CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Ambil Masa 5 Tahun Untuk Move On, Fathia Doakan Aiman Dan Zahirah Bahagia

  [Copy link]
Post time 21-6-2020 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 19-6-2020 08:29 PM
Dua2 lawa tapi fathia lagi lawa dari zahirah pada pandangan mata aku

Stuju... Lelagi masa dia kapel ngn aiman.. Lawa sngt..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2020 09:28 PM
Penangan botak tu, sorang jadi weng. Sorang lagi nak bunuh diri.


Kannn.  Time tu ada sorg ni cm pentaksub tiya kt forum ni.. Gigih membekap.. Ckp abg botak tu itu ini bagai
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
aladin replied at 20-6-2020 11:09 AM
tapi ramai je weng lepas putus.
so boleh jadi betul la. dia kan mereng kejap tak lama lepas putus t ...

Tp dia ni nampak lebih weng lepaa putus dgn mmt yg konon dh plan nk khwin tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 21-6-2020 01:03 AM
Iols..pernah satu flight lagi dgn Aiman...mmg handsome kategori hot!  Body mampat dan tinggi cut ...

Tp dia jalan jenis mcm bersepah kan?  Iols tgk dia jalan tu terus cm hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 10:53 AM | Show all posts
rayray28 replied at 21-6-2020 10:45 AM
Tp dia jalan jenis mcm bersepah kan?  Iols tgk dia jalan tu terus cm hikhik

Xsempat tengok chuols, waktu boarding tu dia dah ada ...berdiri sebelah iols tpi iols masuk flight dulu. Iols pun scanned la body atas bawah time tu, flight plak delay kenyang la sebentar jamu mata.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
mak eman dgn mak fathia ni muka seakan akan.. ye ke ek.. takpala fathia.. we ols doakan u bahagia dan istiqomah pasni. u cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
MayaDelaRosa replied at 21-6-2020 08:50 AM
Hello..Zahirah bertiang tiang lagi cantik...suka tgk ig Zahirah ni..muka dia bila x mekap mmg lawa s ...

zahirah mmg lawa sgt
dpt byk job dgn international brand...dr colgate,lancome
mmg bertuah sgt.bayaran pun mesti meletop tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 11:51 AM | Show all posts
sayangselasih replied at 21-6-2020 11:02 AM
mak eman dgn mak fathia ni muka seakan akan.. ye ke ek.. takpala fathia.. we ols doakan u bahagia da ...

aku suka tgk mak fathia....  cantik

penyabar dan positif sgt dia

semoga doa mak utk fathia di kabulkan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2020 11:54 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 21-6-2020 11:11 AM
zahirah mmg lawa sgt
dpt byk job dgn international brand...dr colgate,lancome
mmg bertuah sgt.ba ...

yes...zahirah punya lawa jenis komersial...modern, edgy look gitu

aku suka tgk dia photoshoot kat Japan utk brand apa ntah...lancome kot

Fathia punya kecantikan mcm princess, kalau perangai pun baik in shaa Allah boleh jadi princess betul
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 21-6-2020 03:18 PM

Aiman dah selamat kawen pun, tak payah ler nak bukak cerita, baru nak move on kalau betul pun. Share je dgn family dan kawan rapat pun dah cukup. Fathia ni zaman top memang lawa tapi sekarang tengok muka dia macam serba tak kena, kusam dan tak glowing macam dulu. Fokus je utk majukan diri, buang benda2 negatif, tabiat buruk, belajar daripada kesilapan, tu lagi baik. Nak berubah selain dpd support system yg kuat daripada family dan kawan2, diri sendiri tu yang kena kuat dulu. Fathia ni nampak macam ada support system yg kuat daripada family, maybe dia yg kena ubah diri dulu, kena kuat dan optimistic

Zahirah pernah lalui toxic relationship dan Alhamdulillah moved on dan sekarang dah kahwin dgn Aiman, semoga perkahwinan kekal bahagia, InsyaAllah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 19-6-2020 07:10 PM
Tp kenyataannya fathia ni lawa sgt waktu tgh top dulu..hihihi...

