CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Anak Jatuh Katil, Elfira Loy Rasa Diri Tak Berguna

  [Copy link]
Post time 20-6-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape life dia mcm boring je lepas kawin ni
Pastu nampak badan dia bambam sikit.
Pregnant lagi ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 02:42 PM | Show all posts
kesian el, sejak kawen ada anak xde sapa nk kisah kan dia...terpaksa la up status yg mengundang cercaan netizen
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 20-6-2020 10:30 AM
Kalau dah mak berkepit dgn telefon je 24 jam xyah nak rasa x berguna sgtlah.

Btw sepol ko x rasa  ...

Hahhahaahhaah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti Yatt Sejadah terharu sebab dah ada geng.. Bolehlah dia kongsi tip untuk jatuh berulang kali.. {:teatime{:hooray{:run
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena letak bantal bnyk2 keliling baby untuk keselamatan baby. Baby boy mmg dah start melasak tara dia nk merangkak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 02:56 PM | Show all posts
princessmiang replied at 20-6-2020 10:30 AM
Kalau dah mak berkepit dgn telefon je 24 jam xyah nak rasa x berguna sgtlah.

Btw sepol ko x rasa  ...

Yay, kite geng

- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kat luar, tak lawa sungguh. Tapi huntung rupa tu fotogenik dan bangsa tulang rangka kecik. Anak jatuh pun kecoh. Tak blajar sains ke budak2 kecik heals faster? Kalau katil tinggi tu saspen la sikit. Mandangkan saiz mak dia, rasa ok jer anak jatuh dari ketinggian macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke mlpor kpd seluruh rkyt msia segla pkmbgan ank2? Tau la clbriti..ank Dh pndai terbng, dh pndai berak, dh pdai jatuh,dh pndai tkr lmpin sndiri... Sebg pngjnaran?tksemua lihat sudut tu..lbh kpd .."itu pun kecoh.." #anakkojatuhakuyangpanas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 20-6-2020 12:32 PM
Kalau ikut kata dr.daniel adam otak org dewasa jangan bagi gegaran. Boleh reduce kemampuan otak. Tan ...

Sebab tu je most of football player tettt...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Berbudibahasa replied at 20-6-2020 04:33 PM
Sebab tu je most of football player tettt...

Hahahh..ok
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye el, kau memang tak berguna dari dulu sampai skrg. Tak tau apa gunanya dalam industri seni ni. Skrg macam dah sendu. Semoga lepasni terus beku di kuburan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 05:18 PM | Show all posts
jangan elok-elok bangun dari jatuh katil anak ko dah jadi mcm Allahyarham Sufian Suhaimi .
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dh tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni??


-CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Status ig pun bole jd benang
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 05:44 PM | Show all posts
mesti Pian sujud sukur..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik anak comel..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan main2 dgn childhood concussion.. kadang2 effectnya keluar masa dah tua bangka..bole brtukar jadi sakit jiwa..anti social
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmphhh! Kau memang! Harapkan kening je tebal mcm ulat gonggok
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 20-6-2020 02:42 PM
kesian el, sejak kawen ada anak xde sapa nk kisah kan dia...terpaksa la up status yg mengundang cerc ...

So true..dia ni spesis not memorable n not important..hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Grammar police,  please do your job
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 06:09 PM GMT+8 , Processed in 0.090617 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list