Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1646
View
27
Reply

Kawan aku taste laki orang

[Copy link]

Author: lalalisa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-6-2020 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ok gais. Iols tgh insecure kejap. My friend (bff) ada problem which is taste laki orang je noks..i nama kan bff i ni Vee okay.

Before this iols tahu je yg vee ada scandal dengan laki orang almost a year kot. Hubungan until ke katil ke tak ke i taktahu lah ye. P&c beliau. Cuma iols takde terpikir lah yg vee ni taste laki org. so iols dgn hubby pon layan vee macam biasa je.

Vee mengaku suka kat laki org ni baru2 ni lah dia terlepas cakap yg member kolej dia ada chat. Dorang sembang ke arah love2 gitew.. member vee dah kahwin anak satu yaaaa... dulu zmn study mmg ade minat kt kwn iols ni. Tapi vee ni high taste n jual mahal. Budak tu pon kahwin lah dengan org lain. So skrg ni chatting2 mengimbau masa lalu agitchewwww..

Vee terima pm dari wife member dia . Marah2 maki2. Yela kau dah kacau laki orang of course lah kene hamuk kan. Yg best, vee siap cakap tak de hubungan pape dah dengan that guy. Di korek semua cerita zaman study.. benda dah lepas kenapa nak up balik dekat wife org? Lagi lah bengke wife member vee tu.

Ok balik pada scandel vee, laki org jugak. Bayangkan je dah setahun lebih bersama. Vee siap cakap dia mmpu bayangkan hari2 wife scandel dia tu mampos eksiden or whatsoever lah so that nnt dia boleh ganti jadi mak tiri n isteri scandel dia tu.. disgusting!

Iols selalu dah nasihat kan vee, tapi org klau dah buta mmg semua kita cakap masuk kanan kuar kiri je. Di menangkan lagi scandel dia tu.

Yg buat iols insecure, dah vee mengaku taste laki orang. Iols pun berlaki kot. Ptutlah vee selalu tenung hubby iols kalau tgh lepak. iols ni sangka baik je sebelum ni yela kawan baik kite kan.. takkan lah dia nak aneh2 lak en. Lagi pun dia tahu je yg hubby iols ni sayang mati kat iols.

Bila iols cerita kat hubby pasal vee. Hubby marah lah sbb still berkawan kenapa perangai macam sundelsundel je kan. Iols cakap takkan lah nak buang member pulak, dah bff. Tu pilihan dia taste laki org. Tp tkkn lah sampai laki aku pun nak di tenung.

I dont know lah sebelum ni vee tak se desperate mcm ni tau.. skrg je perangai aneh2. Mungkin umur dah meningkat.. yg i perasan now, vee makin kurus sangat.. i taktahu lah dia ni ade penyakit murung ke apa ke.. macam hanyut dalam dunia fantasi dia je. Agaknya dia pikir scandel dia nk kahwin dgn dia kot. Iols dah suruh dia cari yg single and available, vee ckp org single layan dia xmacam laki org punya effort. Tf ? Matila macam ni wei.. now i know, penyondol di mana2..

So korang ade laki tu selalu2 lah check phone ye. Kot ade phone kedua ke. Kalau yg jenis lurus takpe gak, ni yg jenis tak cukup satu. Hauk je dapat..



Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-6-2020 12:22 PM | Show all posts
kawan adik ni fetish laki org ni. ada ciri2 nak jadi pencaras nombor satu. kalau jumpa dia tolong ketuk kepala dia dengan gayung selaju mungkin.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-6-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 29-6-2020 12:22 PM
kawan adik ni fetish laki org ni. ada ciri2 nak jadi pencaras nombor satu. kalau jumpa dia tolong ke ...

Saya dah tak lepak dgn dia sis.. hubby tak bagi. Hahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols.. Lindungi suami chuols..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 01:06 PM | Show all posts
sis iols pernah baca buku mcm metafizik2 tu, lebih kurang mcm tilik nasib je iols rasa buku haha..
kat buku tu cakap, mmg ade certain orang yg taste dia laki org.. mcm naturally attracted gitu..
iols pun salah satunya dlm kategori tu..
tp so far iols takde la melayan perasaan.. iols suka tgk2 je kalau laki tu smart..
laki orang kalau smart, ofcos la sbb wife dia jaga elok2 kan..
so iols speku bff uols tu dlm kategori tu la.. tp kalau dia sengaja, uols berhati2 la, jgn sampai bff ku madu ku hihihi gurau2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-6-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 29-6-2020 01:06 PM
sis iols pernah baca buku mcm metafizik2 tu, lebih kurang mcm tilik nasib je iols rasa buku haha..
...

