CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: Cari-Saiful

Anak Jatuh Katil, Elfira Loy Rasa Diri Tak Berguna

  [Copy link]
Post time 21-6-2020 02:23 PM | Show all posts
tak payah baca karangan panjang2
baca tajuk dan baca komen forumers dah boleh agak isi cerita

kesian hidup sunyi
semua benda up kat social media
okay lah, anak first
excited agaknya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2020 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau rasa diri tak guna, DUDUK je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
hang lupa buat satu benda el oiii.. tangkap gambaq menangis atas sejadah smbil bertelekung..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 21-6-2020 10:18 PM
Kalau rasa diri tak guna, DUDUK je lah.

Hr tu baca ni tpinga pinga. 3 4 kali br paham hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
diiyanazakaria replied at 22-6-2020 02:41 AM
Hr tu baca ni tpinga pinga. 3 4 kali br paham hahahahaha

Nasib baik ko paham...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 10:21 AM | Show all posts
biasalah tu mama muda dengan anak pertama. Semoga lepas ni lebih berhati2 dan jangan terlalu emosi sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 12:38 PM | Show all posts
sendu sgt kau ni elbulus. benda mcm ni pun nak kecoh2
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 02:48 PM | Show all posts
jadi, nak kena bunuh diri ke apa ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2020 04:27 PM | Show all posts
gekkou replied at 21-6-2020 02:23 PM
tak payah baca karangan panjang2
baca tajuk dan baca komen forumers dah boleh agak isi cerita

trend retis mengadu kat socmed. kena flash ngan org gila pun ngadu kat ig dulu..tulunggg pulissss
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak apa nanti ex tunang buat lagu tajuk jatuh katil
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel biasa2 je baby dia..mcm baby org lain jg..
Statement adoiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 05:57 PM | Show all posts
stop breeding please..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
selama ni ingatkan el ni sejenis cakap english fluent
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas nk baca caption dia panjang betul haha.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2020 09:15 AM | Show all posts
ni jenis adik ipar aku masa anak sulung  lelaki masih kecik..jatuh berdebik sket masa br bertatih,adik ipar aku terus meluru sambil 'alololo...syian dia'...kesannya anak buah aku jd manja asyik merengek je dan kuat nangis..tp sib baik dah masuk sek rendah jd kuat.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 02:36 PM | Show all posts
Kakak tak guna
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-6-2020 05:24 PM | Show all posts
biasa budak2 nak membesar...jatuh sikit tue normal lah
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2020 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
benda macam ni pun boleh buat satu posting dapat puluh ribu like dan ratusan komen. ini semua tektik utk mendapat perhatian.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 09:38 AM GMT+8 , Processed in 0.076084 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list