Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2568
View
44
Reply

"Selalu Tengok Dalam TV Je" - Hairul Azreen Teruja Segelanggang Dengan LCW

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-7-2020 03:38 PM | Show all posts |Read mode
Seronok betul nampaknya Hairul Azreen dapat bermain badminton dengan pemain legenda Datuk Lee Chong Wei.

Hairul berkongsi momen istimewa itu di Instagram untuk dikongsikan bersama pengikutnya.




Kredit foto: IG






  



"Berpasangan dengan jaguh badminton nombor satu dunia, Datuk Lee Chong Wei.




  


"Satu gelanggang dengan Datuk Lee Chong Wei, rasa sangat bangga. Selalu tengok dalam TV je," tulisnya.




  



Mana tidak seronok, LCW siap menghadiahkan dia dan isteri, Hanis Zalikha sepasang raket badminton. Siap pasangkan grip tape lagi! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-7-2020 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa kekrul tak bukak baju masa main tu... Hmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
so?? kalau tak tengok dalam tv ko jadi apa babi? tetap banyak jah jubo kat rumah ko kan bak kata lcw?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:05 PM | Show all posts
Ala.. nak reket.. reket pink aku dah patah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:32 PM | Show all posts
skala menguap infinity yach
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:33 PM | Show all posts
Tengok kat pic tu siap berbalot kaki si hairul tu. Terseliuh main badminton ke apa..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:42 PM | Show all posts
Caption pun mcm budak2. Nak tunjuk la ko x layak jumpa dgn dia depan2? Asyik tgk dlm tv aje. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti best main dgn org teror
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
La yang rengsa ni nape? Heols letak kt ig personal die je kot, menzahirkan keterujaan heols kt dlcw. Tu pon nk kecam, sgt la x paham. Xde plak die suruh org letak dlm bodgos pon kan? Boleh tahan perangai sesekor.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 04:55 PM | Show all posts
Keknis tak marah ker laki sheols buh gambar tu dalam ig?
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:20 PM | Show all posts
Wahai TT kembar Sepul wartawan cari multinick xde nama wartawan.
Ape aku nk buat dgn info ni?
Aku kene sujud syukur ke?

- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:22 PM | Show all posts
mieymiey replied at 13-7-2020 04:55 AM
Keknis tak marah ker laki sheols buh gambar tu dalam ig?

LCW popular, so Hanis tak marah la Hairul upload gambar ada penampakan dia. Kalau gang yg tak popular tu, harus la Hanis marah.

Eh Hairul kata Hanis pertama kali main badminton terus dapat raket LCW. Habis tu saka belaan sape dlm gambar bwh ni?


  


  


Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kekrul ni tak pernah tak over kan haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 13-7-2020 04:22 PM
LCW popular, so Hanis tak marah la Hairul upload gambar ada penampakan dia. Kalau gang yg tak popu ...

Biasa ah retis dn penipuan
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 06:04 PM | Show all posts
barbie apa dgn gosip cam xde gosip ni? murung aku baca thread low class ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ashcroft86 replied at 13-7-2020 04:52 PM
La yang rengsa ni nape? Heols letak kt ig personal die je kot, menzahirkan keterujaan heols kt dlcw. ...

Kan? Pelik aku. Apa ntah dosa herol
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 13-7-2020 07:24 PM
Kan? Pelik aku. Apa ntah dosa herol

Hadoi diva aa ke tuh..haukk
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 07:55 PM | Show all posts
teruja dgn lcw rupanya datang kelas
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 08:43 PM | Show all posts
Bukan dulu kekrul ada live ig dgn lcw tapi tak buat research ke isu ape ntah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2020 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala.. heols pon retis kan.. ada connection.. bukannya rakyat marhaen yg xde sape kenal tup2 dpt main dgn LCW... apa nk dikagumkan pun.. lg pun LCW dh byk free time.. boleh je terima jemputan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list