Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5557
View
64
Reply

Syukur Diberi Peluang, Fathia Latiff Teruja Masuk Set Penggambaran

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-7-2020 01:11 PM | Show all posts |Read mode




Fathia Latiff bersyukur diberi peluang untuk berlakon dengan produksi Zeel Production Sdn Bhd.


Hampir dua tahun tidak menjejaki ke set penggambaran, aktres kontroversi itu meluahkan rasa terujanya dapat bekerjasama dengan kru produksi dan barisan pelakon drama Dayang Senandung di Instagramnya.




Kredit foto: IG Fathia



Pun begitu, Fathia akui tidak berasa kekok walaupun lama tidak memasuki set penggambaran.

"Mungkin sebab saya dah kenal semua kru produksi dan barisan pelakon pun sangat best. Saya nak perbaiki lakonan supaya jadi lebih baik.

"Saya tak sangka pelakon baru seperti Wanie dan Scha berbakat besar dalam dunia lakonan. Lakonan mereka lagi bagus daripada saya yang dah bertahun-tahun dalam bidang itu," katanya kepada mStar.


Selepas mengumumkan berita gembira kembali berhijab, Fathia enggan membiarkan tanggapan negatif orang ramai menjejaskan kehidupannya di masa hadapan.

"Saya memang bersyukur dengan penerimaan yang sangat baik daripada peminat. Bagi saya, mungkin hanya 20 peratus sahaja orang yang tidak menyukai saya. Jadi, buat apa saya fokus perkara yang negatif.

"Lebih baik saya hargai dan fokus kepada orang yang memberi kata-kata positif. Perkara yang terjadi sebelum ini sudah pun berlalu. Saya tidak mahu pandang ke belakang dan apa yang penting adalah kehidupan saya di masa hadapan.




  


"Sekarang ini pun, saya lebih fokus kepada perniagaan menjual tudung. Saya mahu teruskan legasi keluarga yang sememangnya sudah lama dalam dunia perniagaaan," ujarnya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-7-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan btol ckp porumer hr tu..jual tudunggggg!!  Hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
hahaha.dah x sama mcm zaman ariana rose..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kami tau, memang jual tudung
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 01:45 PM | Show all posts
meouls harap kali ni tekya x hangat2 tahi ayam la sebab sayang sangat kalau buat perangai. Muka cantik, berlakon x kayu & masih muda, masih ada harapan nak laku keras.Zaman ariana rose mmg iouls suka sangat tengok tekya, macam doll gichewww
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 01:54 PM | Show all posts
Harap semakin helok perangai tu..
Belajar dari kesilapan lalu, move on.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
diberi peluang masuk kandang babi ko teruja tak? takyah nak berlakon2 dah memang perangai ko weng serupo babi kan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:17 PM | Show all posts
cuma terhibur dengan typo sumpit tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:28 PM | Show all posts
hoyeah. dia ni berlakon best.pandai menghayati menjiwai watak
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:31 PM | Show all posts
dia tak lawa macam dulu lah. tengok pic baju merah tu...tua besar cam makcik dah...so nextttttt
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:31 PM | Show all posts
dh pelik muka dia, ada mcm pelakon yg zeel selalu panggil tu hat mcm ponen tu..dulu cantik sgt patia ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
lostfaith replied at 9-7-2020 02:31 PM
dia tak lawa macam dulu lah. tengok pic baju merah tu...tua besar cam makcik dah...so nextttttt

Dh mcm sesuai bawak watak mak/aunty dh.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:34 PM | Show all posts
kembang sana sini dah. muka innocent tu dah hilang
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:37 PM | Show all posts
life goes on..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Diet sikit fathia.
Nampak mcm bambam
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru: Kan btol ckp porumer hr tu..jual tudunggggg!!  Hahaa

mmg dia jual tudung dari dulu
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:57 PM | Show all posts
Muka dah macam umor 40 !
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Choiii nak jual tudung rupanya. Kerang x laku ke??
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:59 PM | Show all posts
awat dh mcm makcik2
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
go kak Ya, mantapkan diri balik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list