Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2509
View
32
Reply

[Tempatan] Bunuh diri di dalam kereta

[Copy link]

Author: FOTHER-MUCKER       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-8-2020 06:08 PM | Show all posts |Read mode


MANGSA ditemui meninggal dunia di dalam keretanya dipercayai membunuh diri. - Foto/Melvin Joni








Bunuh diri di dalam kereta

Oleh Melvin Joni
bhnews@bh.com.my






KUCHING: Mayat seorang lelaki dipercayai membunuh diri ditemui di dalam keretanya yang diletakkan di sebuah tempat letak kenderaan di tapak bekas sebuah jabatan kerajaan di Jalan Dusun, di sini pagi tadi.

Ketua Polis Daerah Kuching, Asisten Komisioner Awang Din Awang Gani, berkata pihaknya menerima panggilan jam 9.28 pagi tadi daripada orang awam yang memaklumkan kejadian apabila mendapati sebuah kenderaan jenis Proton Saga Aeroback berwarna merah yang mencurigakan.

"Maklumat awam memberitahu kemungkinan ada orang membunuh diri di dalam kenderaan berkenaan apabila terdapat saluran hos dimasukkan ke dalam kenderaan itu yang disambung terus ke ekzos.

"Sepasukan polis dari Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuching dan Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Sarawak bersama pegawai perubatan Hospital Umum Sarawak (HUS) ke tempat kejadian dan membuat pemeriksaan, di mana mangsa disahkan meninggal dunia di dalam kenderaan itu," katanya dalam kenyataan hari ini.

Beliau berkata, pemeriksaan mendapati tiada sebarang kecederaan pada tubuh mangsa warga tempatan berusia 51 tahun itu.

Awang Din, berkata mayat mangsa dihantar ke Hospital Umum Sarawak untuk tindakan lanjut dan kes disiasat sebagai kematian mengejut. Siasatan awal mendapati tiada sebarang unsur jenayah










Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 6-8-2020 06:11 PM | Show all posts
Macamana kaki kanan boleh berada di atas  dashboard seperti itu!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertambah lah bilangan yg bunuh diri,  aduyai
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 6-8-2020 06:11 PM
Macamana kaki kanan boleh berada di atas  dashboard seperti itu!

Nak cabut nyawe tu sakit.  Konfem ke bunoh diri pon?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
@ipes boleh tulis tentang bunuh diri

Adakah dihimpit hutang sudah cukup buat insan bunuh diri
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 6-8-2020 07:09 PM

Boleh la Dr @ipes2 tulis ttg slow death suicide ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana la tahun depan mereka yang ada masalah ni nak menghadapi sedangkan dah bulan August ni pun macam2 suicide dah. I sangat simpati.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 6-8-2020 06:15 PM
@ipes boleh tulis tentang bunuh diri

Adakah dihimpit hutang sudah cukup buat insan bunuh diri

Yang takkan buad hanye yang betol2 nak ikot larangan Islam aje..  Agame lain tak larang kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 6-8-2020 06:15 PM
@ipes boleh tulis tentang bunuh diri

Adakah dihimpit hutang sudah cukup buat insan bunuh diri

salah eja tu cik kim
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau sudut lain, xde iman la. Kalau scientific... xtau...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 6-8-2020 07:06 PM
salah eja tu cik kim

Wuopp..selap dah betulkan
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 6-8-2020 07:09 PM
Wuopp..selap dah betulkan

tapi nape nak tau?. Ada je cara paling mudah tapi xleh bgtau.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 07:18 PM | Show all posts
penangan covid
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 6-8-2020 07:11 PM
tapi nape nak tau?. Ada je cara paling mudah tapi xleh bgtau.


Cara macamana Kak Dila
Nak kena alami sendiri ke huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm hari2 je news pasal bunuh diri ni
Sapa2 yg suicidal please seek help
Ni no suicide helpline Befrienders 03-76272929
Call ya!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 6-8-2020 07:40 PM
Cara macamana Kak Dila
Nak kena alami sendiri ke huhu

ishhh nauzubilah minzalik. Kami kan keje hosp so doctor klu sembang ada je la depa citer citer
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 6-8-2020 08:16 PM
ishhh nauzubilah minzalik. Kami kan keje hosp so doctor klu sembang ada je la depa citer citer

Oh ya juga..macamana nak tau Kak Dila. Biru lebam ke
Yang iols tau kalau jerut leher, mata buntang. Lemas gas, tubuh biru
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 6-8-2020 06:11 PM
Macamana kaki kanan boleh berada di atas  dashboard seperti itu!

Aku bayangkan dia bergelut nak bernafas smpi camtu naik kaki dia....sebelum dicabut nyawa..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 08:51 PM | Show all posts
tekanan , hutang  xdibayar ,org kejar sampai nak tidur nak makan pun susah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
xtahumenahu replied at 6-8-2020 08:29 PM
Aku bayangkan dia bergelut nak bernafas smpi camtu naik kaki dia....sebelum dicabut nyawa..

Nampak sangat la ade setan in caj hal2 suicide ni.  Tau je dia nak cari paip getah tu..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list