Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
15485
View
104
Reply

"Datanglah Jenguk Anak Atau Tanya Khabar Pun Dah Memadai" - Vivy

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-8-2020 10:46 AM | Show all posts |Read mode
"Sejak diceraikan dengan talak tiga pada 4 November tahun lalu, proses pengesahan di mahkamah masih berlangsung sehingga hari ini."


Isteri kedua Amar Asyraf, Vivy Jeffry berkata kepada Harian Metro bahawa pelakon itu memberikan kerjasama baik sepanjang usaha mereka menyelesaikan konflik rumah tangga.




Kredit foto: Harian Metro



"Saya berterima kasih kepada Amar kerana dia memberikan kerjasama yang baik untuk selesaikan masalah ini.

"Sebenarnya, ada beberapa dokumen yang tidak lengkap dan menyebabkan mahkamah tidak dapat memberikan keputusan rasmi berhubung perceraian kami," katanya.


Tambahnya, dia sangat berharap proses perceraian ini diselesaikan secepat mungkin dan dia mahu meneruskan kehidupan seperti biasa bersama anak.

"Namun, saya harap Amar sesekali datanglah jenguk anak atau bertanya khabar pun sudah memadai.

"Insha-Allah saya akan besarkan anak dengan sebaik mungkin dan berikan kasih sayang sepenuhnya," ujarnya.


Rahsia Vivy yang sudah berkahwin dengan Amar beberapa tahun lalu terbongkar apabila muncul wanita bernama Ellika Azman yang didakwa hampir berkahwin dengan aktor itu membuat pendedahan mengenainya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 5-8-2020 10:51 AM | Show all posts
tkejut baca title... ingat kan vivy mak itik td hehehehe... tanjat gegel
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Clickbait sungguh...ingatkan dah cash dah
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha pdan muka.. nak jd isteri ke2 lg..
Obviously laki tu jenis nak sedap je..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:02 AM | Show all posts
Terpaksa cerita kat media bagi si amar ni alert sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:21 AM | Show all posts
perghhh tajuk benang betul2 mengundang dol!!
suspen betul...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan vivy yusof
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan tinbo
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
TT kena tambah yajuk, vivy edisi whoareyussss. Tanjat gegirl baca, ingatkan tin vivy tadi....
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:28 AM | Show all posts
so now mesti orang fikir dia ni better la dari syuk..
nak bersedap tetap kawin bukan simpan
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:32 AM | Show all posts
kuss smangat..ingatkan tinbo..dah  la baru je post gmba lindungan kaabah berkucupan hihikss
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Igt mak itik..
mak itik masih bahagia ngan pak itiknya..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Fuh ingat tinvi.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:46 AM | Show all posts
tajuk mengundang sungguh
laku keras jugak jntn ni ek
ada jerk yg tersangkut
tp tu la..akhirnya  bercerai jugak
jd perempuan ni jgn takut kalau x kawin2
asal ada duit sendiri, kahwin bukan satu keperluan sgt
biar la lambat, asal dpt yg elok
kalau xde jugak, x payah la buat semak katil n rumah jerk
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:52 AM | Show all posts
sweetgirl replied at 5-8-2020 10:51 AM
tkejut baca title... ingat kan vivy mak itik td hehehehe... tanjat gegel

sama...ingatkan vivy mak itik jugak
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedih betul la zaman sekarang ni ramai lelaki yg tak bertanggungjawab..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:58 AM | Show all posts
masa kau dua orang membirah senyap sunyi pula.
ni sebok memekak suruh jenguk anak
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
haryatie replied at 5-8-2020 11:46 AM
tajuk mengundang sungguh
laku keras jugak jntn ni ek
ada jerk yg tersangkut

meols sokong sepenuhnya
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 12:05 PM | Show all posts
Kemain tajuk. Nak capai KPI sangat nak dapatkan RM3k, sanggup tu letak Vivy padahal d Malaysia ni sorang jer Vivy yang dikenali ramai. Yang ni Vivy whoareyusssss.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 12:06 PM | Show all posts
kena dengau dari dua2 pihak..
baru kecam sepuas hati..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list