CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Ambil Masa 5 Tahun Untuk Move On, Fathia Doakan Aiman Dan Zahirah Bahagia

  [Copy link]
Post time 23-6-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni cntik sebenarnya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2020 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Antoo gigi dan antoo gusi
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 08:22 PM | Show all posts
bukan_ustazah replied at 23-6-2020 02:44 PM
Dalam relationship cinta je tak cukup. Aiman tu cinta gile patiya tapi sheols ni degil cinlok sana s ...


bila si gefren cantik  seronok jadi dambaan lelaki lain,  boifren pun letih and give up

takkan sepanjang bercinta asyik bertekak saja

lagipun mungkin masa tu dua dua darah muda dan cepat melenting

aku rasa gitu lah kisah derang
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 08:25 PM | Show all posts
bluebutter replied at 23-6-2020 07:21 PM
Alaaaa dri dulu botak botak botak...siapa tu botak tu....

aku pun tak tahu nama dia

kalau jumpa pun tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 08:27 PM | Show all posts
Edited by Incanto at 23-6-2020 09:21 PM
lolipopbiru replied at 23-6-2020 04:04 PM
kan.. skrg dia pn dh terikut aiman, post ig pn malas.aiman tu sebulan skali 1 post.. artis lain ti ...

aku plak rasa AH dan ZM saja nak melawak sbb stetmen tiya

nakal gak derang ni

boleh gitu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 23-6-2020 08:27 PM
aku plak rasa AH dan ZM saja nak melawak sbb stetmen tiya

nakal gak derang ni

Atau adakah zm tergugat? Jeng jeng jeng so dia pun tunjuk la convo tu macam “lihatlah dunia aku yang dapat aiman bukan kau” ... marking my Territory gituu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2020 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Xsangka zm boleh post mcmtu..geli pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 11:51 AM | Show all posts
ambil masa nak lupakan ex memang normal bagi mana - mana orang pun kan tapi bila ex dah kawen memang kena tutup cerita lah walaupun payah macamana pun nak lupa..dulu aku rasa fatiya ni lawa sungguh, lawa dari ZM...sayang jadi macam tu and AH & ZM pun dah bahagia, love each other sangat - sangat, pun sama padan sama cantik..semoga Fatiya pun sama jumpa jodoh yang lebih baik, Insyaallah..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 12:42 AM GMT+8 , Processed in 0.083139 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list