CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 34570|Reply: 226

Ambil Masa 5 Tahun Untuk Move On, Fathia Doakan Aiman Dan Zahirah Bahagia

  [Copy link]
Post time 19-6-2020 05:47 PM | Show all posts |Read mode
Rupa-rupanya, Fathia Latiff mengambil masa lama untuk melupakan bekas kekasihnya.


Menurut Gempak, Fathia akui mengambil masa lima tahun untuk move on dari aktor Aiman Hakim Ridza.




Kredit foto: IG Fathia/Aiman



"5 tahun itu tak mudah, Allah saja tahu betapa susahnya untuk saya nak move on.

"Tapi alhamdulilah berkat doa keluarga dan semua saya berjaya tempuhinya perlahan-lahan biarpun lambat.

"Sekarang saya gembira dengan kehidupan saya dan mahu maju ke hadapan serta lupakan kisah-kisah silam," katanya.


Mahukan yang baik-baik saja, Fathia juga mendoakan agar masjid yang dibina Aiman dengan Zahirah Macwilson kekal ke syurga.

"Saya doakan mereka berdua bahagia dan kekal hingga ke syurga," ujarnya.


Fathia dan Aiman berpisah pada 2015 selepas menjalin kasih selama dua tahun. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-6-2020 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah 2 taun je pun kapel
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai jadi weng fathia budak aiman ni punya hal ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ye je ko ni pathia..dh x tau nk bg alasan ape jadi weng, bg je lahh alasan tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi dorang putus sebab apa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dah ko yg buat perangai weng dan busuk
pastu ko expect lelaki hensem mcm eman nak stay lagi dgn ko???
baik dia cari wanita lain yakni ZM...balik kampung pun kat Perth
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi selama ni dia ‘sakit’ sebab kecewa rupanya. Frust menonggeng orang kata.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam kes dorang ni siapa yang minta putus?
Eman ka tiya?
Y putus?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-6-2020 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 19-6-2020 06:23 PM
Jadi selama ni dia ‘sakit’ sebab kecewa rupanya. Frust menonggeng orang kata.

Acah miley cyrus lettew
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Mademoisellee replied at 19-6-2020 06:26 PM
Acah miley cyrus lettew

nak divert mendadih? iol tak suka statement dia tu. Aiman dah move on dah bahagia. Ni sekarang org dah speku balik kenapa putus. Rasanya masa couple lagi dah weng kan?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
newyork replied at 19-6-2020 05:58 PM
Sampai jadi weng fathia budak aiman ni punya hal ..

Hahaha penangan aiman. Dapat kat ZM pulak. Aiman gak untung couple and kawen dengan perempuan lawo. Lawo patiya dulu sebelum weng
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiber.. xde modal lain ke blh guna
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik family tiya ni baik, xde pun adik beradik dan makpak dia ajak fans memaki atau menghina ex dia mcm sorang retis tibaiunta tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ko pilih utk mengeweng ke dari fokus kat percintaan ko dgn eman
Motip sgt nak menonggeng sampai 5thn
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu sepadan sangat fathia dan aiman.
Dah putus, ambil masa nak move on.
Moga fathia jumpa jodoh lain.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 19-6-2020 06:00 PM
Ye ye je ko ni pathia..dh x tau nk bg alasan ape jadi weng, bg je lahh alasan tu

betul! bkn sbb putus cinta sgt pun. dia pernah masuk wad kt ppum kejap.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-6-2020 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp kenyataannya fathia ni lawa sgt waktu tgh top dulu..hihihi...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jajamis at 19-6-2020 07:15 PM

Jap lepas aiman bukan dia ngan abg botak..lagi skit nak kawin dulu

& sebelum aiman kenal zm bole je fathia balik pada aiman..tapi tak pulak, now keluar cite x bole move on
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 19-6-2020 05:23 PM
Jadi selama ni dia ‘sakit’ sebab kecewa rupanya. Frust menonggeng orang kata.

Logic gak tu sbab mmang ada jenis mcamni
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 19-6-2020 07:01 PM
betul! bkn sbb putus cinta sgt pun. dia pernah masuk wad kt ppum kejap.

Tau xpe, pdhl lepas eman dia dgn si botak tu kan, siap rancang nk kawen lg..ni saje alasan nk up nama balik, so guna la nm emannn gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 05:04 PM GMT+8 , Processed in 0.148923 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list