Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11101
View
100
Reply

Burger Bakar Maya Karin Kini Tinggal Sejarah.

[Copy link]

Author: BicaraHatiku       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-8-2020 11:49 AM | Show all posts |Read mode
Edited by BicaraHatiku at 1-8-2020 11:59 AM

PELAKON Maya Karin, 41, terpaksa melupakan hasrat untuk meluaskan perniagaan burger bakar yang dirancang sebelum ini, berikutan ada pihak mengambil kesempatan terhadapnya.

Enggan mendedahkan secara terperinci, Maya akur terpaksa mengambil keputusan berat itu dan penghantaran terakhirnya didedikasikan di tempat pengajian anak yatim.

"Penghantaran terakhir ini kepada Mahaad Taufiq Lil Atyam. Dengan ini, saya ingin mengumumkan burger bakar Maya Karin akan tutup bermula 1 Ogos (hari ini).

"Saya juga memberitahu tidak terbabit dengan mana-mana jenama burger. Ditambah, projek burger ini saya mulakan pada musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) lalu untuk mengisi masa terluang.

"Sejujurnya, niat di hati memang ingin memperluaskan perniagaan burger bakar ini, tapi saya dapati ada pihak cuba mengambil kesempatan. Jadi, itu antara ebabnya saya buat keputusan untuk tutup terus," katanya.

Baca lagi: Harian Metro

  



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-8-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok je bakar burger few posts ago
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Maksudnya ?? Amek kesempatan gi mana tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
jual beger pun org ambik kesempatan ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia sebut pasal jenama... ada kena mengena dfn jenama burger kat stall tu ke? Buat iklan free??
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni membosankan sgt dlm Icsyv mggu lps
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Beger dia mcm laku keras....amik kesempatan ncm mana ya...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 01:17 PM | Show all posts
Maya Karin ni manis orgnya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik nak fahamkan. Lolllll
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
xtau pun kisah begernye.. tau2 nk tutup dah.. try kerang bakar la plak...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:17 PM | Show all posts
dia berniaga burger pun aku tak tau
lepas tu nama plak dara
alahai...nama tak best bagi aku

ada business partner kot
business partner nak kaut sorang kot
all the best MK
tetap lah cantik dan ayu
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm x sesuai maya karin dgn burger bakar..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin pihak jenama dara xnak endorsed maya jd business partner wpn maya dah promote dkt IG sheols dh yg business dia pakai daging burger dorg. At least mstlah buat branding DARA X MAYA ke n dpt percentage sekian2 tapi at lastx habuk pn tarakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Berniaga start pkp, bulan 8 tutup. Org pon x sempat nak kenal burger bakar kau.

Tajuk berita gah naw naw macam burger ko dah setaraf burger ramli. Ko tutup pon x memberi kesan lah pada ekonomi masyarakat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:40 PM | Show all posts
dah kenapa pulak tu? sape yang ambik kesempatan?
kesian kak maya
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
X minat dia ni ...acah2 selanga indon selama ni, tp aritu dlm melodi helok pulak lidah melayu sheols..mak org penang kot..aparaa nk di highclass kn ckp indon tu, tadika n sek rendah je kot kt indon dulu.bertahun2  x hilang indon sheols yer!!sheols dh kertu npk x lawa..npk muka di sengat tebuan..kembang gittew.anyway tahniah menang award
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa cepat sgt putus asa. Jatuh bangun, kena tipu, perkara biasa dlm business. Apapun all the best.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:54 PM | Show all posts
scrocth replied at 1-8-2020 02:21 PM
Mungkin pihak jenama dara xnak endorsed maya jd business partner wpn maya dah promote dkt IG sheols  ...

ooo macamtu... better lah dia buat burger sendiri je bukan susah pun... nak bagi sedap bubuh sos kambing perap yang orang jual timbang kilo je tu...
gaul sekali dengan daging2 cincang kisar tu... di jamin sedap
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:57 PM | Show all posts
lupakanlah hasrat sape2 nak buat brand burger sendiri...tak kemana punya sbb burger ramly korang takleh challenge punya...besides of mcd's
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
keswmpatan jenis cemana tu?
- kene raba?
- bisnes partner guna letrik banyak2 kat dapur umah maya?
- partner tak kasik komisyen?
- partner malas keje lantas harapkan populariti MK je?
- partner pinjam periuk belanga pisau garfu kepunyaan maya?
mohon spesifik sket
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list