betul..esp dalam ariana rose..mmg sgt cantik
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
aiman pun pnh mtk getback blk lps putus dl tp tekya xnak rsenye..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 20-6-2020 04:16 PM
Kalu retis tu ank orka wajib dipuji2 sbb kaya ya, kalau retis ank ormi wajib dikutuk2 dan dikeji ya
...

xslp ade gosip eman ringan tgn dl..eman ni sbb ank orka je..kdg2 busyuk jgk
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 21-6-2020 11:11 AM
zahirah mmg lawa sgt
dpt byk job dgn international brand...dr colgate,lancome
mmg bertuah sgt.ba ...

Kan..iklan utk Lancome lawa sgt...Colgate plak mmg tepat ambik dia...gigi putih bersih...bila senyum lawa je..Dahla ckp English pun alang dia mmg sdp di dgr
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama je fatiya ni..sj nk up balik..nk kaitkan nggn abg botak..sendu sgt..petik nama aiman la sbb org msh kenal
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Over betul fan fatiya. Konon sebab dia cantik terus idolkan then tutup mata dengan perangai dia.

Sheols biasa2 je kalau tak mekap. Sama je macam korang ni. Takyah la gigih nak backup fatiya then sanggup kata dia lagi sesuai dengan aiman dari zahirah.

Aiman n Zahirah dah kahwin dah pon. Memang deserved each other. Padan muka fatiya berlagak konon cantik dia mampu miliki semuanya di dunia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2020 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-6-2020 02:51 PM
True af, nak move on ni bukannya snang utk smua org xkira llaki ataupun prmpuan. Ada yg slow, ada  ...

Iols masa clash dgn ex tahun 2013 dulu, susah gila nak move on.  Bercinta setahun je pun, tu pun on off. Jumpa yg better dari ex (realize time dah  fully move on) pun tetap rasa ex tu yg terbaik. Pastu jumpa BF baru tahun 2015, 3tahun bercinta. Nak tunang 2 Disember, pelamin amenda dah book, clash seminggu sebelum e-day tu. Menonggeng nonggeng frust. Pergi kerja pun air mata berjujuran bila lalu tempat yg ada kenangan dgn ex. Dah lah umur dah lanjut, tak jd kahwin sedih yakmat. Sebulan lebih kemudian jumpa husband sekarang, terus move on semove on move on nya. Takdan setahun kenal, tunang, pastu tak lama tu terus kahwin. Alhamdulillah

Ringkasan, kalau kita dapat yg betul betul way better dari ex dan kita ikhlaskan diri kita nak mencari jodoh, In ShaaAllah Allah akan halakan pada org yg tepat.

Taknak OT, Fatiya ni kena cari diri sendiri dulu tak lama tu mesti jumpa jodoh. Nak lari dari 'landasan' ni jgn lama sgt. Takut nanti lari tu 'lari terus'
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan tipulah fatiya. Padahal ko tgh sanfkut lagi ngan azman.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 20-6-2020 03:26 PM
Itu bukan balik semula dgn ex. Mmg ad affair dari kawin ngn diana lagi.. Tak payah nak nonsen sgt

Kesian Puteri Diana. Sobsobbb
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
bluecrystal replied at 20-6-2020 06:49 PM
Aku pun rasa fathiya ni xlawa mana..ikut mata aku ni ana dahlia..elvina mohamad even shakila khori ...

Elvina tu muka sejenis Jue Aziz. Manis manis lembut. Sejuk je tengok. Ritu iol tertengok Betul Ke Bohong ulangan tah zaman 2011 ke 2012. Shakila Koriri tu jd artis jemputan. Memang lawa gila dia masa awal awal masuk industri. Iol hampir tak kenal. Biasa artis baru masuk jndustri muka hauk, tp dia masa masuk lawa sekarang dah berubah faktor usia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 10:56 PM GMT+8 , Processed in 0.117288 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list