CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Ambil Masa 5 Tahun Untuk Move On, Fathia Doakan Aiman Dan Zahirah Bahagia

  [Copy link]
Post time 19-6-2020 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 19-6-2020 06:29 PM
nak divert mendadih?  iol tak suka statement dia tu. Aiman dah move on dah bahagia. Ni sekarang  ...

Maybe aiman dapat ZM tu pun sebab jaga aib tiya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiman sikit pun tak bukak cerite pasal dia.. memang dia je bukak cerite pasal aiman. Pasal hutang lah, ni lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke dia cerita pasal exboyfriend yang dah kahwin. Tiga2 orang kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Cash la kat ngkau. Dari dulu memang ngkau banyak gosip negatif mendiva walau muka lawa. Tongku Burn pon sampai gado2 berebut dengan Marsha kan? In the end, ko maseh weng. Orang lain dah aman2 hidop.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-6-2020 07:35 PM
Cash la kat ngkau. Dari dulu memang ngkau banyak gosip negatif mendiva walau muka lawa. Tongku Burn  ...

in the end marsha dh kawen..tg born pun dh kawen.tiya je mcm looser sgt
oh ye..eman pun dah kawen dgn ZM
Mesti tiya nangis kat ujung bucu katil tgk pre wedding video photoshoot eman ZM kat perth
ZM super gohjessss sgt dlm video tu
tu blom lg tgk wedding diorg yg super grand
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berjodohan dgn org yg baik. Lupakan je peristiwa silam
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiber minah weng ni mental doh
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-6-2020 07:10 PM
Tp kenyataannya fathia ni lawa sgt waktu tgh top dulu..hihihi...

Dua2 lawa tapi fathia lagi lawa dari zahirah pada pandangan mata aku
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga bertemu jodoh yang sebenar.

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Break up 2015, move on selepas 5 tahun. Sekarang baru 2020. Kira baru je move on? Biar betul ke saja je alasan fathia oi? Dah lah jgn dipetik kisah lama. Ex dah bahagia pun dgn pasangan nya. Semoga fathia juga bertemu dgn jodoh yg baik2 dari sebelum ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 19-6-2020 07:27 PM
Maybe aiman dapat ZM tu pun sebab jaga aib tiya

itu lah. Diam je simpan sorang. Rezeki now dapat better
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-6-2020 07:23 PM
Logic gak tu sbab mmang ada jenis mcamni

nasib keluarga tiya tu sabar je tak give up on her kalau tak, entah la.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:59 PM | Show all posts
fathia cantik jauh bertiang-tiang dari ZM...
tapi perangai ting tong suka cari pasal di set..
mendapatlah kan,...bongkak sangat zaman dia dipuja-puja dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
tomitomes replied at 19-6-2020 05:56 PM
Alah 2 taun je pun kapel

kita tak rasa apa dia rasa ...
tak kira la couple dua tahun ke sari ke ...
perasaan tu mana boleh buat2 ...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-6-2020 07:23 PM
Logic gak tu sbab mmang ada jenis mcamni

yes betul ckp you
though dia tak nak balik kat org tu
tapi dia mmg merana ..
bab move on ni pace semua org tak sama
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Biaselah..dia dah xrelevan lagi ..jadik mcm2 usaha nak up jual nama..dgn isu tudung dan jual name eman supaye dia terus disebut2.
Xdelah cantik mane perempuan ni..muka DKK..fasha jauh lagi sweet dulu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 09:26 PM | Show all posts
Aunty_Acid replied at 19-6-2020 06:33 PM
Nasib baik family tiya ni baik, xde pun adik beradik dan makpak dia ajak fans memaki atau menghina e ...

jauh beza family fathia dgn family dotdotdot

adik beradik mak bapak semua educated dan ada karier


Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 19-6-2020 07:23 PM
Tau xpe, pdhl lepas eman dia dgn si botak tu kan, siap rancang nk kawen lg..ni saje alasan nk up n ...

Penangan botak tu, sorang jadi weng. Sorang lagi nak bunuh diri.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tekya..pls jadi lawa balik mcm masa ariana rose dulu..cari laki kaya raya, kawen..dok senyap2
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 09:32 PM | Show all posts
dulu yg meroyan aiman hutang duit dia tu sebab tak move on lah rupanya


aku rasa dia ingat bila break dgn aiman petik jari ramai lelaki lain datang

tapi yg datang semua tak best dan bukan jodoh dia

sebab tu tak dapat nak move on

harap fathia lupakan kisah silam, be strong dan sayangi diri.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 12:11 AM GMT+8 , Processed in 0.079140 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list