CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 11225|Reply: 26

[NEWS DUNIA]: Nona Manis, Kim Yo Jong, Di Saman (10/07/2020)

  [Copy link]
Post time 10-7-2020 04:52 AM | Show all posts |Read mode
Edited by ipes2 at 10-7-2020 04:56 AM

Berdasarkan info dari UPI dari YonHap (9 Jul 2020 / 10Jul 2020 Malaysian Time)


Adik perempuan Dictator Kim Jong Un, Miss Kim Yo Jong, disaman hari ini oleh Lee Kyung-Jae, seorang peguam dari Korea Selatan atas tuduhan memusnahkan ‘Inter-Korea Liasion Building’ bulan lepas.


Bangunan itu dibina, ditanggung, diselenggara dan dibekalkan elektrik dari Korea Selatan. Undang2 Korea Selatan tidak membenarkan penggunaan bahan peletup untuk merosakkan mana2 binaan. Pemusnahan bangunan tersebut telah diarahkan oleh Miss Yo Jong. Sebelum itu, Miss Yo Jong telah mengumumkan, Korea Utara akan memusnahkan bangunan yang ‘’useless’’ itu.


Bintang Kim Yo Jong sekarang ini telah mula menyerlah dimata dunia dan mula mendapat perhatian antarabangsa dengan kuasa2 baru yang mula dimilikinya. Didalam internet, populariti Miss Yo Jong telah naik dengan cepat, termasuklah dikalangan peminat2 antarabangsa.


Mysterious, aloof, berkuasa, keras, 'bad', juga arrogant tetapi nampak lembut;kombinasi kriteria2 sebegini selalu menarik minat lelaki mahupun wanita, dan saya termasuk sama.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-7-2020 06:37 AM From the mobile phone | Show all posts
nampak lembut? compared to what? babi? standard muka bitch jah pompuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2020 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Manis apa nyaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2020 09:59 AM | Show all posts
saman je habis2an.
tu la pompuan. buat benda ikut kepala weng.
aku tak heran kalau dia ni lebih kejam drpd abang dia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2020 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 10-7-2020 06:37 AM
nampak lembut? compared to what? babi? standard muka bitch jah pompuan ni

Entah2 ruthless di sebalik wajah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bitchy face
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2020 02:39 AM | Show all posts

ok la wei
tengok pix nombor satu nuh
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 30-7-2020 02:39 AM
ok la wei
tengok pix nombor satu nuh

Kalau la potret no 1 tu di letak dekat banglo usang, kompom menakutkan kan ipes?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 10-9-2020 04:33 AM | Show all posts
Kurex replied at 30-7-2020 08:08 AM
Kalau la potret no 1 tu di letak dekat banglo usang, kompom menakutkan kan ipes?

keh kehpotret nombo 1 tu feveret tu


kata news, Kak Jong dah kena executed... betul ke?


Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 07:43 AM | Show all posts
serupa cina bukit juaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-9-2020 01:39 AM | Show all posts

aih, dia korean la, tersilap sebut kata depa ni cina depa kononnya marah kemain.. kata orang la.. bagi saya semua lebih kurang saja semuanay
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
muka dia ala2 jeon mi sun yg jd ketua pawang dlm.moon embraces the sun,pastu dlm citer kim tak gu, tp sayang dgr citer bunuh diri sbb depressm pelakon ahjumma yg classy. tp adik kim jong un klu xbuat plastik surgery kira cantikla. hidung pun terletak, x jambu bentuk.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik beradik semua muka bulat montel serupa khnizir..alih2 dia sorang muka siap (sikit) Ada rahang hidung terletak..nampak sgt plastic surgery..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2020 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 10-9-2020 04:33 AM
keh kehpotret nombo 1 tu feveret tu



Loh ye ke doc..sapa yg hukum bunuh dia?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2020 11:34 AM | Show all posts
ini konpem buat muka... tak logik abang muka tak cukup sifat... adik muka cukup sifat...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2020 10:00 PM | Show all posts
persis vivy plak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-10-2020 01:19 AM | Show all posts
becir replied at 16-9-2020 06:16 PM
Loh ye ke doc..sapa yg hukum bunuh dia?

hidup lagi la kak yo jong tu becir.. dah kuar news dah hari tu.. di hari sambutan ke 75 north korean workers party
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-10-2020 01:20 AM | Show all posts
zafira replied at 21-9-2020 11:34 AM
ini konpem buat muka... tak logik abang muka tak cukup sifat... adik muka cukup sifat...

agak nye la.. cantik pulak adiknya, ye? walhal kim yg kena bunuh di mesia tu adoii sgt berbeza
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-10-2020 01:21 AM | Show all posts
duri_durians replied at 10-7-2020 09:59 AM
saman je habis2an.
tu la pompuan. buat benda ikut kepala weng.
aku tak heran kalau dia ni lebih ke ...

rasa nya memang lebih kow dari abg dia
padahal baru 32 kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-10-2020 01:24 AM | Show all posts

vivy tu siapa dik?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 06:05 PM GMT+8 , Processed in 0.204181 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list