CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: dauswq

[Netflix] Hellhound - Yoo Ah In, Park Jung Min, Woo Jin Ah & Kim Hyun Joo

[Copy link]
Post time 27-11-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 27-11-2021 12:23 PM
Driver tu dah tua, mcm bukan dia la. Soon Ada season 2 ke? Nk thu mcm mana pengikut2 new truth ni  ...

Season 2 ada dlm perancangan tapi dlm bentuk webtoon dulu…drama lambat lagilah gamaknya…
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tengok drama ni sebab cast...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru berkesempatan maraton cerita ni..
Ikut pemahaman aku dari prof yg mati tu punye penerangan, ini adalah salah satu disaster shj.. tapi versi supernatural disaster.
Yg tak bernasib baik mati, tak de kene mengena dgn dosa.
New world order menunggang isu ini utk kepentingan mereka. Familiar kan dgn isu semasa kita ni.
Geng2 fanatik agama ikut buta tuli sehingga menghalalkan keganasan melampau arrow head.

Teori yg aku terbaca kat twitter. Oleh sbb boleh ganti siapa yg mati, ikut kes parent baby yg sanggup korban diri tu. Second season maybe set2 kaya boleh cari dan bayar pengganti jika mereka dpt decree tu. Yg berkuasa makin powerful yg marhean makin tertindas.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cite ni too fast too furious pulak. baru je warm up dah abis. iols tgk cite ni sbb Park Jung Min. SEMUA cerita dia iols dah tgk gigihh sgt. hohohooo. Secondly sbb Yoo Ah In.

Hellbound lain dari yg lain sbb selama ni layan cerita lite & easy je sekali amik kau! darah sana sini, bersepai tulang lah, daging merecik lahhh

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 12:59 PM GMT+8 , Processed in 0.063708 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list