CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Ambil Masa 5 Tahun Untuk Move On, Fathia Doakan Aiman Dan Zahirah Bahagia

  [Copy link]
Post time 22-6-2020 04:45 PM | Show all posts
bukan_ustazah replied at 22-6-2020 04:17 PM
I pulak nampak jauh bertiang tinggal ZM di bandingkan dgn fatiya dulu. Tapi tulah tuhan lebih kuas ...

agree...patiya masa muda dan waras dulu jauh bertiang2 lawa dr zw..kalau tak buat perangai gila dulu harus dah jd primadona filem melayu.





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lowkey kesian kat dia. I pernah broken heart sampai bertahun tahun. Jd malas layan org malas bersocial dok menyendiri je. Maybe dia salah cope mechanism sbb mendadih (if its true??). Org nampak mcm bodoh je sbb kita tak move on. Truth is we didn't ask for that.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
bluecrystal replied at 22-6-2020 02:23 PM
Kan..aku rasa dia lawa..beranak kecik takde pembantu biasala kalau jadi comot sikit..lagipun usia  ...

Tup mata uol sama cam mata iol. Tiyah ni muka standart mak arab. Body jnis cepat naik.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku cantik je dedua zahirah & fatiya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kaklimahcomot replied at 22-6-2020 02:35 PM
pelakon  cantik. cari la. family fatiya n family lelaki tu mmg brkawan baik. tu sbb nya dorg nk jo ...

iol cuma perasan tiyah tintong lps clash dgn sorng laki yg ada jet pribadi ke apa dlu. Org kaya tu. Sheol tggalkn dak eman utk laki tu. Lps tu laki tu plk tgglkn sheol n kapel ngan lizzy. Pastu laki tu tggalkn lizzy smpai lizzy rasa nk suicide dolu2. Klau iol xslh cite. Laki tu kot bkn dak eman
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:00 PM | Show all posts
kaklimahcomot replied at 22-6-2020 02:07 PM
camne ek?fatiya tinggalkan aiman, fatiya plk xleh move on? sllunya yg ditinggalkan xleh move on, bkn ...

nelydia senrose ke?

Aku teka jer sebab di mata aku Nely cantik dan laki dia tu pun  mcm baya Fathia

kalau salah... ampun terfitnah
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:04 PM | Show all posts
susukambingbest replied at 22-6-2020 05:59 PM
iol cuma perasan tiyah tintong lps clash dgn sorng laki yg ada jet pribadi ke apa dlu. Org kaya tu ...

bukan ke botak tu kapel dgn lizzy dulu

lepas tu baru tiya

dia dah kawin ke skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 22-6-2020 06:04 PM
bukan ke botak tu kapel dgn lizzy dulu

lepas tu baru tiya

Oo trbalik plk. Ye la, laki tu tgglkn lizzy nk kat tiyah kan. Msa tu tiyah hot lg. Lps laki tu tgglkn sheol baru jd tingtong tu. Bkn tingtong lps clash ngan dik eman
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur pun dah lanjut... takkan sebab putus cinta jer hidup tunggang langgang kut...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih pulak baca ramai yg cop dia ting tong. Tak pe InsyAllah satu hari nanti dia akan jadi jauh lebih baik dari acik acik forum yg dok mengata dia.. ini doa iols. Kdg2 Allah uji kita, jauh kan kita dari seseorang sbb dia nak hadirkan sesorang yg jauh lebih baik utk jaga dan bimbing kita. Hebat sangat ke aiman tu sampai semua dok puja dia?? hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kot ye pun, iols rasa tak patut keluar statement mcm ni. Eman dah kawen kot, kenapa kena petik nama dia. x kesian ke dgn wife dia? Adoi. Hormatilah perasaan wife tu gak tiyah oiii. Aduh.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
husna_amal replied at 22-6-2020 10:10 AM
Sebenarnya kalau dia tak ungkit cerita ni lagi lebih baik. Mana tahu pihak sana tak selesa dengan ce ...

Kan... kalsu ye pun jiwa merinta nak cakap hal tak move on, lebih bait tak sebut nama...biar pun obvious org tahu sapa, but nampak la civilised sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
bluecrystal replied at 22-6-2020 02:23 PM
Kan..aku rasa dia lawa..beranak kecik takde pembantu biasala kalau jadi comot sikit..lagipun usia  ...

Suka tgk hidung zahirah. Tirus kecik. Kulit toksah cerita lah. Flawless. Muka dia tak pan Asian walau ada 1/4 caucasian, even ayah dia pun lebih kepada wajah cina. Zahirah ni melayu klasik yg lawa lah.
Nelydia tak boleh challenge lah. Kulit muka pun lubang2. Tapi badan dia jenis sedap2 montok org laki suka kan. Masa dia belakon Love Next Door ke tajuk telemovie dgn aiman. Best juga. Pendek kata aiman belakon dgn heroin mana pun best lah. Mcm betul2 bercinta. Yg dgn emma maembong tu pun best. Projek Memikat Suami.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mizz_aurora replied at 21-6-2020 09:40 PM
Over betul fan fatiya. Konon sebab dia cantik terus idolkan then tutup mata dengan perangai dia.

...

Lmao, nampak sangat diaorang bitter dgn Aiman and Zahirah.
Dah selamat kahwin dah kut orang tu. Sibuk je.
On a side note, kakngah I pernah jumpa FL dan AH kat Cameron 2 kali pada hari yang berbeza tahun 2014 mcm tu.
Dia kata FL ni biasa je, mekap tebal. Tapi dia cakap AH mmg tinggi la dan hensem.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 22-6-2020 09:38 PM
Suka tgk hidung zahirah. Tirus kecik. Kulit toksah cerita lah. Flawless. Muka dia tak pan Asian wa ...

Aah. I pun perasan badan nelydia jenis montok macamtu. Hahaha. Org laki suka. Zahirah itu jenis cantik yang modern beauty. Urban beauty macamtu gaya dia. Dia ada vibe2 matsalleh sikit kat dia kalau perasan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 10:47 PM | Show all posts
alahai kesian pulak
aku pun penah alami frust menonggeng ni
org tak penah alami memang takkan faham
tp dari kesilapan tu kita belajar dan kita akan lebih kuat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2020 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 22-6-2020 09:38 PM
Suka tgk hidung zahirah. Tirus kecik. Kulit toksah cerita lah. Flawless. Muka dia tak pan Asian wa ...

Aiman dgn HD pon best.. dgn Izara pon best.. ngan neelofa pon jd lakonan die .  Sebenarnye Aiman ni yg pandai berlakon kot..??
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
In the first place, tekya x payah diungkit dah kisah lama. Kalau reputs yg tanya oun, x perlu jawab. Move forward and never look back.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 10:36 AM | Show all posts
bukan_ustazah replied at 22-6-2020 04:17 PM
I pulak nampak jauh bertiang tinggal ZM di bandingkan dgn fatiya dulu. Tapi tulah tuhan lebih kuas ...

Benarlah, beauty holds in the eyes of beholder..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 11:05 AM | Show all posts
babycc replied at 22-6-2020 11:49 PM
Aiman dgn HD pon best.. dgn Izara pon best.. ngan neelofa pon jd lakonan die .  Sebenarnye Aiman n ...

dgn Kinah tingtong pun best

betul lah...aiman ni pandai berlakun, sejenis yg relax  tak kekok


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 05:56 PM GMT+8 , Processed in 0.077924 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list