Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
8895
View
76
Reply

"Laki Bini Gaduh Paling Lama 6 Bulan Je" - Dr Erin

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-8-2020 12:34 AM | Show all posts |Read mode
Noorainul Naqim Mohd Radzi atau lebih dikenali sebagai Dr Erin menitip pesanan buat kaum hawa supaya tidak terlalu membangga diri atas pegorbanan sebagai isteri dalam rumah tangga.




Kredit foto: IG




Bekas isteri pendakwah bebas kontroversi Dai Farhan menerusi kemas kini di Instagram sebaliknya menegaskan bahawa suami atau isteri ada pengorbanan masing-masing.


Erin juga mengambil kesempatan memberi nasihat kepada warga maya supaya tidak ikut masuk campur dalam masalah rumah tangga dihadapi orang lain.

"Suami isteri bergaduh paling lama lama enam bulan je. Ada yang dah rujuk balik dah pun, tapi netizen yang dik maki hamun kutuk sampai lebam tu bawa dosa sampai ke liang lahad," tulisnya.




Kredit foto: IG





BACA JUGA: 'Moga Allah Ketemukan Kita Di Syurga' - Erin Keguguran


Erin sebelum ini mendedahkan sudah diceraikan Da'i Farhan pada 27 April lalu sebelum berkongsi berita sedih mengalami keguguran pada 19 Jun. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-8-2020 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak kabor dia rujuk paan ke gane
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Baiklah Pn. Erin
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung paan hari ni sj 2 thread ex bini and myb still wife...bodoh la paan klau rjuk blik dgn erin ni
Ilmu apa erin pkai
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 08:25 AM | Show all posts
so nak ckp dh rujuk balik ke ngn paan?


pastu tak payah la letak DR depan nama sheols. bukan doktor pun.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
muka dia mcm ifa raziah
dgn kontek lense palsu bagai
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Statement apakah macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Motip up gambo blur rambut karatzz?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa ngn paan bukan main bertudung litup. La ni slumber je upload gmbr mosaic rambut karat.
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi gambar
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
gigihnya upload gambor cover2 tu.. gambor sape tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantak korang la
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Motip nak cakap apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 09:50 AM | Show all posts
dah la perangai huduh..muka turut synchronize dengan perangai..hudoh..cam murai batu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Motip letak gambar edit kemain camtu.. nak bagitau ko janda hot gersang ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Da tua pon nk ye amk2 gambar blur rambut gitu.. Malu lak rsenye. Kata ex bini ust sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 10:26 AM | Show all posts
ade sesape boleh edit hilangkan mosaic tu tak.. nak tengok sikit betol ke rambut karat.. sucinye mata iols tak boleh nampak
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 10:33 AM | Show all posts
so kes mahkamah ritu apa citer?
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Srop ler panggil dia nih doctor
Scammer nih
Netizen pun bijak ler sikit
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2020 12:29 PM | Show all posts
motip bergambar ala2 po*n dicover keliling gitu??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list