir.
Ganja orang kampung, xberapa nak paham hinggerish.

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam propa jah dh guna dyson since 2017 kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Mantap eh..takyah tunjuk rambot
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
afidahoney27 replied at 10-8-2020 09:17 PM
Cam propa jah dh guna dyson since 2017 kikiki

Betul la gamaknya thats why dyson ambil jadi duta.. hehe.. hajah 2x takkan nk tipu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fadz84 at 10-8-2020 09:37 PM
KIM.K replied at 10-8-2020 09:22 PM
Mantap eh..takyah tunjuk rambot


X sesuai nk promote product ni tak tunjuk rambut kn.. pengguna baru pun x bp yakin nk beli.. Kalau org beli pun mmg sbb tau kualiti product ni bkn sbb tgk iklan.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg... apasal teruk sangat dia cakap. Tak faham apa pun. Duit banyak pi lah kelas bahasa kasi sebutan bagi jelas.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2020 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 10-8-2020 07:53 PM
Perlu ke mention rutin kau play with Jebat tu? Eh hello, tu anak sedara kau je kot. Btw, Lofa cantik ...

Dah anak sedara tu duduk dengan dia dn dia sayang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list