Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18648
View
139
Reply

Siapa Suami Artis Yang Galak Main Tinder Tu?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-7-2020 11:36 AM | Show all posts |Read mode
Gosip panas lagi! Katanya ada suami seorang artis ini galak bermain aplikasi Tinder.


Macam semua orang sedia maklum, biasanya yang terjebak dengan aplikasi ini mahu mencari jodoh atau kenalan untuk bermesraan.


Menurut Miss K dari Gempak, rakannya juga mendakwa bukan sahaja aplikasi Tinder, malah suami artis berkenaan ada juga aplikasi lain.


Rakan Miss K kata, "Masalahnya Miss K, aku pun ada aplikasi lain tau selain Tinder. Kat aplikasi lain tu, pusing punya pusing, wajah yang sama jugak muncul.

"Aku sendiri tak tahu sama ada orang menyamar pakai muka suami aktres tu ke, ape ke, tapi menerusi apa yang aku check, semua sama.

"Nama pun pakai nama sama, umur pun sama, gambar pun sama... At least kalau orang menyamar mesti pakai nama lain, ye tak?"




Foto: IG


Apa pun seperti dipetik dari Gempak, tidak pasti sama ada benar atau tidak dakwaan tersebut.


Bila tengok rumahtangga artis tersebut macam okay je. Bahagia nampaknya dengan anakyang dikurniakan.


Mungkin ada orang yang menyamar agaknya, atau apa salahnya kalau sekadar nak tambah kawan. Tak begitu? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-7-2020 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
kt tinder penah nampak yassin, shah iskandar, bapak mia sara, dan beberapa lg artis lelaki..tp x ingt pulak sape namanya
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Atau grindr? Atau hornet?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:43 AM | Show all posts
Kurex replied at 8-7-2020 03:40 AM
Atau grindr? Atau hornet?

jackpot la kalau tengah online gr**dr, dapat lak laki retisss..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:44 AM | Show all posts
Kurex replied at 8-7-2020 11:40 AM
Atau grindr? Atau hornet?

hahahhahahahha dasar kurex
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Jenuh la nak meneka siapa
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:57 AM | Show all posts
tinder ni apps ape? sorry la hakak ni baru kluar gua
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:34 PM | Show all posts
tinder utk ape?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
So apa masalahnya Sepul oiiii
Syazwan sulkifli tu elok je main tinder zaman tunang
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:06 PM | Show all posts

apps cari jodoh utk org single nak bermingle
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tindee ni kalo org pakai mmg mmberi imej negatif ke? Sbb i ada kawan main tinder tp bujang lg laa mmg tgh cari calon suami
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:14 PM | Show all posts
aku nak donlod tinder gak la..manatau pat kawin dgn retis kacak ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting aku mention nak cek ccris
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman skrg ni setakat gosip mosip retis ada akaun tinder is old school.. sekarang zaman artis buat video tayang bebird terus...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 01:30 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 8-7-2020 01:16 PM
Zaman skrg ni setakat gosip mosip retis ada akaun tinder is old school.. sekarang zaman artis buat v ...

khenn...
stakat main tinder jah...
retis pun manusia biasa gak main bigo main tiktok twitter segala semua..
yang jadi luar biasa bila (isi tempat kosong sendirik)
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 02:03 PM | Show all posts
ntah la taktau nak ckp tp main Tinder ni mostly org carik f**k buddy jahhhh hahahaa sangsi sgt iols sbb heolss berbini kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis pun manusia biasa..ada sisi lain dorg mcm yg kita tgk kt tv...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
fuyupoktek replied at 8-7-2020 01:07 PM
Tindee ni kalo org pakai mmg mmberi imej negatif ke? Sbb i ada kawan main tinder tp bujang lg laa mm ...

Mostly dlm tu gatal kotx dan pxki..susah nak jumpa yang jaga kesucian.. Better xpyh install la. Rosak otak je. Mulut non stop asik ckp psl ngesek even dh kawen pon.  Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 02:13 PM | Show all posts
kasi la hint.. nak speku pun x blh terlampau general
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 02:40 PM | Show all posts
mnyampah btul gosip yg byk sorok2 info. nak teka pun susah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list