Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18481
View
207
Reply

Selamba Berbikini, Sajat Makin Kerap Tayang Aset

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-7-2020 12:40 PM | Show all posts |Read mode
Lama tidak mendapat perhatian, usahawan kosmetik kontroversi Nur Sajat Kamaruzzaman memenuhi ruangan Instagramnya dengan menayang ‘aset’ tubuh badannya.











Kali ini, Sajat tanpa segan silu semakin kencang menayang punggung dan buah dada untuk tatapan ramai.


Ramai orang panas hati dengan tindakan Sajat yang semakin berani mendedahkan bahagian tubuh walaupun untuk tujuan mempromosikan produknya.




  



  



  



  



Dalam masa sama, mereka mempersoalkan tindakan Sajat kononnya menunaikan umrah dalam keadaan tidak ikhlas kerana buktinya, dia masih tidak berubah, malah tingkah lakunya semakin menjengkelkan.





Kredit foto: IG Sajat




Ramai meluat dengan Sajat yang semakin berani mencabar sensitiviti agama, selain mendoakan agar Sajat segera berubah sebelum terlambat. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-7-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok kat memespuaka..
Keras kejung tek jantan ni, tak bouncy langsung..
Pet dah macam highway timur barat, lurus mendatar
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:01 PM | Show all posts
hanya kerana sajat berlakon mengandung
dah layak jd retis malaya eyh?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg heshe cuba buktikan???
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
tayanglah selagi boleh. nanti dah mati kena tutup pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:16 PM | Show all posts
muhamad sajad ni makin terok dah
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm baru operate boobs sbb tu menunjuk..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse: Tengok kat memespuaka..Keras kejung tek jantan ni, tak bouncy langsung..Pet dah macam highway timur barat, lurus mendatar


Nangis kalau baca ni u{:cryrun{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cakap apa kutuk apa pun tak hadam dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka pun makin pelik. Tang mata tu pelik sgt tibe sepet sikit.

Kalau perempuan tulen takde nak show off semua aset. Lek2 je. Sajat ni entah apa dia nak buktikan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih lg nak ckp dia pompuan.wakakkaka
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku selalu doa biar tuhan tunjuk dkt dia ni..tak pun biar dia umir pjg...tgk la hari tua dia nanti mcm mn...aku pcyaa je klu tua nanti mungkin dia insaf...tp ms tu br dia kenal erti penyesalan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:30 PM | Show all posts
lawa mcmana pun jantan tu tetap nmpk ketara...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti kalau dah lanjut usia, apa jadi kat filler implant bagai tu ye?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Org sakit otak mmg mcm ni..

Kasihannnn....
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sha21: Muka pun makin pelik. Tang mata tu pelik sgt tibe sepet sikit. Kalau perempuan tulen takde nak show off semua aset. Lek2 je. Sajat ni entah apa dia na ...


Ye betul.. Org yang ada apa yang dia ada.. Xkan cakap apa yang dia ada.. Cth mcm raja2 kerabat2 jutawan2 etc.. Mana pernah show off..

Tp org yang berapa nak ada apa apa ni gigih la tunjuk ke sana ke mari ibarat tin kosong je selalu berbunyi bising tp abuk pon xada.. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah terpesong jauh dah dia nie..harap sempat bertaubat sblm ajal menjemput...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:41 PM | Show all posts
yg bergambar dgn mak bapak tu, masing2 dah takde perasaan malu ye?
mak, bapak, anak sama je takde rasa malu dlm diri
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin dia tunjuk body mcm tu, makin terserlah kebusukan. Lelaki ni dia ada satu scent yg perempuan xda. Alu terbayang bau maskulin peluh lelaki la di celah2 cikki n cikpet dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg nk kena besar mcm tembikai ye..pelik pulak tgknye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list