Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
62397
View
1013
Reply

Kepamiah kepampos level 53 dah deactivate IG.

[Copy link]

Author: friedfishsoup    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-7-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 2-8-2020 05:31 PM

Tunggu2 takde org buka, meh i buka. Satu thread je tau I belanja

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 9-7-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
IMG_20200709_135322.jpg

From last thread

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:10 PM | Show all posts

yay.. finally... i suka news ni..
muah muah muah

apa khabar kwinnn
cukup makan tidur mandi ke tuhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:11 PM | Show all posts
ooo... padan la menyepi balik ni..
rupanya lari dari orang tu la ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 9-7-2020 05:54 AM
From last thread

Justice is served..

Kepada yg menang, i ucapkan tahniah dan x sia2 penantian anda selama ni..

Sabar itu mahal harganya..

Yg pasti anda telah buktikan di mahkamah dunia dan bersihkan nama anda dr segala tohmahan dan fitnah yg selama ni hanis haizi sebarkan dalam social media..

Kepada puan hanis gemok kepampos, selamat merasa your own medicine..

Pahit tak?

Good riddance!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahh lepaih ni kepamss dok kat malaysia aje lah ye. Takdak dahh p acah2 londoners. Meluat iols malaysians yang p london  kejap mcm tourist je lepaih tu fefeeling diri londoners.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah we want more

Tq for the updates
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols google nama kepampos ni takdak satu pun benda yang elok pasal dia ni di internet. Kesian mak bapak & anak-anak kepampos kena hadap perangai kepampos. Propa ajalah jutawan bossbabe bagai.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi satu info dari @marissamiller88.

kuin kepamiah bangkrupos hutang lagi rm3000 dari seorang seller. Dah transfer some money so tinggal rm3000 utk dibayar terus MIA. Harap kuin kepamiah bangkrupos melunaskan hutang remaining rm3000 kepada seller berkenaan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2020 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
spitsid replied at 9-7-2020 02:21 PM
Iols google nama kepampos ni takdak satu pun benda yang elok pasal dia ni di internet. Kesian mak ba ...

Lepas tu kat internet gambar tetek bercerai pastu pula kisah cinta kena dump je bersepah. Ohhh sedeh hidupku ini
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:38 PM | Show all posts
tahniah kepam... amacam, seronok ke hidup tunggang langgang mcm ni?
muflis, hutang orang, hidup dalam penafian.

tu la balasan akibat kau tipu orang, aniaya org, hina org makan gaji slama ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kepam,kepam.....hati kau keras kepam
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
so kepam buat apa now for living utk bayar semula duit saman tu? sbb apak dah x kasi duit lag
nak jd PS, tak bleh masuk yurop and ms cobid ni org dah x beli lg handbag memahal tu sume
nak join haiyok balik, mcm dah x laku sbb zmn skang org bleh beli korset murah2 haiyok kat lazada shoppee jah
nak jual bcruzee, tp x kurus2 pun
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
suruh la boyfren CEO mekom tu tolong ko
ko kan ada bf ceo 4 kampeni bagai
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 03:12 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 9-7-2020 02:47 PM
suruh la boyfren CEO mekom tu tolong ko
ko kan ada bf ceo 4 kampeni bagai

berlagak kan "at least i date a ceo" phuii
setakat guna mcm jamban je tak yah belagak..muka tak tau malu










Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Halamak iols ketinggalan ketapi. Ex housemate tu ex hubby kahh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdilla replied at 9-7-2020 03:41 PM
Halamak iols ketinggalan ketapi. Ex housemate tu ex hubby kahh

Kalau ex hubby, I tulis ex hubby la. Ex housemate tu yg tuttttt
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdilla replied at 9-7-2020 03:41 PM
Halamak iols ketinggalan ketapi. Ex housemate tu ex hubby kahh


She-Who-Must-Not-Be-Named.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 03:51 PM | Show all posts
bayo kepam jgn tak bayo...nak gadai apa pun tak tau, nak gadai handbag rasanya da takde da....tu le mendongak ke langit sgt.nak idup mcm bosbabe tp tak sedor diri tak mampu..rasain lor   

Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus teringt kat cik/ puan confidence..hrp dia dpt keadilan dan semoga cik confidence dan mangsa2 yg lain dpt kemenangan yg adil...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list