CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 12044|Reply: 77

Anak Jatuh Katil, Elfira Loy Rasa Diri Tak Berguna

  [Copy link]
Post time 20-6-2020 09:49 AM | Show all posts |Read mode
Anak Elfira Loy memang menjadi perhatian sejak lahir lagi. Kecomelan dan keletahnya berjaya menambat hati ribuan netizen.


Namun, baru-baru ini Elfira meluahkan perasaan kesal dan kecewa kerana Muhammad Rayyan Khalaf mengalami kecederaan selepas terjatuh dari katil.




  



Menurut aktres ini, walaupun tak jatuh dari tempat tinggi, namun kepala anaknya terhantuk dan terdapat benjolan besar di bahagian dahi.


Disebabkan itu, Elfira berkata dia kecewa dan merasakan dirinya tak berguna.




  



  



Menurutnya lagi, dia menggigil dan menangis ketika ia berlaku dan berulang kali meminta maaf pada anaknya.


Difahamkan, Rayyan baik-baik sahaja selepas doktor menasihati agar lebam tersebut dituam dengan ais.




Foto: IG




Tak lupa, Elfira juga sempat mengingatkan ibu bapa di luar sana supaya terus ke hospital sekiranya anak muntah selepas terjatuh. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-6-2020 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena cerita kat public ke? Kwn2 takda ke nak sembang sesama korang benda2 mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah mak berkepit dgn telefon je 24 jam xyah nak rasa x berguna sgtlah.

Btw sepol ko x rasa x berguna ke asyik bukak thread daripada snippet ig jah?

-CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Oooo elbirah ni duduk asing dengan suami.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Bolehlah geng dengan yatt sejadah. Segala kisah anak jatuh terhantuk share dgn public.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
3 kali ganda yat sejadah patut rasa tak guna camtu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Lorrr, more to come dik. Akak tak doakan kan jadi lagi tp kalu gini pn ko dh rasa useless tak taulah nak kata apa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa kepala anak dia mcm leper
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-6-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
over sgt reaction el ni. benda biasa la anak tgh membesar jatuh kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ikut kata dr.daniel adam otak org dewasa jangan bagi gegaran. Boleh reduce kemampuan otak. Tanduk bola pun dia tak bagi apatah lagi gegaran otak bagi kanak2
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:35 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 20-6-2020 10:37 AM
Bolehlah geng dengan yatt sejadah. Segala kisah anak jatuh terhantuk share dgn public.

kan...ada geng dah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh my manglish...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
comelnye tok laki die..baby die pun comel gak, syukurlah kening baby xbsambung
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendu betul Elfira skrg. Dulu2 topic pasal Elfira je; menderu2 komen masuk
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 20-6-2020 12:38 PM
Oh my manglish...

‘Broked down’ - aje pening baca caption dia. Moga circle hubby dia tak mengumpat belakang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenis mak pak yg suke pegang henpon 24jm..xnk lepas dr pgg anak. Pastu up status mnta simpati.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-6-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-6-2020 10:36 AM
Oooo elbirah ni duduk asing dengan suami.

Bukan sebab suami pg kerja ke? Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bunuh diri jelah {:nose perlu ke jadi bahan kat ig.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak ke kakak. Kakak tak jaga elok2 ni.. jahat kakak ni
. Biasa dia... Gi kawan ngan yatt dahi melekat tu. Dia faham sgt kes2 yg anak jatuh letak IG, ha.. gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Unti nak cakap kesian adik dapat akak camni
Akak lupa ambik video kejadian ke?
Patut pasang Cctv nih baru unti leh kesian
Gambo akak nanges takde ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 11:06 AM GMT+8 , Processed in 4.473180 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list