Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12662
View
103
Reply

Uqasha Senrose Sunting Gambar Pinggul, Sampai Lilin Pun Bengkok

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-7-2020 10:48 AM | Show all posts |Read mode
Disebabkan suntingan keterlaluan yang dibuat pada foto di majlis sambutan ulang tahun ke-28 baru-baru ini, Uqasha Senrose ditegur netizen.


Nampak jelas pelakon ini menyunting bahagian pinggulnya sampai lilin pun jadi bengkok!


Foto: IG


Uqasha sempat berseloroh dengan menyatakan, "Tertarik dan tak perasan...habislah kita kena kecam ni."


Segelintir faham dengan apa yang dilakukan Uqasha hanyalah sekadar untuk kelihatan lebih kecil dan menarik.


  



  



Namun macam biasalh pasti ada ramai yang membenci dan kata bukan-bukan.


Dalam masa yang sama, foto Uqasaha yang dilihat bersama Kamala Adli itu menjadi perhatian dan ramai yang mendoakan agar pasangan ini mempunyai jodoh bersama.


  



Macam mana, sesuai tak mereka berdua? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-7-2020 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi apa sumbangan dia utk negara tanah melayu ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama umur la ni dengan ernie.

Apa pun tak best la edit2 ni sebab malu kot kat socmed kemain slim, ploles bila jumpa depan2 tak seindah d gambar kan. Orang yg puji pun akan rasa tertipu. Tu iols la. Maybe org lain tak kisah janji komen2 d socmed d penuhi dengan pujian.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:12 AM | Show all posts
baru 28? omakkkgaddddd...
nampak macam 30an nak masuk 40..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:15 AM | Show all posts
aku bab filtered muka sikit2 aku terima lagi, tapi bab edit gambo kasik ramping kasi kurus ni over the notch sangat....
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:27 AM | Show all posts
lantak mu la gambo mu.. tapi ape motif.. tak edit pun okay je pinggul tu..
hahaahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:34 AM | Show all posts
Hahahaha...netizen ni mata tajam..nasibla kene kecam..lain kali baik letak gambo half ja
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:35 AM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 8-7-2020 11:03 AM
Sama umur la ni dengan ernie.

Apa pun tak best la edit2 ni sebab malu kot kat socmed kemain slim ...

aku setuju dgn ko...tgk dlm gmbr bkn main lawa...bila jumpa depan2 sedih...
rakyat biasa pun ramai mcm  ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:38 AM | Show all posts
Mula2 tak perasa lilin, nampak pinggang dia je melengkung .. Pelik jugak
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha ada magnet kot antara peha dengan lilin. Husnuzon sis
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak edit pon dah nampak cantik je body dia.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
cantiknya nelly
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah kamal adli berjaya menjinakkan uqasha senrose? Kita saksikan episod seterusnya drama Jodoh Cinta Lokasi
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Nelly lawaaa...uqasha pun comel...tp nmpk makin putih gebu...mmg dah sedia lawa
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:31 PM | Show all posts
punya la nak bagi nampak tonggek
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
uqasha and ema kembong kan sedara..x tercirit ke kamal deli kalau dorang bersatu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgu tred nelly kena saman dgn chriszhen..ntah mcm mn eja...dkt ig mstaronline tutup komen plk...klu tgk point pihak yg menyaman kukuh rsnya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:41 PM | Show all posts
Uqasha mmg lawa dan hot bila tengok live, so takpe la dia nak edit sampai tebakar lilin tu pun sebab dia memang lawaa bukan edit gambar bagi jadi lawa
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 8-7-2020 12:34 PM
uqasha and ema kembong kan sedara..x tercirit ke kamal deli kalau dorang bersatu?

Taklah..cuba google balik

Mereka takde pertalian darah cuma kenal sejak kecil
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 8-7-2020 12:41 PM
Uqasha mmg lawa dan hot bila tengok live, so takpe la dia nak edit sampai tebakar lilin tu pun sebab ...

Betul tuh kalo live Uqasha memang lawa cuma kat ista je muka dia kekadang nampak kasar..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list