Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
5761
View
51
Reply

Aliff Aziz Bengang, Badan Bella Astillah Dihina Gemuk Macam Haiwan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-7-2020 11:31 AM | Show all posts |Read mode
Suami mana yang tak bengang bila bentuk fizikal isterinya dihina.


Begitu juga dengan Aliff Aziz apabila ada individu yang mengatakan Bella Astillah gemuk seperti haiwan ketika sarat hamil.


Foto: IG


"Satu perkara menyampaikan kata-kata kasar untuk orang lain tapi menyampaikan kata-kata ini kepada wanita yang sedang sarat mengandung yang merupakan rahmat Allah adalah satu tahap yang lain.

"Ini akibatnya apabila tiada basic value untuk hormat orang lain lepas tu keluarkan kata-kata kesat dekat ibu mengandung yang tak pernah buat salah dengan kau.

"Ini contoh kata-kata orang, kecil-kecil tak nak ma***, dah besar jadi attention seeker,"  tulis Aliff melalui Insta Story.






Aliff menambah dia tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang sekiranya ia terjadi lagi.


"Berhenti ganggu isteri saya sebelum kami ambil tindakan undang-undang," tambahnya.


  



Bagaimanapun Bella kata ia adalah akaun yang menghinanya itu adalah palsu selepas seorang wanita tampil menyatakan fotonya telah disalahgunakan.


Siapa agaknya yang bersembunyi di sebalik akaun itu ya? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-7-2020 11:40 AM | Show all posts
thread sampah dr sepul..hari tu psl cikpek bella, ni psal barbie plak
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampahnya.     
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:03 PM | Show all posts
so ??? so ??? so???
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:05 PM | Show all posts
bagus btul dia ni sanggup terima lg suami tu
kental betul jiwa dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok nexttttttt......
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
haryatie replied at 14-7-2020 12:05 PM
bagus btul dia ni sanggup terima lg suami tu
kental betul jiwa dia

Tempat jatuh lagikan dikenang. Inikan pula tempat bermain..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Alif ni tak kena penjara kan kat Spore sana
Nape nya dia tak mau balik Msia teman si Bella ni beranak.
Utk kes kesihatan/kematian/kecemasan boleh masuk JB apa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:39 PM | Show all posts
Asal boleh je ko kan sepol!
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
acah2 protective la tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ko tu yg kecik2 taknak mam...
btw cekal dan tabah betol insan bernama bella astilah ini. sudah dikecewakan banyak kali tapi trima semula. masa ngndung tidak ada disisi sampai nak beranak
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahat nya yg mengata tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ehhh saiful, arini kau takda ke nk ukur fefet bella dh terbuka berapa cm?? aritu kau update 2 cm , tkkan smpai arini 2 cm lagi
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang ni lain kali klau nampak sepol cari bukak thread, xyah komen apa pon, biar tenggelam je thread dia.. Tgk,xpasai2 aku pon kena komen hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak percaya fake account yang membabi kan bella ni, rasa memang ori punya account. Cuma perangai orang yang mengata je fake tak padan dengan muka!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
misssakura replied at 14-7-2020 12:57 PM
acah2 protective la tu

Ayat si alip ni tulis tu tuju kat bdk tu or kat diri dia sendiri? Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:48 PM | Show all posts
Madel replied at 14-7-2020 12:24 PM
Alif ni tak kena penjara kan kat Spore sana
Nape nya dia tak mau balik Msia teman si Bella ni beran ...

Msia require all foreigners to undergo swabtest
result - Covid19
before they can enter msia
Singapore DO NOT allow for non essentials
to undergo swab test to leave Singapore

camna tu nak suruh alip tu temankan bini dia?

and I concur dgn sapa tadi tu
dah korg menyampah dgn sepul
korg jugak dok komen
ada send bantahan kat admin
entah2 dia tu admin6





Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Hormat? Kau paham ke hormat tu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Euw acah2 wanita terbahagia pulak bella
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha..xpyh nk acah2 lak alif..ko pny attention seeker tu ko xnak cite plak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list