Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9794
View
164
Reply

Safiey Illias Bakal Buat Pembedahan Kecilkan Pipi Di Klinik Rawatan Rambut?

[Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-7-2020 03:10 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Safiey Illias





Usahawan kosmetik kontroversi Safiey Illias katanya bakal menjalani pembedahan membetulkan pipinya setelah ramai meninggalkan komen mendakwa rupanya kelihatan semakin pelik.



Kredit foto: IG Safiey Illias




Memetik Gempak, Safiey berkata dia kini beralih kepada doktor estetik yang sah selepas serik menggunakan khidmat doktor yang tidak bertauliah.

"Esok akan jumpa doktor untuk rawatan mengecilkan pipi, "Nasib ada Dr Shah," katanya.


Sehari kemudian, Safiey memuat naik video di Instagram yang seakan-akan sedang mendapatkan rawatan di klinik Dr Shah dengan lokasi yang dikongsikan sebagai "Dr Shah Hair Restoration".


Melalui video sama, beliau mengadu sakit rahim sambil memanggil doktor.


Untunglah Safiey dapat berjumpa Dr Shah yang serba boleh, pakar kecantikan, pakar rambut dan pakar sakit puan sekali.


Sebenarnya, kalau mengikut carian, memang wujud klinik estetik Dr Shah menggunakan nama DRS Medical Group. Selain pakar rambut, DRS Medical Group juga ada memberikan khidmat rawatan kecantikan.




  



  



  



  





Diharap aksi Safiey ini tidak ditiru sesiapa. 'Berat mata yang memandang, berat lagi bahu yang memikul". Semoga Safiey beroleh kehidupan yang lebih baik. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-7-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh ke buat treatment pipi kat kedai rambut?
pipi berbulu tak nanti?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 03:16 PM | Show all posts
apsal muka pondan ni dah macam Kak KM terlebih isi filler?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
At least dia jujur.. xmcm lg sorg tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 03:20 PM | Show all posts
Leh mampos pun xde sape kisah.
Oh, maybe Sepul akan terkesan kot

- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tak pegi pakar plastic surgery kat Beverlywilshire kl?

Tak faham  napenbuat procedure kat pakar hair restoration?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 03:28 PM | Show all posts
Melalui video sama, beliau mengadu sakit rahim sambil memanggil doktor.


dia ada rahim, meh?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Face job done wrong ni.. makin pelik nmpk..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 8-7-2020 02:16 PM
apsal muka pondan ni dah macam Kak KM terlebih isi filler?

Sebelom ni puteri zarith dengan dia twinnie muka
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahha rahim celah mana kedudukan nya dlm badan saipudin ni.  
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 03:35 PM | Show all posts
Entah jadi apa lah lepas ni semua dia nak ubah. Tak takut azab dari Allah ke ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 03:49 PM | Show all posts
bukan kata ritu dah insof ke?
ke insof nasi kandar jah?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 03:55 PM | Show all posts
sampai part sakit rahim aku mcm WHATTT?????
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit rahim? Erkkk.. Aku tak tau pulak rahim boleh implan
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bengkak gle muka..xtakut la diorg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 04:02 PM | Show all posts
tak sakit ke buat menda2 gini kat muka smp bengkak gitu?
iolss tgk pun mcm blh rasa sakitnya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kemehen dok puji doc shah...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow serba boleh duktur tu ye
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mcm flower horn
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 04:11 PM | Show all posts
duit banyak tapi jiwa tak tenang. orang lain hidup sedarhana, berkahwin berkasih sayang. tp kau hidup jauh menyimpang. moga jumpa jalan taubat.

dari dulu dok guna alasan stress la anxiety la..muak dah dengar gaya mintak simpati kau tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list