CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Ambil Masa 5 Tahun Untuk Move On, Fathia Doakan Aiman Dan Zahirah Bahagia

  [Copy link]
Post time 19-6-2020 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 19-6-2020 10:47 PM
Tapi Fathia lagi lawa dari ZM. Tipu la dah move on. Mesti terkenang lagi tu. Harap jumpa jodoh yg se ...

lawa tp perangai tingtong pun sapa nak amik jd bini
nak cari bini, bukan je lawa
tp perangai kene bagus jugak dik
kalo x, malu satu keturunan dpt bini tingtong tayang ketet dalam bigo lg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 10:53 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 19-6-2020 10:09 PM
Itulaaaahhhhh. Sapa suruh dulu sombong. Mentang2 cantik tengah ngetop masa tu. Sheol kan yang hada ...

Klau llaki hensem & pompuan muka cntik mmg cpat je nak khwinnya, sng, lgi2 klau kaya, smua org stuju af. Xde halangan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:56 PM | Show all posts
limau_lemon replied at 19-6-2020 10:37 PM
Tak pelik pon dia blm move on sebelum ni walaupon dah couple dgn orangg lain. Ada je jenis mcm ni kt ...

Nak move on mmg susah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi chance ler kat dia..acting dia not bad....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bambimo at 19-6-2020 11:26 PM

Mau tak menangis tgk video pre wed ketiak zahirah putih me lepak hihihi
Relaks la u cantik juga boleh dpt lg baik juga nnti
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 19-6-2020 07:01 PM
betul! bkn sbb putus cinta sgt pun. dia pernah masuk wad kt ppum kejap.

Kenapa dia masuk wad tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:26 PM | Show all posts
sebelum ini tiada bunyi tiba2 orang sudah kahwin juga ada bunyi

memang sah artis sangkak

see my level?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Klassie replied at 19-6-2020 11:26 PM
Kenapa dia masuk wad tu?

weng org ckp
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf tiya.  Pada mata aku zm lg lawa.. Aku doakan ko dpt jodoh yg baik
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku klu jd zahirah sikit sebanyak terasa kot dgn statement kau ni. Kamoon 2020 da kot xya ungkit kesah lama klu da putus. Pantang aku dpt ex yg xboleh move on dok jaja dekat org ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 19-6-2020 10:50 PM
irl aiman mmg hensem sgt ke? siapa dh pernah jumpa?

Penah jumpa zaman vanila choc dulu. Mmg handsome! N sgt soft ya bila bercakap nada tu sedap je dgr
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian jgk kat tek ya ni..apapon nasi dh jd bubur..tp nampak aiman mula2 dulu frust nonggeng jgk..tiya yg jual mhl..rupanye x leh move on.hidup ni jgn sombong sgt..kalau btl2 syg jgn marah lama2 tak rugi beralah..skrg kn dh melepas!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-6-2020 10:51 PM
True af, nak move on ni bukannya snang utk smua org xkira llaki ataupun prmpuan. Ada yg slow, ada  ...

yeahhhh me too 4-5,6 tahun jugak wei nak move on... siap pindah rentas state lagi tahap kritikalnya iols nak move on ... huhuh
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 19-6-2020 10:50 PM
irl aiman mmg hensem sgt ke? siapa dh pernah jumpa?

hensem tinggi sgt. dia satu kolej dgn aku...penah kelas sama...tp biasalah org hensem. tp masa kt kolej dgr dia ada gf dah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2020 09:28 PM
Penangan botak tu, sorang jadi weng. Sorang lagi nak bunuh diri.

sapa botak ek
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
ayana89 replied at 19-6-2020 11:56 PM
hensem tinggi sgt. dia satu kolej dgn aku...penah kelas sama...tp biasalah org hensem. tp masa kt  ...

sesuai sgt dgn zahirah sbb zahirah pn tinggi lampai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa la penangan aiman buat fathia x leh move on macam ni. Iols rasa dia makin teruk lepas aiman date ZM. Bagusla Family sentiasa ada utk support.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah lah watak dlm drama, ZM yg replaced. Dlm real life pun ZM yg replaced. Anyway, the best woman wins.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni yg tik Tok tunjuk top tu eh
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 05:48 AM | Show all posts
dh terlambat... aiman dh kawin & happy ending...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 06:37 PM GMT+8 , Processed in 0.083490 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list