Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
4058
View
64
Reply

Walau Dapat Balik IG, Linda Rafar Tetap Kecil Hati Dengan Pihak Yang Jauhkan Diri

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-8-2020 10:41 AM | Show all posts |Read mode




"engalaman bila hilang ig /followers ni. Ada yang ikhlas tolong repost n promote ig baru Linda.. ada jugak yang tanya khabar dalam watsaap n doa yang baik.. tetapi ada jugak yang sombong n terus boikot linda sebab hilang followers."





Akhirnya, setelah kehilangan laman media sosial Instagram selama tiga bulan, selebriti Linda Rafar berjaya mendapatkan kembali akaun yang memiliki 901,000 pengikut tersebut.


Dengan post terakhir pada 26 April 2020 dan post pertama (selepas mendapat akaunnya kembali) pada 26 Julai 2020, Linda mengucapkan syukur kepada beberapa pihak yang membantunya menyelesaikan masalah tersebut.


Linda turut menyatakan ia adalah masa terbaik untuk mengenali rakan dan lawan kerana ada yang terus bersamanya dan ada juga yang terus meninggalkannya kerana sudah tidak merasakan dirinya penting lagi.





Kredit foto G




Menurutnya lagi, dugaan tersebut mematangkan dirinya untuk mengenali rakan dan lawan.



"Tak putus-putus jugak online seller yang cancel review sebab takda followers katanya so tak berminat nak deal."





Kredit foto : IG



Namun, berkat bantuan Yang Maha Esa, dia tetap bersyukur kerana sedar semua itu mematangkan lagi dirinya.



"Yang ikhlas tetap dihati, yang hina dan sombong Linda ingat sampai mati."






Kredit foto : ig



Linda juga berjanji untuk berkongsi cara bagi membantu mereka yang kehilangan akaun selepas ini.



Baguslah Linda sudah mendapat akaunnya kembali. Maklumlah, untuk mengumpul jumlah pengikut sehingga hampir 1 juta bukannya mudah. Cuma, selagi belum mendapat pengesahan dari Instagram (blue tick) tetap perlu berhati-hati ya. - CARI



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-8-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
ooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni boleh la buat buku "cara-cara untuk mendapatkan kembali akaun ig yg kena hack"
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Omgee itulah kehidupan acik linda oi. Ko ingat sepanjang masa kawan n pemenat nak puja puji sayang2.dorang pun banyak masalah lain
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 10:58 AM | Show all posts
Memang hidup berlandaskan sosmed ker caner ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 11:00 AM | Show all posts
org mnyampah dgn kau x faham2 ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 11:05 AM | Show all posts
hmm.. okay
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 11:07 AM | Show all posts
mieymiey replied at 7-8-2020 10:58 AM
Memang hidup berlandaskan sosmed ker caner ni?

situ tempat promote produk...sis.

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
So boring this makcik
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 11:14 AM | Show all posts
bisingnya ko dgn kontroversi ciptaan..memang patut org jauhkan diri dprd santau????????
takde job ehhhhh
tapi aku herann tu sape ehh peminat dia..
tolong munculkan diri..kenapa minat dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 11:25 AM | Show all posts
BicaraHatiku replied at 7-8-2020 11:07 AM
situ tempat promote produk...sis.

Yer sis, iols paham. Tapi pelik sheols kata sebab hilang ig, baru sheols tau siapa kawan siapa lawan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 11:28 AM | Show all posts
buat malu husband je, pasal followers kau je pun, kalau ada masalah, ditimpa musibah bukan ratusan ribu followers kau hulur tangan pun. duniawi sis, duniawi hehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 7-8-2020 10:45 AM
ooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?

Kakak... Tak makin mengendur ke tetek kita kalau selalu gelebah?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 11:39 AM | Show all posts
Ya hampunnnnnn
tak abih2 lagi minah ni
ko dah kenapaaaaaa
ko tu sape yang nak sume org suka puja ko semua
attention seeker betoi
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Eeewww... so kalo x tanya khabar terus kena cop sombong ke.. semua kena tanya khabar ko ke.. koserrr
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 12:03 PM | Show all posts
Kan dah dapat ig tu. Sikit punya hal pun nak kecil hati.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 7-8-2020 10:45 AM
ooo dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?

sumber pendapatan sheols tu kak kiah.. haruslah mggelabah teksssss.. hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
die ni xleh dok dediam ke..
pegi la amik job berlakon jd mak2.. fiza elite tu elok je berlakon jd mak2 daa..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Org berkiblatkan jumlah followers sj ke skrg ni
Byk lg benda yg penting dlm hidup ni wei!
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Org xnk kawan sbb xde followers.... ye ke...kalu yg business man/ business woman tu mgkn la sbb dorg berniaga of course cari retis yg ramai followers....ntah apa2 la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list