Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4318
View
54
Reply

"Bangjat Kembali Mengganas," - PU Amin Gesa Boikot Sajat

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-7-2020 10:36 AM | Show all posts |Read mode
Tindakan usahawan kosmetik kontroversi Sajat yang semakin kerap menayang 'aset' di laman sosia turut mendapat perhatian Pencetus Ummah (PU) Amin.




Kredit foto: IG




Menerusi Instagramnya, PU Amin meluahkan rasa kesal dan terkilan dengan perbuatan tidak senonoh Nur Sajat Kamaruzzaman.





Kredit foto: IG




Kecewa kerana masih tidak berubah dan semakin menjadi-jadi, beliau menyeru orang ramai supaya memboikot Sajat.

"Bangjat mengganas kembali. Sebenarnya aku malas dah nak buat benda sama, sejak 2018 benda sama berulang dan tak ada perubahan.

"Kecam, ugut, ancam semua aku dapat dulu sebab tegur benda macam ni, tapi disebabkan tanggungjawab dan sayangkan anak keturunan aku, maka aku minta netizen dan seluruh pengguna media sosial boikot dan buat laporan terhadap IG bangjat," tulisnya.





Kredit foto: IG




Malah, PU Amin terus mengecam tindakan Sajat yang sering meminta maaf konon tiada niat mengguris hati mana-mana pihak terutama umat Islam.




  



Dalam hantaran terbarunya, PU Amin berharap semua orang tidak berhenti berdoa agar Sajat dilembutkan hatinya. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-7-2020 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Selain hidayah Allah.. hanya azab je boleh tolong sajat ni.. bg sedo skit.. semoga di percepatkan lah salah satunya #degilnakmampos
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Bangjat ni ilu melayu
Takleh nak buat apa. Dia nak stop nanti mason ugut pancung
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku xpaham la sapa yg masih support bisnes mangkuk ni.. Semua spesis2 dia je ke yg dok support tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 10:54 AM | Show all posts
Dah mati nti jgn ada waris merayu mntk tolong delete gambar dan video..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
So apa geng2 menteri agama nk buat..org tk puasa sebuk tgkp bapok bertelenjang tk kan cuci mata gak...sambil melancip
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:05 AM | Show all posts
Aku dh pelik dah awat senyap ja dia ni baru ni. Al maklum dh lama unfolo IG dia.
Rupanya duk mengganas barang tak laku sebab PKP kut, sampai telanjang nk promot barang.
Yg beli tu bodo, takkan tak tau dia tempah kat China je semua ni. Dalam alibaba tu kau pilih je produk apa kau nak, siap boleh customized kotak2 tu semua. Murah2 je. Bukan kata produk dia tak bagus, tp byk produk sama yg lebih murah.
Yalah kau khunsa konon bangjat oiii. Tapi itu ke alasan utk kau menggarik kat online? Bodo piang sama ngan makbapak pun sama duk sokong.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Minta maaflah dengan apa yang saya nak tulis ni.  Saya selalu tertanya-tanya dan selalu terlintas dalam hati saya Allah tak murka ker kat negara kita ni?  Ada manusia macam ni di negara kita lepas tu macam di puja-puja pulak...macam selebriti memanglah ada yang mengutuk tapi cukupkah sekadar mengutuk saja?
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:17 AM | Show all posts
mati idop balik pun baik iols boikot ko dlu PU Amin pstu bru Sajat.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
kat mekah pon dia selamba mempermainkan tuhan, kat malaysia lagi la menjadi2 kalau takde tindakan. sajat ni tahap kna amik tindakan keras, nasihat tak jalan dah
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:20 AM | Show all posts
bangjat ke kamjat ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:22 AM | Show all posts
tayang la bang jat buntut  dada n semua yang silikon tue. geli aku tgk buntut sajat mcm tak normal. tayang pun tetap bukan yg ori. giigh nak tayang aset selikon
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:23 AM | Show all posts
KarinaKapur replied at 9-7-2020 10:49 AM
Aku xpaham la sapa yg masih support bisnes mangkuk ni.. Semua spesis2 dia je ke yg dok support tu..

aku pun tak paham. biz bang jattt tue ramai jer org lain yg jual. bengkung la apa la ramai lagi seller. yg bodoh g beli ngan bang jattt buat apo.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:24 AM | Show all posts
ntah da berapa kali da, bang jat tetap begini...sama la dgn pudin...skrg pudin masih dlm construction   esok da siap haaa tgk ler makin galak
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:25 AM | Show all posts
innocent_me replied at 9-7-2020 11:05 AM
Aku dh pelik dah awat senyap ja dia ni baru ni. Al maklum dh lama unfolo IG dia.
Rupanya duk mengg ...

khunsa celah mana nok.. jantan pure.. aka pondan
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg beli produk bengkung brojat pon kene tipu hidup2. Pinggang kerengge dia tu sbb operate. Xde maknanya sbb pakai bengkung jd lagu tu.
Makin parah brojat. Ritu tunjuk gambar anak angkat twin mengaji dgn sorang ustaz yg aku rasa ustaz yg bawa brojat pi umrah ritu. Kapsyen berdoa nak anak2 jadi soleh dah elok tp x seiring dgn perangai & body show off kt ig.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Esok2 PUihh couple dgn bangjat
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pernah baca komen kat sini yg jangan layan si Muhammad Sajjad ni. Sejak dari tu aku malas nak komen ttg Mohamad Sajjad ni.. Ye la.. Komen mcm bagi perhatian kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Sajat ni pun.. g je la pindah Venezuela sana.. xdeorg marah ko hidup mcm mana sekalipun..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2020 11:55 AM | Show all posts
makadek replied at 9-7-2020 11:01 AM
So apa geng2 menteri agama nk buat..org tk puasa sebuk tgkp bapok bertelenjang tk kan cuci mata gak. ...

heheheh..kalau menteri agama sblm ni, memang kena berdas das dh ni..sbb tak ambik tindakan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list