CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Ambil Masa 5 Tahun Untuk Move On, Fathia Doakan Aiman Dan Zahirah Bahagia

  [Copy link]
Post time 20-6-2020 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 20-6-2020 04:16 PM
Kalu retis tu ank orka wajib dipuji2 sbb kaya ya, kalau retis ank ormi wajib dikutuk2 dan dikeji ya
...

Kan aunty...aku pun dengar mamat ni kuat meroyan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 20-6-2020 08:28 AM
Nipu sgt mu tiya.. Jgn nak up nama balik dgn kait nama org yg dah habis dlm hidup mu dah lama.. Mu s ...

Ramai je org yg dah berkahwin tapi cerai dan kawin semula dgn ex...  
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dinaz303 replied at 20-6-2020 08:58 PM
Ramai je org yg dah berkahwin tapi cerai dan kawin semula dgn ex...

Yaka ramai.. Tu rakyat marhaen bole la.. Kalau kayangan mcm ni rupa bini bagai bidadari mana maunya nak balik kat ex yg dah tunggang terbalik
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jijana at 20-6-2020 03:03 PM

Iols cume nak tgk lelaki mane nak amik tekya jadik bini..
muka remove mekap marhaen sgt rupe tekya ni..dah jumpa f2f..xdelah selawa yg digebangkan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 19-6-2020 06:31 PM
Hahaha penangan aiman. Dapat kat ZM pulak. Aiman gak untung couple and kawen dengan perempuan lawo ...

Kan. Mmg sesuai sheol dgn eman. Lawa lg banding ZM. Jauh lg lawa. Mmg padan sesangat. I syak mcm sbb eman nk serius tp fathiya yg xnk?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-6-2020 07:35 PM
Cash la kat ngkau. Dari dulu memang ngkau banyak gosip negatif mendiva walau muka lawa. Tongku Burn  ...

Dgn sikap panas baran nya. I xsuka ZM but as eman’s wife, please la respect her feeling. Jahat patiya ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
gugunogaga replied at 20-6-2020 06:16 AM
move on je la tekya oi.. sape suro tingtong .. kan dah melepas.. mmg aiman tu perfect hu ...

Crush anak iols jgk
Mmg start cerita vanilla cekelat gak
Kawen pun dia dok minat lagi
Omaknya crush sejak pertandingan nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 19-6-2020 11:48 PM
Penah jumpa zaman vanila choc dulu. Mmg handsome! N sgt soft ya bila bercakap nada tu sedap je dgr

I tgk vanilla choc pon sbb eman!! Hensem. Dgn tggi nya, body lawo. Baru lepas belek2 gamba tekya dgn eman. Mmg lawo banding zahirah. Tp zahirah bertiang2 lg sweet. Kalau w/o makeup i rasa menang ke ZM.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 20-6-2020 09:19 PM
Yaka ramai.. Tu rakyat marhaen bole la.. Kalau kayangan mcm ni rupa bini bagai bidadari mana mauny ...

Pasal hati Dan perasaan ni tak ada beza nya marhaen ka kayangan ka pati ka... Tgk la Prince Charles tu... Sikit punya kayangan  darjat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 20-6-2020 12:59 PM
Iya la kot selama ni dia rebel
Sbb putus kasih dgn Aiman
Dlm iklan Boh dgn Zul Arifin tu bapak cun ...

Elok la dijodohkan fathia n zul esbok. Sama2 padan fizikal n mental. Ex masing2 pon dah kawen sesama depa
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dinaz303 replied at 20-6-2020 11:21 PM
Pasal hati Dan perasaan ni tak ada beza nya marhaen ka kayangan ka pati ka... Tgk la Prince Charle ...

Itu bukan balik semula dgn ex. Mmg ad affair dari kawin ngn diana lagi.. Tak payah nak nonsen sgt
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas putus terus pakai tudung bagai
Tetiba diri sendiri huru hara
Ex bopren jugak di petik
Padahal semua tu atas diri sendiri sbb dah beso panjang
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kucim at 21-6-2020 12:24 AM

Hope tiya dpt chinese guy spt yg diidamkn hari tu...aminnnnn....rindu zmn ariana rose..lawa hbes dgn rambut kepuk2 tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 19-6-2020 09:54 PM
Korang caya ke
Aku xcaya
Sj je nak up citer semua ni

masin mulut uols. dh gi wat photoshoit shawl dh kat ig story dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Patotnye toksah la ungkit hal gini. Ur ex pn da kawen. Kot ye pn payah nk move on diam2  sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 21-6-2020 01:23 AM
lolipopbiru replied at 19-6-2020 10:50 PM
irl aiman mmg hensem sgt ke? siapa dh pernah jumpa?


Iols..pernah satu flight lagi dgn Aiman...mmg handsome kategori hot!  Body mampat dan tinggi cutting male model tapi sesedap rasa dan x melampau otot2 nye. Bontot terletak dpt markah lebih kat situ.
Aura? Hurm.. poyo sikit lah .. trus tolak point kat situ. Time nk masuk flight pakai sunglasses...xpyh la malu brader kalu naik flight duduk seat belakang. Kalu tak kerana poyo itu, iols dah kasi 9/10.  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2020 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
jijana replied at 20-6-2020 10:48 PM
Iols cume nak tgk lelaki mane nak amik tekya jadik bini..
muka remove mekap marhaen sgt rupe tekya  ...

Aku pun rasa fathiya ni xlawa mana..ikut mata aku ni ana dahlia..elvina mohamad even shakila khoriri tu lg lawa..aku serius yeee
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 20-6-2020 11:25 PM
Elok la dijodohkan fathia n zul esbok. Sama2 padan fizikal n mental. Ex masing2 pon dah kawen sesa ...

Aaminn
Iye plk berjodohan ex msg
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 06:36 AM From the mobile phone | Show all posts
HappyGumbira replied at 21-6-2020 12:43 AM
masin mulut uols. dh gi wat photoshoit shawl dh kat ig story dia

Itu la gunanya dia up pasal xmove on tu
Nak promosi brg baru
Kasi story panas skit, br la org igt dia, sokong dia, beli tudung dia
Paham sgt dah retis2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2020 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Hello..Zahirah bertiang tiang lagi cantik...suka tgk ig Zahirah ni..muka dia bila x mekap mmg lawa sgt....untung Eman dpt Zahirah..xyah tutup lampu..wakakaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 05:01 PM GMT+8 , Processed in 0.098315 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list