Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13611
View
197
Reply

Gambar Seksi Scha Elinnea Dikecam Hebat

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-7-2020 08:08 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Scha Elinnea, 21, terpaksa tutup komen selepas menerima kecaman dari netizen gara-gara gambar seksinya di Instagram.


Pelakon ini kata dia tak mahu bersikap hipokrit dan hanya mahu jadi diri sendiri.


  


"Apa yang dimuat naik di Instagram itu adalah diri saya sebenar. Macam mana peminat tengok saya di Instagram, begitu juga saya di luar. Jadi, kalau ada yang jumpa saya di luar dengan penampian seksi tidaklah mereka terkejut.

"Saya pakai apa yang saya rasa nak pakai. Komen negatif itu normal. Sebab itu saya tutup ruangan komen untuk gambar tertentu. Saya tidak mahu berasa tekanan kalau nak baca komen-komen melampau, sebab saya pun tak kenal mereka," katanya kepada Harian Metro.


  



  



Scha meminta agar penampilannya tidak menjadi perhatian lebih dari bakat lakonannya.

"Memang ia tak beri kesan, cuma saya selesa kalau ada yang memikirkan bahawa masing-masing lebih baik buat hal sendiri mungkin? Semua orang ada cara mereka sendiri," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 15-7-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Whoreyussss serius tak kenal

Btw upload 2 gambar tu beza senget kepala je
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Who are yussss?
Perlu minta tolong mamasab ke macam mana ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa dia ni??kalau bukan Islam,p mamps laa nak seksi ke,seksa kaa..kalau Islam,sorry to say..ai boikot je..perangai sama ngn sajat jah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapo??? Kdg2 nk tgk kalau2 tuhan tarik balik paras rupa atau bdn tu nk tgk menyeksi lg ke x? Jawapan mcm xde tuhan
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak sapo ni who are yus sgt?
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah siapa pulak ni....retis ke?

Lantak mu lah, terpulanglah mau jadi apa, mau jadi hantu atau mau jadi buaya
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa nk jd pompuan hot, terutama di lmn2 sosial sejak2 zmn milenium ni...silakan lah.ramai tunggu nk loike tu..
Tp kami memilih utk lbh takut kpd azab neraka hot di akhirat kelak.
#donedakwah
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:29 PM | Show all posts
Hahaha aiols pun nak join gak. Whoare yussssss.
Btw chuols tak cantik pun. Harap muda dan mekap jah
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa? Tetapi lelaki suka tgk kan? So dia feeda para penonton
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow.. dah lama takde retis seksi camni
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Huh sapa pulak ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:36 PM | Show all posts
dh gugel. byk juga dah drama dia.
tapi tak kenal pon. .
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendu betul gosip2 tarap majalah mangga gini.. Tah retis ekstra mana pun boleh buat jd news..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai...latest drama dia tgk hari tu nasi kerabu utk cik abe..oang Kedah wei..
@sarah82 mesti tahu ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Gara2 berita ni aku tengok cerita voice note ni kat viu... Masalahnye apesal dalam citer tu dia hitam, muka bulat.. dalam ig kemain lonjong, dagu tajam , putih melepak..dia nak follow joirepah le ni, filter ikat tepi
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni yg berlakon dlm citer Voice Note yg 4 episod taun lps tu..jd gf ikmal ape ke nama mamat tu. Dlm citer tu pun pakai skirt pendek jd bdk skolah  
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetek dia lanyut kan.. baru 21.. belum 31
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 15-7-2020 08:41 PM
Alahai...latest drama dia tgk hari tu nasi kerabu utk cik abe..oang Kedah wei..
@sarah82 mesti tahu ...

Tak tengok TV lama dah.. Tak kenal pun budak ni. Hahahahahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2020 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau sape sangkak??? Kau gred berapa???? Kau siapa??? Apa sumbangan kau??? Apa hasil seni kau??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list