Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
1881
View
64
Reply

Cologne & Body Mist (Edisi Bajet)

[Copy link]

Author: sharlenetexas    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-7-2020 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by sharlenetexas at 11-7-2020 08:20 PM

Masa mula PKP hari tu rajin ke sana ke sini ke Shopee ke Lazada cari good bargain. Iols pun cuba2lah tengok body mist yang sesuai dengan poket. Jumpa Pucelle, ingatkan untuk budak2. Tapi bila guna best baunya. Lagi pun ada banyak variasi. Bau tahan lama. Takde rasa menyengat bau alkohol. Kalau nak tambah koleksi memang disyorkan. Harga tak sampai RM10 sebotol.

IMG_20200609_173350.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 11-7-2020 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kala zaman bbnu dulu takde pilihan. Tak abis2 dengan Johnson's cologne.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Perfume paling murah yg aq penah beli ialah perfume kedai rm2...aq ambik pon sebab tngok botolnya cantik n saiz mini,sekali pakai ehh best la bau dia...tahan lama n wangi,sejak tu kali aq g kedai RM 2 aq beli 2-3 kotak wat stok
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Pucelle pink me pun okay. Saya ada cuba pakai hari tu dazzling something something nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Perfume plg murah beli kat hinode shop. Rm6. Bau not bad. Tahan lama.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pakai ni time skolah..time tu xmampu nk pakai mahal2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah pakai zaman sekolah. My parents tak pernah pakai perfume
Saja2 beli pastu kepala penuh question marks kenapa nak pakai sembur sekali dua gi sekolah takda org puji
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2020 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Beli Pucelle cologne mist kat Shopee, memang murah banyak ringgit banding dengan offline.

Screenshot_2020-07-11-16-41-59-45.jpg

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2020 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mooverine replied at 11-7-2020 03:56 PM
Pucelle pink me pun okay. Saya ada cuba pakai hari tu dazzling something something nama dia

Rasa macam nak kumpul satu set buat koleksi. Tapi sebotol yang ada ni pun tak luak lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 11-7-2020 04:53 PM

Sempat sambar EA green tea cherry blossom body mist kat Guardian. Harga tak sampai RM55 untuk 236ml. Bau wangi masam2 skit. Pernah tgk kat Hermo, EA green tea harga RM38 je satu.

IMG_20200711_164609.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Time belajar dlu memang pakai ni. Kawan2 pun pakai sama. Tu pon beli pkai duit ptptn
Lagi satu jenis jenama ape ntah dah lupe yg jenis pekat sikit pastu berangin. Yg botol penutup purple tu bau memang semerbak. Murah pulak tu. Kat kedai rm2 ada jual yg botol kecik
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pakai zaman remaja dulu.. Harga sama lebih kurang.. Dan wangi
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade effect kat baju x...

Contoh klu spray kat baju putih akan jd kuning2 x ...

Nak belikan anak... tp kang dia pi spray kat bj sekolah pastu jd kuning2 pulak jenuh lahai..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Cumikucingku replied at 11-7-2020 06:02 PM
Ade effect kat baju x...

Contoh klu spray kat baju putih akan jd kuning2 x ...

Iols sembur kat kulit dulu baru pakai baju.

Baru ni my fren tunjuk perfume sheols, best gak Syahirah Vitalis botol warna purple. Bau creamy.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg ni pun bau sedap hehehe
IMG_20200711_182235.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
perfume pucelle, bedak silky girl, oil paper biore, lipstick lip ice masa tu dah kira cantik dah bagi teenagers year 2000-2010.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka pakai ni time sekolah dulu.. Klu sedap lg baunya, blh lah try beli utk duduk umah.. Skang pakai body mist BBW/VS je klu kuar or ada keje.. Tu pon beli time sale.. Klu p dinner or dating barulah pakai perfume Edt, EDP..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 06:52 PM | Show all posts
dulu2 suke pakai body shop nye
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-7-2020 02:14 PM
Kala zaman bbnu dulu takde pilihan. Tak abis2 dengan Johnson's cologne.

This is so me. Johnson's body cologne kira dah abis wangi la masa tu. Pair up pulak dengan bath peach jugak. Kenangan betul huhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2020 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa pakai cologne j&j warna hijau je. Suka. Wangi fresh gitu..

Balik kampung haritu spray pucelle pink adik i. Wangi jugak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list