Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3739
View
38
Reply

Bimbang 'Pergi' Dalam Keadaan Tak Aman Dan Kesal, Fynn Jamal Mohon Maaf

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-7-2020 01:51 PM | Show all posts |Read mode
Fynn Jamal yang sering disebut-sebut sejak mengeluarkan kenyataan berhubung isu rogol baru-baru ini, membuat permohonan maaf.








Dalam hantaran di Instagram semalam, Fynn memaklumkan dia akan menjalani prosedur pembuangan sista (cyst).


Berikutan itu, dia tidak bimbang andai ditakdirkan meninggal dunia dalam keadaan tidak aman.

"Saya tidak mahu meninggalkan dunia ini dalam keadaan tidak aman dan kesal. Takut apa yang terbaki menjadi punca tak diterima Allah pula.

"Maaf salah silap dari pihak aku kalau ia tidak selari dengan apa Allah syariatkan. Dan untuk semua yang ada salah dan silap,
jangan serabut-serabut. Dari belah aku - halalan toiyiban," tulisnya.




Kredit foto: IG Fynn




Fynn berkata, dia menyerahkan semuanya kepada Allah. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-7-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kokping cakap ni sama jah dgan apa lobai cakap. Perempuan xleh pakai perfume wangi2 nnt lelaki naik syahwat. Perempuan xleh mendayu2kan suara nnt lelaki naik syahwat. Perempuan xleh filter cantik2 sbb x bersyukur dgan kurniaan sebenar tuhan / mengubah ciptaan sebenar tuhan jadi lebih cantik, nnt lelaki naik syahwat. Perempuan xleh amek gmbar feeling2 cantik, comel nnt lelaki naik syahwat. Bila lelaki naik syahwat, perempuan kena rogol. Yg bersalah pmpuan
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 02:09 PM | Show all posts
Orix replied at 3-7-2020 02:00 PM
Apa kokping cakap ni sama jah dgan apa lobai cakap. Perempuan xleh pakai perfume wangi2 nnt lelaki n ...

Cuba tanyakan, apakah Tuhan jadikan perempuan semata2 untuk dipersalahkan dan lelaki semua untuk 'yg selalu benar'?  So, apa yg perempuan harus buat?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa pakaian dia dah serupa starwars kenobi?.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
apsal la korang bagi perhatian kat si kepam nih
si fynn kepam ni sangap attention je
maklumlah semakin sendu
suara sumbang pun ada hati nk menyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa kelubung camtu.. x kepam ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 02:28 PM | Show all posts
dah btul la tu apa yg dia ckp

tak perlu apologies

umat islam akhir zaman suma buta mata hati

apa depa taw

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 02:43 PM | Show all posts
nolya replied at 3-7-2020 02:09 PM
Cuba tanyakan, apakah Tuhan jadikan perempuan semata2 untuk dipersalahkan dan lelaki semua untuk ' ...

tanya lah lobai. iols bukan lobai.


Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
apabila sesama mereka pon..mereka berbalah mengenai agama mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 03:17 PM | Show all posts
nabi berhujah dengan kapir dan yahudi pun masing2 nak menang even hujah dah ke laut.

sampai last2 kapir ni mengaku Allah tu tuhan, tapi kalau mereka tak teruskan tradisi nenek moyang, siapa lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 03:22 PM | Show all posts
perbuatan kita di dunia.. kau tak boleh jatuh hukumkan..
kita masuk syurga dalam rahmat Allah SWT. fynn jamal kalau terlampau memikir nanti gila isim
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 03:24 PM | Show all posts
sape ajelah yang masih layan dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti buat hal lg dia ni. Mmg sejenis attention seekers
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 04:53 PM | Show all posts
sukurr alhamdulillah (dibaca) fynnnnnn individu moooliaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo ko serahkan pada Allah tu ko takkan cakap mcm aritu. Btw, best of lucklah buat surgery. Hopefully ko tak tunggu nak buat surgery baru nak mohon mahap.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 05:13 PM | Show all posts
overthinking pempuan ni
Nabi pesan bersederhana
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa motip dia pakai macam ni ek? Kalau bawak keta, jelas ke penglihatan dia?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 06:49 PM | Show all posts
Orix replied at 3-7-2020 02:43 PM
tanya lah lobai. iols bukan lobai.

I bukan tanya U tapi I minta U tanyakan kpd Fyn soalan yg sama. Cepat no sensitifnya....
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
arm_band replied at 3-7-2020 04:53 PM
sukurr alhamdulillah (dibaca) fynnnnnn individu moooliaaaaaa

Lol dibaca Siapa la yang start trend alfatihah (dibaca) ni eh.. mcm takut org tak yakin pulak dgn dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mohon kalian maafin aja sama kokping iya kan..hahaha
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list