Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6677
View
64
Reply

"Sah Cerai Talak Satu, Jangan Kaitkan Nama Saya Dengan Lufya Lagi" - Dr Che Hafiz

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-7-2020 11:29 AM | Show all posts |Read mode
"Sebenarnya, saya dan Lufya sudah sah bercerai pada 17 Jun lalu di hadapan hakim di mahkamah. Saya berharap sangat selepas ini tiada lagi pihak yang cuba mengaitkan saya dengan dia sebab kami bukan suami isteri lagi."


Dr Che Muhammad Hafiz Che Baharum menegaskan bahawa dia tidak mahu namanya dikaitkan lagi dengan penyanyi Lufya Omar selepas mendedahkan mereka sah bercerai talak satu pada 17 Jun lalu.




Kredit foto:




"Saya beritahu perkara ini sebab tak ada lagi timbul salah faham antara mana-mana pihak atau berlaku pra sangka buruk terhadap saya. Apa-apa saya minta maaf dan harap semua pihak memahami," kata Dr Che Hafiz kepada mStar.


Difahamkan, pendedahannya itu dibuat susulan sebuah hantaran Instagram dimuat naik Lufya yang menyentuh tanggungjawab seorang suami terhadap anak pada Isnin.




  



Malah, sebelum ini Lufya pernah mendakwa sudah hampir setahun Dr Che Hafiz tidak menjenguk anak mereka iaitu Laana Haura.

"Soal anak, saya tetap sentiasa berusaha untuk jalankan tanggungjawab sebaik yang mungkin dan berharap ia tidak dihalang oleh Lufya," ujarnya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-7-2020 11:38 AM | Show all posts
shial la gosip ntah pape
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 11:50 AM | Show all posts
gosip membosankan.. semoga tt terus berusaha..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesahnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye.. dia cuma nak dikaitkan nama dgn kurex ie kan....
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
So? Nextttttt.......
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:09 PM | Show all posts
ooo sethn tak tengok jumpa anak tapi bank in duit ...okeh okehh we ollss pcaya
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah ada anak sampai mati ler ko akan berkait dgn ex-wife.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:13 PM | Show all posts
Muka hensem pun tp x pandai handle rumahtangga pun x guna. Nk cerai, nk gaduh ke, diam2 sudahlah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:19 PM | Show all posts
kesian anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahdavas replied at 14-7-2020 12:13 PM
Muka hensem pun tp x pandai handle rumahtangga pun x guna. Nk cerai, nk gaduh ke, diam2 sudahlah.

Yg kecoh bini dia lah
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:32 PM | Show all posts

Dia gagal as husband la tu. Kalau suami yg tegas bini mesti respect, menikus. Tgk mcm sohai tune ina mawi, dr singa jd tikus. Itulah kuasa suami. Ini dia biar je bini menyalak dlm socmed. Bgtau dia useless. Then dis pun mbalas. Sama je kn.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 12:37 PM | Show all posts
Esok lusa ada la benang si Lufya pulak.
Lepas sorang jawab, sorang lagi balas balik.
Gitu la sampai abam jamil mampos.
Reputs tepuk tangan, cedok buh masuk dalam bodgos.
Dapat capai KPI, 3k dalam tangan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kan datang court bawak bodyguards laki 2 org? Hmmm macam ummah dalam closet jah
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
So dia nk up market bagitau semua org dia dh available, single and ready to mingle keee....kesah pula...
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:30 PM | Show all posts
jadi pengacara rancangan sihat dan rawat rtm...
kekdahnye heshe gila glamor jugak
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:31 PM | Show all posts
tak kisahlah dah pisah mcm mana pun anak jgn dilupa ya..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:47 PM | Show all posts
nk jALANKAN TANGGUNGJAWAB APENYA kalau dah lama x jenguk anak.

nk kata x berpelajaran, ko tu dr.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 14-7-2020 12:11 PM
Kalau dah ada anak sampai mati ler ko akan berkait dgn ex-wife.


Kan xpro lgsg...sepatut dh tau bini mental time jumpa anak upload la gmbr ana..dh engko pun glemer jd selebriti..br bini xde point nk meroyan
skrg ni jd kalut sbb sm mental.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama2 kaki royan. Full stop
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list