CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Ambil Masa 5 Tahun Untuk Move On, Fathia Doakan Aiman Dan Zahirah Bahagia

  [Copy link]
Post time 19-6-2020 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang caya ke
Aku xcaya
Sj je nak up citer semua ni
Skit lg tudung dia nak keluar, tu la pasal
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
jajamis replied at 19-6-2020 07:12 PM
Jap lepas aiman bukan dia ngan abg botak..lagi skit nak kawin dulu

& sebelum aiman kenal zm bole  ...

Kann...tetiba plak 5 taun takleh move on..nk tutup citer weng lettew
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Apekehe...org tu dah menikah, tetiba nk keluar cerita macam ni. Fikirlah otak tu, tak jaga sensitiviti langsung.
Masa tengah tingtong sebelum aiman kawen, xde pulak up cerita move on tak move on.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2020 09:28 PM
Penangan botak tu, sorang jadi weng. Sorang lagi nak bunuh diri.

Botak bukan sebarang botak u....botak hitman tuee...kah!
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-6-2020 08:22 PM
in the end marsha dh kawen..tg born pun dh kawen.tiya je mcm looser sgt
oh ye..eman pun dah ...

Itulaaaahhhhh. Sapa suruh dulu sombong. Mentang2 cantik tengah ngetop masa tu. Sheol kan yang hada kes baran sampai baling henfon kat pengarah? Pangai gitu sapa ja nak buat wife walau cantik? Tengok Aiman tak amek masa lama pun untuk nikoh Zahirah. Tengku Burn pun kejap ja nikoh. Marsha lagik la, takda pun bercinta bertahun.

Umo dah kertu baik Fathia ni bawak2 la insop. Pompuan muda umo 24, jantan rajin lagik melayan if weng. Tapi bila umo dah masuk 30an, memang dibolayankan sajork ko Tiya. Unless ko bercinta dengan marhaen kerja gomen barangkali sanggup la kot nak layan pangai gila ko.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga fathia jodoh dgn iqram tiktok bigo gothic. Dua2 ada personaliti menarik
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Syg betul muka lawa2 mendadih dadih la.skang dah kertu ssh la nak dpt yg kaya muda ensom
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosanlah artis2 yg takda product yg libatkan kerjaya ni. Balik2 cite psl boyfriend, ex, makan nasi kandar dlm kereta. Pakai tudung bukak tudung..

Dlm setahun nk dgr cite psl new drama pun susah, mcm xde offer lsg.. pastu letak actor / public figure on IG profile. Baik ko kerja kerani je camtu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Saper plak si botak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 19-6-2020 06:33 PM
Nasib baik family tiya ni baik, xde pun adik beradik dan makpak dia ajak fans memaki atau menghina e ...

I rasa sebab family dia pun sedar no goods come out of it. Plus dia sendiri yang buat taik, bukan orang lain.
Baguslah sekurang-kurangnya dia acknowledge dan berubah. Family support tu penting!
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bukan_ustazah at 19-6-2020 10:32 PM

Bukan dia dgn aiman putus sbb patiya pergi shooting dekat us kan? Aiman tak kasi dia shoot dgn remy ishak tapi degil .. iols percaya je sheols susah move on kadang kau couple orang lain pun tapi hati kau tetap susah move on dari ex kau. Aiman pun lama juga jumpa zahira baru move on. Diorang bercinta rasanya 4 tahun bukan 2 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-6-2020 08:22 PM
in the end marsha dh kawen..tg born pun dh kawen.tiya je mcm looser sgt
oh ye..eman pun dah ...

Kau jangan kak, nanti kipas susah mati dia serang kau
Apapun, moga berbahagia FL. Lupakan keruh, ambil yang jernih.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sudah jangan dikenang perkara lepas, iols yakin je ramai lelaki mahu tiya ni cuma dia la selalu jatuh pada bad boy. Sudah2 la umur pun dah lanjut ikhlaskan apa yang terjadi pasti hidup lebih gembira
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pelik pon dia blm move on sebelum ni walaupon dah couple dgn orangg lain. Ada je jenis mcm ni kt luar uols.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
knnk replied at 19-6-2020 10:30 PM
Kau jangan kak, nanti kipas susah mati dia serang kau
Apapun, moga berbahagia FL. Lupakan ...

pegi mamposs dgn kipas susah mati dia
hada akak gerun????
see my levellllll #prestigiouslife #tetibe
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi Fathia lagi lawa dari ZM. Tipu la dah move on. Mesti terkenang lagi tu. Harap jumpa jodoh yg sesuai nanti.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-6-2020 06:20 PM
dah ko yg buat perangai weng dan busuk
pastu ko expect lelaki hensem mcm eman nak stay lagi dgn ko? ...

Bukan stakat hensem, dia abis professional accountancy course kan? Kendian bapak dia ahli korporat hokkay. Fathia jer yang tolak tuah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
irl aiman mmg hensem sgt ke? siapa dh pernah jumpa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 19-6-2020 10:47 PM
Bukan stakat hensem, dia abis professional accountancy course kan? Kendian bapak dia ahli korporat ...

ha ah..pak dia ahli korporat.Dato Ridza Abdoh
Managing Directors UEM Builders Bhd
ada skali tu iols tgk kolig iols attend wedding eman ni..ingatkan eman ni pernah jd budak practical intern kt dept dia ke apa kan
rupanya sbb my kolig tu dulu staff Dato Ridza ok...bapak dia jemput ok his ex staff tu wedding eman
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:51 PM | Show all posts
adelea replied at 19-6-2020 09:04 PM
kita tak rasa apa dia rasa ...
tak kira la couple dua tahun ke sari ke ...
perasaan tu mana bo ...

True af, nak move on ni bukannya snang utk smua org xkira llaki ataupun prmpuan. Ada yg slow, ada yg laju, iol plak jtuh kat category slow, smpai skrg msih trasa sakit tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 04:44 PM GMT+8 , Processed in 0.083715 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list