CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Ambil Masa 5 Tahun Untuk Move On, Fathia Doakan Aiman Dan Zahirah Bahagia

  [Copy link]
Post time 22-6-2020 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Handsomenya Aiman. Masa tu tahun 2015. Jalan depan maju junction. Terserempak Aiman dgn manager dia. I jerit Ehhh Aiman, I sukalah dgn you!. Nk bergambar, Aiman kata okay sure. Lepas sessi tu, tya dia, Aiman bercinta dgn fatia ke, Aiman just anggukkan kepala.

Masa tu kan ke depa sorok sorok lagi hubungan cinta depa.

Aiman back to year 2015 MEMANG HANDSOME in person.

I is melting...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2020 08:58 AM | Show all posts
Dolu2.......biarlah simpan jd kenangan




Sekarang......sudah bahagia bersama isteri tercinta


Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-6-2020 10:51 PM
ha ah..pak dia ahli korporat.Dato Ridza Abdoh
Managing Directors UEM Builders Bhd
ada skali tu i ...

Hahahha my ex boss dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 09:24 AM | Show all posts
nampak busuk jugak lepas pakai tudung balik
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 09:27 AM | Show all posts
alahai merempan pada suami orang hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 10:10 AM | Show all posts
Sebenarnya kalau dia tak ungkit cerita ni lagi lebih baik. Mana tahu pihak sana tak selesa dengan cerita macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 01:44 PM | Show all posts
Bukan senang nak move on
Ada orang amik seumor hidup untuk lupakan
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 01:45 PM | Show all posts

rapidkl staff detected.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2020 02:07 PM | Show all posts
camne ek?fatiya tinggalkan aiman, fatiya plk xleh move on? sllunya yg ditinggalkan xleh move on, bkn yg meninggalkan. lepas aiman, fatiya kan ada brkawan dgn sorg laki. tup2 xjadi nk kawen, putus. lps tu la fatiya mereng. dan lelaki tu pun dh kawen dgn artis cantik (blum ada anak)
i bkn peminat fatiya tapi prnah tgk dia tweet    ' kalau dia pilihan hati awk, saya setuju.dia terbaik buat  awk'.     tup-tup dapat tau lelaki tu kawen dgn pelakon cantik tu. masa tu aiman blum kapel lagi dgn zahirah. tapi lelaki tu tak hensem mcm aiman. so so je.. pelakon tu mmg cantik... jadi aku syak, bkn dia maksudkan aiman . tp wartawan kan..biasa la...story tak hot, apa barang..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 22-6-2020 02:07 PM
camne ek?fatiya tinggalkan aiman, fatiya plk xleh move on? sllunya yg ditinggalkan xleh move on, bkn ...

Pelakon tu sape
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
AnggunSophea replied at 22-6-2020 12:47 AM
Elvina tu muka sejenis Jue Aziz. Manis manis lembut. Sejuk je tengok. Ritu iol tertengok Betul Ke  ...

Kan..aku rasa dia lawa..beranak kecik takde pembantu biasala kalau jadi comot sikit..lagipun usia btambah..skodeng ig dia pun rumah cantik bersih..motip aku puji sheol beriye di benang fathiya

Alang2 ramai cakap fathiya lawa kan..kalau mata aku tengok zahirah lg cantik.
Kalau tak makeup muka xlari banyak

Nelydia pun aku xrasa cantik macam yg org selalu cakap2..aku rasa aprena manrose lg cantik

Pasni boleh bukak benang baru ye sape lagi cantek..attention tu saiful cari
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mizz_aurora replied at 21-6-2020 09:40 PM
Over betul fan fatiya. Konon sebab dia cantik terus idolkan then tutup mata dengan perangai dia.

...

Now bukan biasa2..malah cm agak haggard gk mukanya.. Mata rabak habis.. Mata iols pn x teruk cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 02:35 PM | Show all posts

pelakon  cantik. cari la. family fatiya n family lelaki tu mmg brkawan baik. tu sbb nya dorg nk jodohkan kot. masa lelaki tu kawen, famliy fatiya ada g cuma kelibat fatiya je yg xnampak. jgn plk kate ni fitnah cuma mengagak sj sbb netizen kaitkan aiman. di sebaliknya mgkin org lain. tapi kalau aiman yg fatiya maksudkan, mcm lucu la jgk. dia yg tinggalkan, dia plk xleh move on.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 03:42 PM | Show all posts
Incanto replied at 20-6-2020 12:04 PM
yang penting Zahirah tu bijak dari fathia

dia pun pernah ada toksik relationship dgn peti ais t ...

hahahahahaha peti aisss
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 04:03 PM | Show all posts
bluecrystal replied at 21-6-2020 02:49 AM
Aku pun rasa fathiya ni xlawa mana..ikut mata aku ni ana dahlia..elvina mohamad even shakila khori ...

SAMA lerr.. even dari Ariana Rose pon aku rasa biasa aje muka dia ni. Lawa tapi biasa jelah. Tak nampak mana yg wow nya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 04:08 PM | Show all posts
messymimi replied at 22-6-2020 08:58 AM
Dolu2.......biarlah simpan jd kenangan

See.. jauh bertiang lawa ZM drpd FL.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
bukannonones replied at 22-6-2020 04:08 PM
See.. jauh bertiang lawa ZM drpd FL.

I pulak nampak jauh bertiang tinggal ZM di bandingkan dgn fatiya dulu. Tapi tulah tuhan lebih kuasa
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 22-6-2020 02:35 PM
pelakon  cantik. cari la. family fatiya n family lelaki tu mmg brkawan baik. tu sbb nya dorg nk jo ...

Siapa artis cantik tu? Ni yang botak tu kee yang dgn elizabeth tan?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kalu ikut lawa umur sama dengan zl...thiya lagi lawa dengan dagu terbelah dia tu very the attractive....
tapi aiman nak pilih gg lebih
....janji muda belia kira ok le tu aiman...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 04:22 PM | Show all posts
lebih interested nk tau sapa ex tiya yg kawin ngan retis lawa ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 03:56 AM GMT+8 , Processed in 0.080863 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list