Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1238
View
20
Reply

JIZZZ... KLONG! KLONG! Rebut Peluang Dapat +1000 Kredit...

 Close [Copy link]

Author: AceHand       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-8-2020 03:39 AM | Show all posts |Read mode
[AceHand SPECTaceLAR]

Sempena ngan Bulang Kemerdekaang ni dan sambutang Awal Muharram bakal menjelang... Pemenang topik GOSIP TEMPATAN yang dianggap terbaek sepanjang bulang Ogos ni akang berpeluang dapat +1000 kredit... Tempat kedua +500 kredit... Dan kredit kesiang untok tempat ketiga sebanyak +300 kredit...

Tiada kriteria khas untok topik terbaek... Kalau ADMIN rasa topik tu beh hada cang lar menang... Peraduang ni walau bagaimanapong tidak melibatkang Editor CARI serta konco konconya... Memandangkang wartawang bebas CARI dan Moderator tidak dianggap sebagai sebahagiang konco yang dimaksudkang... Jadi mereka juga berhak mendapat peluang yang sama...

Sebarang rasuah tidak akang dilayan kecuali ko worang belanja aku burger... Itu pong bukang jaminang menang... Sekiang maklumang... Terima kasey...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-8-2020 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh lah acik porem bersemangat buka thread ye. Asalkan bukan duplicate threads, ok je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
jom semua pakat bertenggek kat ig retis2 tempatan malaysia. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 09:37 AM | Show all posts
inilah masa kita jadi saiful cari 2.0, 3.0, 4.0 dan seterusnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haha. marilah bertenggek di IG, Twitter ... mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 10:04 AM | Show all posts
iolss nak cadangkan hadiah kredit di up kan ke 3000+ (1st), 2000+(2nd) dan 1000+(3rd)

sebab 300 utk yang last tu nak  lepas pagar rumah dossah pun tak lepas...

terus kusss semangat nak buka thread

baik bercakaran dengan forumer2, confirm dapat kutip banyak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 03:16 PM | Show all posts
Nak menang senang, chuols bertunggu-tangga jer kat ig retis. Macam si sepol tu haaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tajuk vass gebas gebus tp isi cm cempedak PKP buat aapooooooo



membazir jerr....sudahnya wat jeruk kulit cempedak...isi 3-4 ulas jeehh nk goreng pon membazir gas
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 06:10 PM | Show all posts
aku tingin nak bukak tered psal vid leak penis retis
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmmm i tak faham cmna nak buat
Tapi nice la loghat ganu tu i suka sangat

Lagipun kalau i buka thread bukan ada org singgah pun sbb org x suka kat i
Well
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2020 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makneng at 7-8-2020 10:35 PM

Mak kalo baca benang aceheng ni sengsara tau.. Jadi ganu celop.. Halahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2020 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak bertenggek kt ig tu yg susah. Sbb aku xsuka sgt ig. Bosangggg.,,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2020 02:46 AM | Show all posts

Ceh!

dudaberhias replied at 7-8-2020 10:04 AM
iolss nak cadangkan hadiah kredit di up kan ke 3000+ (1st), 2000+(2nd) dan 1000+(3rd)

sebab 300 u ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Belong pepe dah demeng lelebih...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2020 02:47 AM | Show all posts

Errr...

mieymiey replied at 7-8-2020 03:16 PM
Nak menang senang, chuols bertunggu-tangga jer kat ig retis. Macam si sepol tu haaaaa.

[AceHand SPECTaceLAR]

Dah tu mana...?


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2020 02:49 AM | Show all posts

Hah! Hah! Hah!

tigerads replied at 7-8-2020 05:31 PM
tajuk vass gebas gebus tp isi cm cempedak PKP buat aapooooooo

[AceHand SPECTaceLAR]

Takde isi takde cang menang lar... Heh! Heh! Heh!


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2020 02:50 AM | Show all posts

Hmmm...

salamon replied at 7-8-2020 06:10 PM
aku tingin nak bukak tered psal vid leak penis retis

[AceHand SPECTaceLAR]

Boleh bukak tapi jangang letak gamba... Atau telah ditapis...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2020 02:51 AM | Show all posts

Hmmm...

friedfishsoup replied at 7-8-2020 09:25 AM
Boleh lah acik porem bersemangat buka thread ye. Asalkan bukan duplicate threads, ok je

[AceHand SPECTaceLAR]

Kalau hangat bagi kebaboom...!


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2020 02:51 AM | Show all posts

Hmmm...

kiah_mai_pulak replied at 7-8-2020 09:27 AM
jom semua pakat bertenggek kat ig retis2 tempatan malaysia. hahaha

[AceHand SPECTaceLAR]

Dan bukak topik kat sini... Heh! Heh! Heh!


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2020 02:53 AM | Show all posts

Hmmm...

asmara_me replied at 7-8-2020 09:37 AM
inilah masa kita jadi saiful cari 2.0, 3.0, 4.0 dan seterusnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haha. marilah ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Topik budak SEPUL tu tak dikira... Jadi dia memang takde cang menang... Hah! Hah! Hah!


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2020 02:53 AM | Show all posts

Hmmm...

clarizsa replied at 7-8-2020 06:11 PM
Mmmm i tak faham cmna nak buat
Tapi nice la loghat ganu tu i suka sangat

[AceHand SPECTaceLAR]

Forumer popular bukang penentu boleh menang...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2020 02:54 AM | Show all posts

Errr...

makneng replied at 7-8-2020 10:34 PM
Mak kalo baca benang aceheng ni sengsara tau.. Jadi ganu celop.. Halahhhhh

[AceHand SPECTaceLAR]

MAKNENG pong Ganu jugak kan...? Kalau tak mesti dah jadi MAKNE...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list