CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 58570|Reply: 419

[Cinta] Jodoh anda mungkin di thread ini (Update) Bertemu jodoh akhirnya

[Copy link]
Post time 23-7-2020 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by sarahmirza at 20-5-2021 08:17 PM

Lelaki, 47 tahun, USJ, Selangor
Duda kematian isteri hampir 3 tahun lepas
Anak 2 orang lelaki umur 16 tahun & 17 tahun
Kerjaya Jurutera - Construction Manager

Mencari
Perempuan, umur antara 30 - 40 tahun,
Andartu atau single mom,
Kerjaya tak kisah, prefer berpendidikan sampai diploma/degree or higher  - mungkin sbb arwah wife dia dulu lecturer ada phd.

Handsome itu tidak la tapi sedap mata memandang. Tinggi dia yang pasti lebih 1.61m, badan tegap tak boroi..klu boroi pun sikit masih blh buat jadi flat. Hahaha

Korang kalau berminat, meh sembang sini tanya apa yang korang nak tau... Kalau lagi berminat, I akan share gambar dia kat DM.. Kalau lagi lagi berminat, I akan share no hp dia... Lepas tu sendiri2 adjust la ya..

I kenal dia dari dia bujang, sejenis family man, bukan jenis huha tengok wayang, tak pernah tengok konsert, tak suka jalan2 sesak jom heboh, tak sempat tengok perempuan lain sbb serius kerja...

Dia serius mencari, harap tiada yang ada niat nak mengecewakan gituh.... Semoga berjodohan..

~ Mod, sila bagi I 1,000 kredit utk thread ini dan jika cinta bersatu, lagi 1,000,000 kredit tau...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-7-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Park sebab nak baca komen
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Helok kah???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-7-2020 11:35 AM
Park sebab nak baca komen

Sarah boleh join tapi kena pindah Selangor la kalau jadi... Hihihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-7-2020 11:40 AM
Helok kah???

I kalau buat marketing mesti yang helok belaka tau....berkualiti.

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 23-7-2020 11:46 AM
Sarah boleh join tapi kena pindah Selangor la kalau jadi... Hihihi

Hihi. Malu la nak apply.. X layak utk iols apply..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-7-2020 03:35 AM
Park sebab nak baca komen

Apalagi, masuk line sekali lah sarah..
Aku doakan dari jauh
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun iols mmg dah tau tak layak nk apply..nk tanya gak..

mamat hensem ala2 abah ni ada penyakit tak..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-7-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 23-7-2020 11:50 AM
Apalagi, masuk line sekali lah sarah..
Aku doakan dari jauh

Haha.. Aku dlm proses mengenali seseorg.. Jumpa kat cari juga.. Hahahaa..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-7-2020 11:48 AM
Hihi. Malu la nak apply.. X layak utk iols apply..

Syarat tu semua boleh ubah....
Kerjaya Sarah skrg menjaga tok satu bonus tau, bukan semua org ada experience tu... Menjadikan sarah special dari yg lain gituh...

Sebab dah 21 tahun i kenal dia ... :-D
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 23-7-2020 11:53 AM
Syarat tu semua boleh ubah....
Kerjaya Sarah skrg menjaga tok satu bonus tau, bukan semua org ada ...

Kawan lama ya?.. Mesti ramai dlm ni yg mencuba..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2020 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 23-7-2020 11:51 AM
Walaupun iols mmg dah tau tak layak nk apply..nk tanya gak..

mamat hensem ala2 abah ni ada penyak ...


Penyakit serius dan 3 serangkai takde.
Tapi high uric acid level & high colestrol....both sbb pemakanan. Bila makan terjaga, tak jadi masalah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-7-2020 11:59 AM
Kawan lama ya?.. Mesti ramai dlm ni yg mencuba..

Iye, dari zaman sama2 bujang, I baru abis belajar dulu dia la yg banyak ajar i psl kerja....
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 12:09 PM | Show all posts
wahhh.. thread ni bagus..
sesiapa yang mencari jodoh ini peluang you all
i doakan semoga ada yang berjodoh dengan lelaki ni..

update tau TT kot kot la ada yg bertemu jodoh dengan abang engineer ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-7-2020 03:51 AM
Haha.. Aku dlm proses mengenali seseorg.. Jumpa kat cari juga.. Hahahaa..

Wauuu, nanti jangan lupa bagi kad jemputan...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 23-7-2020 12:02 PM
Penyakit serius dan 3 serangkai takde.
Tapi high uric acid level & high colestrol....both sbb p ...

Tul..tak yah fikir bkn2 sgt..
Sok2 dah ada teman yg makan sama..
Hati pun dah hepi...
Insyaallah...semua terjaga.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-7-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-7-2020 11:51 AM
Haha.. Aku dlm proses mengenali seseorg.. Jumpa kat cari juga.. Hahahaa..

Ramai llaki single ke dlm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 23-7-2020 12:05 PM
Iye, dari zaman sama2 bujang, I baru abis belajar dulu dia la yg banyak ajar i psl kerja....

Lamanya.. Mmg kawan baik la ni.. Semoga dia bertemu jodoh yg baik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 23-7-2020 12:10 PM
Wauuu, nanti jangan lupa bagi kad jemputan...hahaha

Hahaha.. ..baru kenal sajork. Aku tak letak harapan tinggi.. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 23-7-2020 12:15 PM
Ramai llaki single ke dlm ni..

Ada.. Ramai juga yg single mingle dalam ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 10:53 AM GMT+8 , Processed in 0.110686 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list