Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4474
View
54
Reply

"Akak Yang 900k Ni Pun Tiada Tawaran, Tak Ada Langsung Ke Yang Nak Tengok?" - Noorkhiriah

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-7-2020 11:37 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini, Amerul Affendi yang baru memiliki 100,000 pengikut di Instagram menyuarakan 'kebuntuannya' dengan syarat stesen televisyen menetapkan seseorang pelakon perlu ada 500,000 pengikut untuk diambil berlakon.


Terkini, aktres Noorkhiriah pula terpanggil untuk bersuara mengenai isu ini.




Kredit foto: IG




Dia yang beberapa kali memenangi Anugerah Bintang Popular pula sebaliknya berkata, tidak menerima  tawaran berlakon walaupun memiliki hampir 1 juta pengikut.


Bagaimanapun, Noorkhiriah memandang ia dari sudut positif dengan menyatakan untuk memberi laluan pada yang lebih popular berbanding dirinya.

"Akak yang 900,000 (pengikut) ni pun tak ada tawaran.

"Mungkin bagi laluan pada yang hot. Akak sedar kedudukan akak kat mana," tulisnya di IG.


Dalam masa sama, Noorkhiriah menyatakan kerinduannya beraksi di sebalik lensa kamera dan terkilan apabila pihak tertentu tidak mengamalkan konsep sama rata.

"Akak pun nak bekerja, sungguhpun sekadar memenuhkan skrin. Takkanlah tak ada siapa nak tengok langsung," ujarnya.




Kredit foto: IG




Sempat juga berseloroh dalam meluahkan rasa terpendam di hati. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-7-2020 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian kak ecah,  suka sangat sbnarnya kak ecah berlakon. Takpe kak ecah, huat la review makanan, bila dapat peluang berlakon gile2 bagus mcm dalam Nur tu. IAllah satu hari nanti ada sampai masa kak ecah
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 08:39 AM | Show all posts
Kengkadang aku terfikir betulke pasal syarat followers kena sekin-sekian bilangan ni semua. Ke propa jah?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Stesen tv la yg kimak dalam hal ni. Penerbit sebenarnya nak je ambik pelakon gred A walaupun tak top tapi lakonan hebat. Tapi stesen tv takut tak boleh market. Produser kenalah ikut karang sapa nak bagi duit. Cash is king maaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 30-7-2020 08:39 AM
Kengkadang aku terfikir betulke pasal syarat followers kena sekin-sekian bilangan ni semua. Ke propa ...

Propa je
Shaharudin tambi tu xsapa 100k pun
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 08:50 AM | Show all posts
putericahaya999 replied at 30-7-2020 08:43 AM
Propa je
Shaharudin tambi tu xsapa 100k pun

Aku betul-betul musykil ni

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999: Propa je Shaharudin tambi tu xsapa 100k pun


Kannn.. liza abdullah.. kazar saisi.. esok je dpt tawaran..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 30-7-2020 09:19 AM
Kannn.. liza abdullah.. kazar saisi.. esok je dpt tawaran..

Kazar 473k
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 09:51 AM | Show all posts
Dengan ini ramai lah artis ceritakan bilangan followers mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Written rules ke? Or cakap-cakap belakang?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 10:30 AM | Show all posts
KBW2 replied at 30-7-2020 08:39 AM
Kengkadang aku terfikir betulke pasal syarat followers kena sekin-sekian bilangan ni semua. Ke propa ...

ak rase alasan nk reject pelakon je... nk ckp direct ko x hensem org x nak tengok.. x sampai ati... bg alasan nk 500k followers....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 10:33 AM | Show all posts
shida81 replied at 30-7-2020 10:30 AM
ak rase alasan nk reject pelakon je... nk ckp direct ko x hensem org x nak tengok.. x sampai ati.. ...

Aku rasa ada sedikit exaggerationlah dalam dakwaan derang ni? Ammerul Affandi ni memang sikit sangat ke tawaran berlakon?

Serius?

Dalam setahun seorang pelakon puratanya berlakon berapa banyak drama?

Kalau kau tak berlakon drama, mungkin kau lebih pada filem?

Sebab banyak pelakon yang cenderung berlakon drama, muka dia takde dalam filem.


Aku musykil sangat ni, sebab sesetengah set-set derang ni memang kuat propa.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 10:42 AM | Show all posts
Apakata reputz daripada kutip jah bahan dari twitter, pi temuramah stesyen TV. Apsal korang malas sangat? Yang kuat terjah menerjah, apsal tak terjah stesyen TV gali benda ni betul-betul.


Menguapnyalah kerja reputz hiburan di Malaysia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 10:50 AM | Show all posts
Sapa yang suruh dorang jadi retis?? sekarang meroyan tak dapat job. Jadi lah doctor lawyer atau majistrate. Tiap bulan dapat gaji  !!

Kalau nak jadi retis kena faham ....  Tok Aida kan dah kata hanya yang wajah top top meletop  dapat job....muka2 biashe biashe tunggu turn je lah






#bilaretismerintihuntuksesuapnasi


Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
shida81: ak rase alasan nk reject pelakon je... nk ckp direct ko x hensem org x nak tengok.. x sampai ati... bg alasan nk 500k followers....



Iolsss setuju....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:41 AM | Show all posts
sesuai lah ko...even 10 mil folowers pun org tak hingin...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
ntah la sbb itu pilihan kau nak jadi artis..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 11:59 AM | Show all posts
Siapa yang bagi idea pada stesyen tv yang penonton nak tengok yang kacak dan cantik aje.

Kacak dan cantik tapi kayu sangat turn off okay.

Ngah tak kisah paras rupa, bentuk badan, warna kulit sebab itu lebih mudah untuk kita relate dengan dunia sebenar.  Yang penting pandai bagi rasa dan versatile.  Kalau tiap kali keluar tv itu juga gaya rambut, baju, cara cakap memang cepatlah bosan.

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 30-7-2020 08:39 AM
Kengkadang aku terfikir betulke pasal syarat followers kena sekin-sekian bilangan ni semua. Ke propa ...

Betul bukan props.. sebb I pernah meetg utk satu program peringkat kebangsan.. panggil syarikat penyiaran utk promosi.. wakil diorg siap cadangkan jemput Artis sekian sekian sekian.. sebb follower ig  ramai.. dia merujuk popular Artis berdasarkan follower ig.. utk drama pun sama sebb diorg nak jual drama.. kalo follower skit.. sapa.nak.tgk drama.. mengikut dorang la..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 12:28 PM | Show all posts
Chenta81 replied at 30-7-2020 12:25 PM
Betul bukan props.. sebb I pernah meetg utk satu program peringkat kebangsan.. panggil syarikat pe ...

Ada beza kot, jemput artis persembahan event dengan drama.


Dah tiba masa, reputz hiburan gali dan londeh sejauhmana kebenaran perkara ini.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list