Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5442
View
72
Reply

Tunang Dayana Roza Ikut Pesan Arwah Nenek, Cari Isteri Yang Putih

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-8-2020 12:56 PM | Show all posts |Read mode
Tunang Dayana Roza, A'dale Adham menyifatkan bakal isterinya itu cukup sempurna di matanya, memenuhi kriteria dan spesifikasi.


A'dale juga mendedahkan tidak berputus asa memenangi hati Dayana selepas lamarannya ditolak beberapa tahun lalu.




Kredit foto: IG A'dale Adham



"Orang kata, kalau ibarat kereta tu, memang ikut spesifikasi yang saya mahukan.

"Cuma, bunyi tu yang saya kena tukar sikit. Malah, saya pernah cakap dengan dia 'ingat, satu hari nanti saya akan kahwin dengan awak juga'," kongsinya kepada Gempak


Malah, Dayana juga memenuhi kriteria seperti dipesan arwah neneknya iaitu mencari isteri yang putih.

"aling penting, dalam banyak-banyak perhubungan sebelum ni, dia seorang sahaja yang tahan dengan hobi saya yang suka memancing sebab hobi saya ini agak lasak. Saya suka laut, belayar," ceritanya.




Kredit foto: IG Dayana & A'dale Adham




Difahamkan, pasangan itu akan melangsungkan majlis pernikahan pada pertengahan Disember ini. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-8-2020 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Brp byk benang nak ada pasal dia ni bertunang? Tunang dia ni tak rasa shallow ke bgtau statement camtu? Nenek suruh cari bini putih? Apooo! Pastu si dayana ni kategori putih ke? Coklat kuning langsat je tengok
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo heols tak sebut suka mancing tadi memang iols mentah2 fikir gayah
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ek elehhhhhh main petik je nama arwah nenek padahal arwah tu tak kata apa pun kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 01:28 PM | Show all posts
bab cari kulit putih tu aku boleh terima lg. cite kwn aku sebelum nikah bakal mak mertua siap pesan suruh cari bini yg t*t*k besar. murah rezeki katanya. akhirnya anaknya tu pun menikah dgn kwn aku yg t*t*k kecik...apa punya teori la depa2 ni kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
yok yok ooo je arwah nenek kau yg pesan.. ke itu kau punya own criteria.. jual nama nenek takut kena kecam..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Racistnya nenek heolsssss
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboii dah kenapa nak ikut taste nenek.
Bukannya nenek tu yg kena kawen pun.

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 02:58 PM | Show all posts
ni mcm citer sivaji je..nak jodoh putih...chaitt!
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 03:13 PM | Show all posts
Kalau nak yang putih, tu haaa founder timbang kilo yang sebijik muka Syuk tu putih
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 03:32 PM | Show all posts
pesan arwah nenek pun boleh jadi bahan cerita hiburan  
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 03:33 PM | Show all posts
fofular sgt ke dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengarut je..dapat anak hitam kang meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
husna_amal replied at 7-8-2020 03:32 PM
pesan arwah nenek pun boleh jadi bahan cerita hiburan

Kalau itu dh dia punya taste, nape petik nama nenek...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa punye nasihat lah. Rasis sungguh.
Si jantan pun muka n body pun mcm tong sampah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 03:59 PM | Show all posts
sungguh colourist nendanya..... ke main petik je sbb memang taste dia?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Esok anak hg masuk tadika..hg pun menurun nasihat nenek hang suruh kwn dgn yg putih2 je??? So racist
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka je putih. Celah kangkang tetap hitam jua
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape tong dram racist ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Suri hati mr pilot jugak ke? Sbb dulu pernah tengok kt ig mama sis ketuk2, boifren dia pilot. Tataulah org yg sama ke tak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list