Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6794
View
61
Reply

Pengurus Kantoikan Fattzura Bakal Timang Baby Boy?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-6-2020 08:30 PM | Show all posts |Read mode
Status di Instagram pengurus Fazura membuat peminat menyangka pelakon itu bakal menimang bayi lelaki.


Ini kerana, Iman Tang memaklumkan sudah 'booked' anak pasangan Fattah Amin dan Fazura itu untuk menjadi penyokong Liverpool.





Foto: IG Iman




Bagaimanapun, ketika dihubungi Gempak, Iman memaklumkan dia tetap akan melakukannya tanpa mengambil kira jantina bayi pasangan itu.


Malah, Fattzura sendiri belum tahu jantina anak yang bakal ditimang mereka.

Ramai yang telefon dan bertanya betul ke Fazura akan dapat baby boy? Lagi-lagi bila saya masukkan dua nama pasukan bola sepak gergasi Eropah kata dalam tu, kan?

Sebenarnya, saya dah booking baby Faz untuk jadi penyokong Liverpool tak kiralah dia lelaki atau perempuan.


Foto: IG Fazura



Fazura dan Fattah sendiri belum tahu jantina bayi mereka sebab bulan depan baru mereka akan buat check-up untuk tujuan tersebut, katanya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-6-2020 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Iman tang ni dulu dgn nasha aziz hensem juge rambut panjang sikit. Now cantas habis dah nampak kulit kepala. Hihihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul tak apa aku cakap????? Cerita pasal jantina anak pun kena bukak benang.. hayooooo
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 08:51 PM | Show all posts
kalo tgk perut tu dah ble agak baby boy, lonjong ke depan
lg satu, kalo baby girl mak dia akan nampak selebet dan selekeh
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Glowingnye fazura
Haritu speku babygirl
If babyboy then heshe rancang awal lepas haid/junub
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
wartawan cari ni memang suka cedok gossip dari ig/twitter ke? jantina anak orang pun boleh jadi bahan gossip ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 29-6-2020 08:50 PM
Betul tak apa aku cakap????? Cerita pasal jantina anak pun kena bukak benang.. hayooooo

Sabar @Kurex sabar...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
acah nak berahsia konon......
mcm la org hadap sgt nk tahu jantina ank uols......
last last pengurus sendiri pegi kantoikan.......
aku ketawa.......
ketawa.....haha
ketawa jugak dgn fanatik pattjura yg acah acah poyo perasan dk marah org teka anak idola depa......
kungkuangkungkuang
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga dipermudahkan segalanya
buat bakal mom sekeluarga.. Aamiinn..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Iman Tang muka mcm ni sekarang? Kalau berjodohan dengan akak nasha tentu dapat anak2 comel. Tapi tu semua rahsia Allah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 29-6-2020 12:50 PM
Betul tak apa aku cakap????? Cerita pasal jantina anak pun kena bukak benang.. hayooooo

Reporter cari lapar view tinggi kurex
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa faz dpt baby boy. Pasal ngandung baby boy ni, slalu mak2 masih maintain pretty. Kalau fawaa, aku rasa baby gurl..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu iman ni masa kurus agk cute jugak orang nya. And jenis mcm malu2 sikit..now nampak talkative & lebih berkeyakinan
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 29-6-2020 08:50 PM
Betul tak apa aku cakap????? Cerita pasal jantina anak pun kena bukak benang.. hayooooo

Repurtz Cari mmg amik idea bukak benang dari komen ko la rex
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 29-6-2020 09:26 PM
Iman Tang muka mcm ni sekarang? Kalau berjodohan dengan akak nasha tentu dapat anak2 comel. Tapi tu  ...

Wife Iman pun pd i cantik jgk.. Iman pun loving husband..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 29-6-2020 08:50 PM
Betul tak apa aku cakap????? Cerita pasal jantina anak pun kena bukak benang.. hayooooo

Acik baru terpikir nak tag chuols
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 29-6-2020 08:58 PM
acah nak berahsia konon......
mcm la org hadap sgt nk tahu jantina ank uols......
last last pengur ...

Ko ni kenapa nyah? Pasal ni pun menggelupur ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 10:12 PM | Show all posts
Ya ampun. Cantiknya sheolls gmbr pkai blouse coklat tu.

Jaga diri Fadz.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
X per bagi chan lah kat Liverpool... Lama tunggu nak menang....jgn gaduh2 dah lah... happy2 jer sebab couple gorgeous ni nak dapat baby dah. Kesian haters menggelupur....
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Xsabarnya.... nk tgk baby nya mesti comel
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list