CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Ambil Masa 5 Tahun Untuk Move On, Fathia Doakan Aiman Dan Zahirah Bahagia

  [Copy link]
Post time 20-6-2020 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
budakpink replied at 20-6-2020 08:28 AM
Nipu sgt mu tiya.. Jgn nak up nama balik dgn kait nama org yg dah habis dlm hidup mu dah lama.. Mu s ...

Haha so true. Nipunsgt. Kalau tak move on. Dia takde couple dgn lelaki lain after that.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-6-2020 06:10 AM
Kesian dia jadi rosak dn xtentu hala no matter lah sebabnya. Harap lepas ni dia betul2 akan ok. Sh ...

exactly...
dulu i ingat fatiya ni antara actress yg bakal jadi legend sbb lakonan dia mmg best
tapi sayang .. bila dia start buat hal kat set ..
aduhh saynag nya ..
tapi mmg boleh nampak la dia tak move on dr aiman ..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:09 AM | Show all posts
tapi ramai je weng lepas putus.
so boleh jadi betul la. dia kan mereng kejap tak lama lepas putus tu.
tetibe mcm jadi tak tahu malu. dulu mekap nipis je, natural look. lepas tu yg ala2 meroyan tu mekap pun mcm sakai.

ni dah balik bertudung, kan bersih je tengok muka dia.
aku doa yg terbaik utk dia.
mesti famili dia suka dgn perubahan dia.

moga istiqamah dan moga bertemu orang yg baik2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
aladin replied at 20-6-2020 10:09 AM
tapi ramai je weng lepas putus.
so boleh jadi betul la. dia kan mereng kejap tak lama lepas putus t ...

Aaaaaamiiiiiinnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:04 PM | Show all posts
Edited by Incanto at 20-6-2020 12:11 PM
pembacategar replied at 20-6-2020 10:05 AM
Tetibaaa ko nak kaitkan dgn aiman pulekss. Helloo patut before kuar statement ko pk perasaan zahirah ...

yang penting Zahirah tu bijak dari fathia

dia pun pernah ada toksik relationship dgn peti ais tapi tak jadi weng lepas break

Rezeki Aiman lah dapat bini yg lawa dan menyenangkan hati , rezeki Zahirah dapat kawin dgn crush

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:13 PM | Show all posts
dulu aku rasa Fathia almost perfect

cantik, pandai , family org baik baik

bila tengah top, bnyk plak citer tak best

buat perangai kat set, drop out dari UITM.....takkan semua sbb break dgn Aiman?

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 19-6-2020 08:29 PM
Dua2 lawa tapi fathia lagi lawa dari zahirah pada pandangan mata aku

Iols second u
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Motip tiba2 nk sebut balik nama eman.
Bayangkan kau elok2 dgn laki kau tiba2 ex gf laki kau petik nama..
Cari modal lain lah.. Muka cantik bakat ada.. Yg sia2 kan dulu hang jugak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
fathia lawa zahira pn lawa. taste aiman lebih kurg sama prmpuan tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk tiya zaman jadi extra dlm nur kasih..tp itulah salah mkn ubat..Btw kalo 5 tahun baru bole move on si abg botak tu apa? Bf ke bff? Tiya pon dulu pernah claim ada retis lelaki ajak dia kahwin. Ada jua masa beronggeng dgn anju & mael. So maksudnya takdela frust menonggeng sgt pon cuma next, next bf semua tak setanding aiman kot...Ni kalo zm bce topic ni harus merajuk syg dgn en suami..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Iya la kot selama ni dia rebel
Sbb putus kasih dgn Aiman
Dlm iklan Boh dgn Zul Arifin tu bapak cun Fathia ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
knp iols rs fathia sesuai dgn iqram dinzly..mcm secocok sgt dieorg, ape persamaan mereka ye..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 01:07 PM | Show all posts
tak move on ker..time kawan ngn aiman lagi baran tak abis2..pas putus..bkn  tiya ada boypren baru ker..tak pasti yg mn satu and siap ngn pic cium2....tmbh lagik dpt kwn macam anju trus ting tong
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 02:12 PM | Show all posts
anilanil replied at 20-6-2020 12:52 PM
Suka tgk tiya zaman jadi extra dlm nur kasih..tp itulah salah mkn ubat..Btw kalo 5 tahun baru bole m ...

kenapa pula ZM nak merajuk?

Aiman dah tak layan fathia, fathia sorang yang tak move on 5 tahun

maknanya Aiman boyfren yg terbaik dan ZM mesti gembira dapat Aiman sbg hasben

kalau Aiman still single , tak jumpa ZM pun,  aku rasa aiman tak u turn balik ke fathia


Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga tiya berhijrah ke arah yg lebih baik dan dikurniakan jodoh yg baik2 juga. Aamin..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 20-6-2020 02:12 PM
kenapa pula ZM nak merajuk?

Aiman dah tak layan fathia, fathia sorang yang tak move on 5 tahun
...

Merajuk sayang tu maksudnya merajuk manja2 bukannya merajuk betol2..Ada hubby hot harusla manja2..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aunty_Acid at 20-6-2020 08:28 AM

Kalu retis tu ank orka wajib dipuji2 sbb kaya ya, kalau retis ank ormi wajib dikutuk2 dan dikeji ya
Mmt ni ni pun kuat meroyan gak, selalu je dia gado dgn hero2 yg berganding dgn tiya, tergugat kah, bagus la tiya tggl kan org jenis ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga thiya terus beristiqamah dan beri yang terbaik. Yang lepas tu biarlah lepas dan harap ianya adi tauladan. Tentang soalan pasal ex tu, kita pun tak tahu wartawan tanya apa, dia jawap apa. Dia pun doakan kebahgiaan mereka, yang tak suka, eloklah move on.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa patiya dulu2 drp zahirah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:29 PM | Show all posts
geli la ckp sbb putus cina jd weng...muka dah lawa pi la cari laki lain...sibuk nk claim otak senteng sbb putus cinta...puiiiii la
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 11:58 PM GMT+8 , Processed in 0.075197 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list