Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3883
View
105
Reply

[Dunia] Aksi lucah penstriman langsung anak dijual jadi pemuas nafsu pedofilia

[Copy link]

Author: Nahnukutu       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-7-2020 09:59 PM | Show all posts |Read mode
Anak jadi pemuas nafsu pedofilia
MyMetroGlobal

image.png
ANTARA kanak-kanak yang diselamatkan pihak berkuasa.

AFP

Manila:Akibat kemiskinan, ramai wanita di Filipina terdesak mengeksploitasi anak mereka sebagai alat pemuas nafsu lelaki pedofilia.

Pakar percaya trend tidak bermoral itu semakin bertambah sejak pandemik Covid-19 kerana kebanyakan ibu bapa kehilangan pekerjaan dan mencari pendapatan baharu.

Lapor ABC News, sejak Mei lalu, lapan wanita ditahan di Filipina kerana menjual aksi lucah penstriman langsung anak mereka di internet serta 56 kanak-kanak berjaya diselamatkan Polis Persekutuan Australia (AFP).

Satu kes membabitkan, tujuh kanak-kanak termasuk bayi berusia tiga bulan diselamatkan dari sebuah rumah di Manila selepas dipergunakan ibu mereka untuk melayan nafsu pelanggan pedofilia menerusi Internet.

Ibu miskin di Cebu, Vilma, 36, menawarkan layanan itu kepada pedofilia di sekitar Australia, Jerman dan Amerika Syarikat dengan bayaran antara AUD$15 (RM44.52) hingga AUD$613 (RM1,819.58) selama lima tahun.

Rahsia Vilma terbongkar selepas AFP menemui bahan bukti ketika menahan beberapa lelaki di kediaman di Queensland yang melanggan penstriman video lucah kanak-kanak dari Filipina.

Vilma kini dijatuhkan hukuman penjara 20 tahun dan diarahkan membayar sejumlah nilai pampasan besar kerana merosakkan maruah anak sendiri.

image.png

Artikel ini disiarkan pada : Sabtu, 4 Julai 2020 @ 7:00 PM


Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-7-2020 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape nak jadi lah! Kesian anak xberdosa tu.. Hmm. Dunia akhir zaman
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelipin dengan child porn / prostitution, berpisah teda.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai nya hati.....tak de perasaan ke mak makbudak ni.....

Knp kau tak kepit je puki jgn beranak......kau yg nk sedap, ank jd mangsa....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:28 PM | Show all posts
Kemurungan aku baca berita ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang paling scary is Gov overseas yang alert polis pinoy tentang kegiatan ni, kalau tak alarm...polis pinoy pun tak dapat trace kat mana. Dah bertahun. Masalah dengan pinoy ni ....they see Caucasian as money.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 4-7-2020 10:37 PM

Sana memang teruklah... memang sex bebas gila.. cer tgk filem2 sana. Nasib baik muka org sana cantik2 bukan kelabu asap

Area kawasan miskin pulak banyak anak luar nikah hasil main ngan foreigner.. pastu kena tinggal.. dok tempat miskin gila.. yg anak2 pulak cantik comel sebab mix ..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila x faham nafsu seks kat bdk2....tlg la wei...budak tu tgh mmbesar....perjlnn masih jauh....dgn anak sendiri pandai plak ko x sentuh....x leh fkr ke anak ko dgn anak org same2 baru nk knl erti kehidupan??
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:56 PM | Show all posts
#PizzaGate
#Adrenochrome
#frazzledrip
#SpiritCooking
#Pedowood






Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Miskin mudah bawak kepada kekufuran. Rasanya dah lama aktiviti ni maybe si ibu pun pelacur..teka sahaja

Iols tengok kat US ada new prank simbah muka bayi/kanak2 dengan botol air. Main picit2 botol mineral pancut air ke muka baby. Lawak ke..please bahaya buat gitu


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 10:58 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih pilu baca kisah begini, ada lagi beberapa negara yang lebih kurang begini.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Redskin at 4-7-2020 11:10 PM

Pilipin ni sama seperti negara2 Kistian lain.
Red light area merata tempat.

Pelacuran lebih kurang sama dgn Thailand.
Rakyatnya ramai yg miskin.
Student2 carik makan jadik ayam pon bersepah.
Rasuah berleluasa, takleh control.

Kisteaa is a way of laif...
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok channel Crime Investigation, ada banyak TV show yg tunjuk pasal crime kat Philippines ni. Yg beranak anak kokesen pun bersepah. Anak anak muka mix belaka, tapi hidup susah. Maknya jadi pelacur saja nak cari duit. Takde peluang pekerjaan lebih baik.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon pilipin lenyap dari muka bumi. Babi betul. Umur tiga bulan tu kau dah kelebet poen dia. Mmg babi. Eeee gerammmm! Rasa mcm nk pijak2 je pempuan bodoh ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 12:02 AM | Show all posts
Sedih sangat kenapa mak dia sanggup buat benda tu kepada anak, kenapa bukan mak dia sahaja yang beraksi? Kerana kesempitan hidup, lumrah kehidupan norma-norma manusia diketepikan
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi, stress aku baca benda ni. Kenapa kejam zalim sangat kat budak2
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 4-7-2020 10:30 PM
Sana memang teruklah... memang sex bebas gila.. cer tgk filem2 sana. Nasib baik muka org sana cantik ...

Yang cantik tu hanya golongan lotsa mixed saja. Majoritinya muka kelam kusam sajork especially umat miskin setinggan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2020 03:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Lebih baik maknye tu gi melacur sendiri dr melacurkan anak... gile..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list