Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3448
View
40
Reply

Berjam Tunggu, Amyza Kecewa Pihak Anju Tak Datang Serah Dokumen Saman

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-6-2020 08:58 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon Amyza Aznan meluahkan rasa kecewa apabila pihak Zarina Anjoulie tidak hadir menyerahkan dokumen tuntutan samannya.


Ketika ditemu bual Gempak, Amyza yang masih menunggu kehadiran pihak Zarina jam 4.30 petang tadi mendakwa tidak melihat kelibat mereka.




Kredit foto: IG Amyza/Zarina



"Kita dah beritahu tiga hari lalu yang saya nak peguam Zarina sendiri datang di Astro jam 4 petang untuk berjumpa dan menyerahkan sendiri dokumen tersebut, tetapi dari jam 1 petang tadi saya di sini sehingga kini jam 4.30 petang, mereka masih belum tiba.

"Saya sangat kecewa kerana saya mengharapkannya, rasanya dah lama juga dia uar-uarkan di media sosial tentang saya tidak respons kepada tuntutan dia," ujarnya.


Tambah Amyza, dia sengaja memilih lokasi pertemuan itu bagi memudahkan kedua-dua pihak memandangkan kebetulan dia ada urusan di situ, manakala kediamannya jauh di Sepang.


Amyza juga menjelaskan mengapa dia berdiam diri sebelum ini hingga gagal memasukkan kehadiran di mahkamah sejak saman difailkan.

"Saya tidak respons kerana saya sendiri tidak menerima apa-apa dokumen atau notis tersebut. Sepatutnya, dokumen itu sendiri diserahkan kepada saya. Mungkin mereka hantar ke alamat yang salah kerana saya menetap di Sepang bersama ibu saya," jelasnya.


Katanya, dia tidak menyimpan dendam terhadap Zarina dan akan meneliti terlebih dahulu dokumen tersebut sebelum mengambil tindakan.

"Saya tak pernah bekerjasama dengan Zarina meskipun saya lebih lama berlakon daripada dia. Saya bermula menjadi sebagai seorang pengikut di Instagram miliknya sahaja.

"Ketika itu, saya suka mengikutinya kerana dia suka makan pickle. Kemudian, bermula musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), terbitnya salah faham dan tidak puas hati di antara kami. Saya tak kenal dia dan saya tak pernah ada personal issue pun dengan dia," katanya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-6-2020 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis vokuru suka makan pickle dengan bubble tea sapu nutella. Dia cakap sedap rasa cm bola bola api
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Isunya mengumpat...then zarina dapat tau, itu jer.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Zarina ni bukan duduk nilai? Sepang dgn nilai alaa sepelaung je laa org kate dekatnya
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 29-6-2020 09:52 PM
Zarina ni bukan duduk nilai? Sepang dgn nilai alaa sepelaung je laa org kate dekatnya

Itu lah.... Atau mungkin dia pun tak tahu yg zarina duduk nilai..... Dah bergaduh, tak kan nak ambil tahu pula kan....
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
timah03 replied at 29-6-2020 09:57 PM
Itu lah.... Atau mungkin dia pun tak tahu yg zarina duduk nilai..... Dah bergaduh, tak kan nak amb ...

Hahaha mana mungkin dia tak tao restaurant mak anju dekat nilai tu kak timah haha. Bila entah nk sudah kes saman menyaman ni. Sekali tengok masing2 minta maaf cium pipi kes settle. Penat netizen tgu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
peguam dia dtg time amyza pergi solat zohor kot..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 08:10 AM | Show all posts
follow sbb suka makan pickle hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 08:18 AM | Show all posts
pulak dah.. xkn lah juling sengaja tak dtg kannn.. msti bersebab ni.
let's tgu apa kata tuan bdn, mebi tgh mengunyah pickle lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 09:44 AM | Show all posts
saman xboleh di bagi merata2 la..saman hanya boleh di sampaikan melalui alamat yg berdaftar dlm JPN ye..ko ingt lawyer ade mase nk ikot ko pulak..ingt satu kes tu saje lawyer tu nk hadap
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 09:57 AM | Show all posts
Dalam kes macam nie..lawyer yang untung..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 10:24 AM | Show all posts
LindaCat replied at 30-6-2020 09:44 AM
saman xboleh di bagi merata2 la..saman hanya boleh di sampaikan melalui alamat yg berdaftar dlm JPN  ...

tulah pasal ... nampak nau bebalnya .. sure tak pernah pergi masuk makhamah nih!
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 10:46 AM | Show all posts
Sediakan pop cornnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 10:47 AM | Show all posts
bende remeh pun nak saman bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 11:15 AM | Show all posts
Senang je nak settle, pegi lah nyanyi lagi acapella dekat anju
Nanti terus tak jadi saman .. Macam dalam citer tb3 acik amyza berlakon dengan adik eman tino sabtu lepas .. Nyanyi dekat kambing
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 11:23 AM | Show all posts
so bila next pulak nak serah dokumen..?
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau nk suruh lawyer tu sniri dtg serve saman? Biasa despatch dia buat keje tu kak oi
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 11:53 AM | Show all posts
Tak selesai lagi ke??

Sudah-sudahlah, tak menguntungkan sesiapa kecuali peguam.  

Bersemuka, minta maaf, selesai.

















Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 11:59 AM | Show all posts
Edited by animcute at 30-6-2020 12:00 PM
LindaCat replied at 30-6-2020 09:44 AM
saman xboleh di bagi merata2 la..saman hanya boleh di sampaikan melalui alamat yg berdaftar dlm JPN  ...

nampak sangat dia nak astro buat liputan live masa tu, boleh dapat publisiti...hello girrrlllll...sapa pulak nak serve kau ikut arahan kesesuaian masa dan tempat according to you.... artis betul lah..

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
LindaCat replied at 30-6-2020 09:44 AM
saman xboleh di bagi merata2 la..saman hanya boleh di sampaikan melalui alamat yg berdaftar dlm JPN  ...

Aku suka part ko kata ingt saty kes tu saje lawyer tu nk hadap... betoi sgt..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list