CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Anak Jatuh Katil, Elfira Loy Rasa Diri Tak Berguna

  [Copy link]
Post time 20-6-2020 08:31 PM | Show all posts
bagus sedar diri tak berguna....terbaek ko dek...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree: Oooo elbirah ni duduk asing dengan suami.



I wonder why. He drove to my house rather than our house?

Dok dengan mak?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpaham la cerita ko??? Mcm mana boleh jatuh. Cara cerita, jln cerita xmenarik.

Rasa give up? Be careful what u wish for.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 20-6-2020 08:38 PM
I wonder why. He drove to my house rather than our house?

Dok dengan mak?

Terus I baca semula karangan elpirah. Haah ye, kenapa ayat dia '.. to my house'
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Woi mak.mak.dulu anak 10 ,  15  tak.kecoh mcm ko...dah mgelek hp 24 jam salahkan diri ko dah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye el. Semua orang sayang anak. Tak sanggup tengok anak sakit. Tapi.. Anak kome tu lelaki. Biasa la budak laki nak melasak sikit. Bukannya jatuh bilik air ke apa. Status tak payah over sangat la. Nak hadap anak ni macam2 perangai lagi nak tunggu besar. Ko sabajap. Jangan nanti dah besar budak tu jadi mommyboy sudah. Sikit2 ko nak rasa tak berguna.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Itupun. Nak cer.... Selevel yat sejadah... Mulai peristiwa tu kena kira tau..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 20-6-2020 12:37 PM
Bukan sebab suami pg kerja ke? Huhu

Dia cakap suami straight balik my house. Hehehehehe kita kutuk BI dia la sebenarnya LOL
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2020 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa la tu ank kecik tgh membuas. Kena la extra care. Benda gini pn nk up ke? Adoi
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Bapak bdk ni pun chomel jgk
Eh...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus laaa sedar diri.... bertaubat laa dikk
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 02:02 AM | Show all posts
kenape cam muka mami m. ang

i hate my eyes
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi rengsa baca caption dia. Follower Ada 4.9 million. Bahasa tu boleh tak tulis elok2 sikit. Berterabur kot. Nak manglish sangat tp susah nak paham. Iols baca separuh ja. Hubby educated tolong sekolahkan wife...engko ingat tulis Kat porum ke. Btw, boleh mintak support dari yat sejadah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Halah halah halah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 04:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak sheols ada iras2 anak bongsu tmj sikit
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Shit happens, move on...be mindful in future.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2020 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 21-6-2020 12:34 AM
Dia cakap suami straight balik my house. Hehehehehe kita kutuk BI dia la sebenarnya LOL

Hahaha. Ok maaf kan saya jd pembaris tbe2 hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 21-6-2020 05:42 AM
Hahaha. Ok maaf kan saya jd pembaris tbe2 hahaha

Hehehehehehhe kadang2 yang xberapa fasih BI, apa dia cakap tu jadi lain maksudnya. Paling cringe bila guna 'i loved you' kat ibubapa atau suami/isteri.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
beselah baby jatuh bangun. lepas ni ko akan rasa banyak lagi hantukan,jatuh,tersungkur dan mcm2 lagi time2 dia nak merangkak,bertatih,berjalan. so xkan nk bgtau public kot setiap kejadian.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
gigih buat karangan berjela ni sebab takde kawan in real life utk cite ke.. dah tu nak justify panjang2 kt nertizen walhal nertizen tak tahu pun anak hang jatuh, lainlah masuk buletin tb3 dan semua orang tanya! aku dah lama rengsa dengan dia ni.. sampaikan anak dia pun aku rasa biasa je tak comel.. hitam sudah hatiku.. sudah2 lah buat esei.. boring.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 07:22 PM GMT+8 , Processed in 0.081820 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list