CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MAL

Ada Lagi Nak Sangkal Bila Mufti Wilayah Persekutuan Kata Lathi Challenge Haram?

  [Copy link]
Post time 20-6-2020 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Minit 6:36 - Freddy Kruger


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-6-2020 11:10 PM
Ummah Meleis ni ada je yg x kena dgn apps, pdahal apps tu cuma apps, users nya yg prlu d salahkn k ...

Ada laa masa raya tu dia wat live tgh main ngn laki dia kat hotel. Viral gak kejap tp tak penah masuk forum pun pasal dia nih.
Walopun skrg viral lagi sbb dia panggil bini2 org tu binatang peliharaan suami sbb tk jaga badan bagai.
Nama dia aisyah apatah tp selalu bahasakan diri cik enon ke kak enon kot. Nak plak skrg ni tgh pemes yg faceapp muka lelaki tukar muka pompuan tu ramai kata muka dia sama ngn muka Syuk hot fm tu bila syuk guna apps tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 20-6-2020 08:13 AM
Ada laa masa raya tu dia wat live tgh main ngn laki dia kat hotel. Viral gak kejap tp tak penah ma ...

Takkan detail tgh main pun live?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 19-6-2020 07:18 PM
Nah iols belanja mv dia

Seram video dia..hahahaha
Baik iols bukak yang hat xde video ni..kikiki...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Diorang buat lagu je yang pergi buat challenge tu dah kenapa
   
Senang citerlah dosa pahala kita yang tanggung sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 19-6-2020 06:09 PM
u cuba tgk video lathi ni pukul 2-3pagi.

tak minat benda camni....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 20-6-2020 09:13 AM
Takkan detail tgh main pun live?

Memang tgh main uols. Laki bini sama je pangai masing2 demi marketing gitu.
Rasanya kt bod personaliti tu ade yg post gambar founder tu masa tgh ehem2 tu amik dr fb story tu la.

Dia tgh duk atas laki dia bagai. Malas la iols nk ulas detail hahaha nk muntah plak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 20-6-2020 12:39 PM
Memang tgh main uols. Laki bini sama je pangai masing2 demi marketing gitu.
Rasanya kt bod person ...

Apa thread tu.. Nak pi baca..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Haih la serabut dgn lathi challenge ni.
Lagu sedap dah. Tp challenge ni buat lagu ni ramai muslim tak suka.
Dalam video tu takde la buruk bebenor mukanya.. Yg kalut sahut challenge ni je sibuk nak jadi hantu, mekap mengalahkan cik ponti.
Mati2 meols ingatkan video dia seram rupanya yg challenge tu lagi seram.
Btw, tarian mawar rashid dlm video lathi challege tu hauk yach!
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tinot7 at 20-6-2020 03:16 PM
gideoncross replied at 19-6-2020 11:15 PM
Trkjut gila iol yg video last tu, nmpk pisang khau.


Itu atas permintaan sharlenetexas..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 19-6-2020 10:49 PM
Berdarah2 yg 1st tu
Macam aina abdul
Takpe.ker ek

Ntah la.. tu sbbnya kena haramkan sbb buat melampau2 berbanding mv.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenCaramel replied at 19-6-2020 11:22 PM
Maigadddd...all the penisess..haha..sah2 gay dorang2 nii...ayooo

Ada yg gay, ada yg sangap.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-6-2020 11:27 PM
Bgi kitorg as prmpuan ni mmg ada yg xpkai bra kat rumah mcm iol, sbb x rimas, nak jln kluar je bru ...

Sbb depa takde bubis. Dan kepala depa mmg set utk pikir ttuuuuttt shj.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-6-2020 11:32 PM
Klau nak dtg period ni sexual libido naik skit dri yg biasa haha. Iol pun ada mngalami bnda yg sma ...

Sbb hormon rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-6-2020 03:15 PM
Itu atas permintaan sharlenetexas..

Ingatlah semua kiamat makin dekat

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:25 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 20-6-2020 08:16 PM
Ingatlah semua kiamat makin dekat

terima kasih atas peringatan...

  


  


  


  


  





taste hang kan yg berpakaian seragam....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2020 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-6-2020 08:25 PM
terima kasih atas peringatan...



Iols tak minat sojar
Taste abam polis je
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:38 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 20-6-2020 08:27 PM
Iols tak minat sojar
Taste abam polis je

tgk la oyen kalau camtu..

  





Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:43 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 20-6-2020 08:16 PM
Ingatlah semua kiamat makin dekat

baik, cik!



  


  


  




Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalau mak2 Melayu nyanyi kat baby

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 06:15 PM GMT+8 , Processed in 0.272120 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list