CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Ambil Masa 5 Tahun Untuk Move On, Fathia Doakan Aiman Dan Zahirah Bahagia

  [Copy link]
Post time 20-6-2020 05:51 AM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 19-6-2020 08:29 PM
Dua2 lawa tapi fathia lagi lawa dari zahirah pada pandangan mata aku

Mungkin dia sangka tak senang aiman nak jumpa Wanita secantik dia. Untong la aiman
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 19-6-2020 09:04 PM
kita tak rasa apa dia rasa ...
tak kira la couple dua tahun ke sari ke ...
perasaan tu mana bo ...

Yup
Sometimes meet for 10 minutes
But fall in love forever
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 19-6-2020 09:06 PM
yes betul ckp you
though dia tak nak balik kat org tu
tapi dia mmg merana ..

Kesian u. I feel u.....time will heal
How long I don't know
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 19-6-2020 09:30 PM
Tekya..pls jadi lawa balik mcm masa ariana rose dulu..cari laki kaya raya, kawen..dok senyap2

Sepatut nya
Tekya masih ada harapan polish muka tu balik mcm dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 19-6-2020 08:06 PM
yes betul ckp you
though dia tak nak balik kat org tu
tapi dia mmg merana ..

Kesian dia jadi rosak dn xtentu hala no matter lah sebabnya. Harap lepas ni dia betul2 akan ok. She had everything going for her and then tetiba all went wrong. Pada iols mungkin juga dia xreti handle fame and success. Kan dia sampai pengsan sebab xcukup tidur dan rehat. Plus dia mendiva. Fame ni sebenarnya ada effect kat our brain chemicals. Kalau xconciously control ourself, memang boleh succumb to the negative changes like addiction to fame, rasa sombong dsb. This is scientifically proven.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
move on je la tekya oi.. sape suro tingtong .. kan dah melepas.. mmg aiman tu perfect husband material.. crush meols since zaman vanilla choc lagi yach.. good looking.. educated.. soft spoken.. well behave (jarang kontroversi).. tall is his plus point.. anak orka pulak tu (bapak heols pun hot yach macam richard gere gitew).. huntong la zahirah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 19-6-2020 10:28 PM
Bukan dia dgn aiman putus sbb patiya pergi shooting dekat us kan? Aiman tak kasi dia shoot dgn remy  ...

Meaning aiman mmg Sayang dia
Skrg dah Tak ada baru terasa
No one loves you as much as aiman
Yg untong ZM la skrg
Aiman surely loves his wife
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 06:50 AM | Show all posts
pavlovachoc replied at 19-6-2020 11:38 PM
Maaf tiya.  Pada mata aku zm lg lawa.. Aku doakan ko dpt jodoh yg baik

Sama la sy....sy tgk zmw lg lawa...mata masing2...mungkin zmw muda lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh xde modal ke dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Nipu sgt mu tiya.. Jgn nak up nama balik dgn kait nama org yg dah habis dlm hidup mu dah lama.. Mu sempat berboipren betukau2 kan.. Tu tanda tak move on? Tanda org tak move on adalah dia takkan beri cinta dia pada org lain
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
jijana replied at 19-6-2020 09:20 PM
Biaselah..dia dah xrelevan lagi ..jadik mcm2 usaha nak up jual nama..dgn isu tudung dan jual name em ...

..dedua ni ada darah DKK dan kekekwatan yg sama jaman sblm skrg..ehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:38 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 19-6-2020 10:09 PM
Itulaaaahhhhh. Sapa suruh dulu sombong. Mentang2 cantik tengah ngetop masa tu. Sheol kan yang hada ...

Setuju sangat...waktu bergetah boleh la ngada2...masuk 30an je org pun meluat. Byk member iols yg x kawin lgi mcm nie. Skrg ...main twitter luah perasan sorang2.

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiman pn lama dia xmove on lps pts ngan tiya ni.mmg xda goss dia dgn mana2 pompuan.tya plak dgn weng dia.aiman mmg xbuka cite tya langsng lps putus.mmg jaga aib msg2 dlm industri.dia jmpa zm kejap ja dn terus kawin n xbyk bunyik jg dedua ni.mmg xda jodoh..tya ni blh up balik dgn syarat buang sombong dulu.inshaAllah all baik2 ja nnti
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian Tiya..
Ko Bangkit semula tiya..
Tgk fazura n lofa bangkit cmna..
Dorg jd lebih positif n berjaya
Jgn rosakkan diri lg
Umur dh makin meningkat
Kaka faz berubah slow2 n Alhamdulillah dpt jodoh yg baik
Redha jela yg aiman bukan jodoh ko..
Ada yg lbh baik Allah nk bg tuk ko tiya
Go tiya go
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 19-6-2020 06:24 PM
Dalam kes dorang ni siapa yang minta putus?
Eman ka tiya?
Y putus?

Satt aku g tanye die satttt....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tasha shila tu. Move on betol2... Sampai jumpe jodoh yg baik...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku doakan semoga dia bertemu dgn lelaki yg lebih baik dan berjaya dari Aiman tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 09:29 AM | Show all posts
wartawan mana la pi tanya dia pasal aiman...press tak boleh move on ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Sis, kalau Ganja tengok kau ting tong macam tu pun Ganja angkat kaki ye Patiah. Koser nak hadap orang ting tong macam kau.

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tetibaaa ko nak kaitkan dgn aiman pulekss. Helloo patut before kuar statement ko pk perasaan zahirah. Dia bini aiman kot. Kang terasa pulak dia. Haha tp bg aku elok aiman pilih zahirah. Cantikkkk and xde isu mcm kau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 06:04 PM GMT+8 , Processed in 0.090141 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list