Hahah. Tula takut jugak. Ke dia desperate nak berlaki ek? Ke mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 10:46 AM | Show all posts
adik kawan adik boleh pegang title bakal pencaras teragung. btw iols nak pesan bff pun bff jugak tp suami n bff kena perhatikan. nak nak bff tue taste laki org. kucing nie kalu dah ikan terhidang depan mata tak kan nak elak lagi kan, ngap terus jer. paham kan iols ckp. skrg nie ramai jer so called as a bff pas tue caras laki kawan. iols bnyk ok tgk kejadian nie di sekeliling iols. perempuan jgn letak sgt bff tue dik lama lama makan diri.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2020 04:26 PM | Show all posts
pada i tak perlu la masuk campur siapa pun pilihan kawan u tu..
anggap je dia kena balasan sama ada dulu dia mengata mengeji pompuan kawin laki orang ataupun ahli keluarga dok mengata mengeji pompuan kawin laki orang..
so la ni berbalik balasan ke dia semula
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 09:18 AM | Show all posts
aku ada kwn yg taste dgn laki org ni
sorang tu laki org yg last dgn dia
dia bagi cut off date untuk kawin
disember lps
bila lelaki tu masih lagi beralasan
mmg dia blok lelaki tu dr socmed dia
apa nak dikata
mmg lelaki tu yg janji bulan bintang dgn dia pun
bab duit senang gila lelaki tu bantu dia
ajak kawin je tak mau
jadi jgn lupa
laki2 org ni ramai yg nak berhuha2 kat luar tu
tak cukup bini sorang
+ ada laki2 org yg aku knl mmg smpai tua
tak sudah2 tak sedar diri berskandal
pandai plk tu sorok
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 11:43 AM | Show all posts
no point bagi nasihat dengan org macam tu. karma is a bitch kekdahnya
husband uols pun da tak bagi kawan kan better la ikut cakap suami. kang derhaka pulak.
jangan lupa riki2 phone laki uols jugak. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau minat laki orang sampai sanggup jadi madu no. 2 takpe la gak. Tapi suruh laki tu ceraikan bini dia tu mmg dh melampau lampau perangai syaitan. Perampas jenis ni rasanya hobi nak cantas laki orang sambil jatuhkan rumahtangga. Dah dpt buat sampai puas, dia cari laki orang lain pula. Perangai perampas ni mmg sakit mental dan perlukan khidmat profesional macam kaunseling utk diubati. Kalau tak sampai bila2 dia akan cari laki orang utk hinggap sana sini tapi kahwinnya tidak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 05:41 PM | Show all posts


sharing is caring n loving
laki org ade aura
selalunya gurl yg sk laki org ni sexy
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 11:11 PM | Show all posts
i suka bekas laki orang jerrr..boleh???
tapi yang ok2 sahaja...
yang mencapai standard yg i nak sahaja...hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2020 03:05 PM | Show all posts
zarul427 replied at 3-7-2020 05:41 PM
sharing is caring n loving
laki org ade aura
selalunya gurl yg sk laki org ni sexy

betul tu bro.laki orang memang ada aura.
tengok jer kisah yaya mooncake sanggup mencaras laki orang,
w'pun si laki berwajah desa saja  






Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2020 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Earkix94 replied at 3-7-2020 01:02 PM
Kalau minat laki orang sampai sanggup jadi madu no. 2 takpe la gak. Tapi suruh laki tu ceraikan bini ...

Betul sgt ni. Ada someone yang i kenal siap burukkan bakal madu dia ckp xpandai layan suami.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-7-2020 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
zarul427 replied at 3-7-2020 05:41 PM
sharing is caring n loving
laki org ade aura
selalunya gurl yg sk laki org ni sexy

Tp gurl yg ini berlitup kekdahnya... aku yg freehair ni pon x mcm tu wakakakak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-7-2020 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 4-7-2020 03:05 PM
betul tu bro.laki orang memang ada aura.
tengok jer kisah yaya mooncake sanggup mencaras laki ora ...

Wehh takotttt
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2020 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap. Jap.. Ni luahan nk cerca ke nk bantu kwn tu..

Lbh pd xde solusi pon since uols pon dh xjmp bff chuol
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 11:18 AM | Show all posts
aku baru tahu,yang lelaki dah berkawin ni lebih menyerlah berbanding yg bujang,
sbb x gelojoh,pandai kawal perasaan, ekonomi stabil,dan kacak sbb ade wife jaga,


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nurul8001 at 23-7-2020 12:46 PM
copy_paste replied at 23-7-2020 11:18 AM
aku baru tahu,yang lelaki dah berkawin ni lebih menyerlah berbanding yg bujang,
sbb x gelojoh,panda ...


Tengoklah Fattah Amin.
Lepas kawin dgn kakafaz, memancar mancar kehenseman.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list