CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Ada Lagi Nak Sangkal Bila Mufti Wilayah Persekutuan Kata Lathi Challenge Haram?

  [Copy link]
Post time 19-6-2020 11:32 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 19-6-2020 06:46 PM
Iols doakan hang kawen cepat2. Tahap merenyam hang lagi kritikal drp iols. Hang ni nak piyed ka ap ...

Klau nak dtg period ni sexual libido naik skit dri yg biasa haha. Iol pun ada mngalami bnda yg sma.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-6-2020 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2020 11:26 PM
Macam pisang lebam lebu terjuntai2

Hahahah...pisang lebam pon bolehhh...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:36 PM | Show all posts
sleepandream replied at 19-6-2020 07:22 PM
itulah sis... iols yg muda mudi ni bertwitter sajork.. tiberrr

btw, dolu2 iols suka masuk tum ...

Klau uol nak tngok yg lawa2, kat Pinterest bnyk. Iol pun sllu lepak kat Pinterest ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:37 PM | Show all posts

Hamboi, u dgn Sarah kemain lgi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:38 PM | Show all posts
sarah82 replied at 19-6-2020 07:29 PM
Hihihi.. Dia x tengok kita komen bila tengok abam polis dan tentera siam.. Hahahaha.

Uish, siap ada type lgi haha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-6-2020 11:31 PM
Wowza, pngakuan trlarang ke ni?.

Hahahaha....kan iols suka gedik sikit dgn sherle
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-6-2020 11:27 PM
Bgi kitorg as prmpuan ni mmg ada yg xpkai bra kat rumah mcm iol, sbb x rimas, nak jln kluar je bru ...

Nak period breast rasa bengkak2. Iols malam2 je tak pakai bra.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-6-2020 11:38 PM
Uish, siap ada type lgi haha.

Hahahaha.. Tanya la sharlene
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-6-2020 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-6-2020 11:37 PM
Hamboi, u dgn Sarah kemain lgi.

Kat forum takpe orang tak kenal. Sesungguhnya kat ig iols seorang pemalu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-6-2020 11:38 PM
Hahahaha....kan iols suka gedik sikit dgn sherle

Alter ego dunia forum
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2020 11:41 PM
Alter ego dunia forum

Hihihihi.. Kannn...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2020 11:39 PM
Nak period breast rasa bengkak2. Iols malam2 je tak pakai bra.

Iols x suka pakai bra.. Sebab tu la iols beli genie bra.. Selesa bila pakai
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 19-6-2020 03:19 PM
Lagu Lathi ni x apa2 lh uol, lirik nya pun xde psl pemujaan.

tarian dgn mekap2 tu pn aku suka uols.. sbb kreatif & lawa gitu mekap masing2.. walaupun mekap jd hantu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Malaikat roqib n atid sila take note iya
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-6-2020 10:03 PM
Betul!

But sebab aiol mood setajah, maka aiol berpendapat elok la kita jauhkan diri dari benda  ...

Senang cite jgn try langsung..dah memang haram....kalau nak cuba juga tanggung sendiri sbb masing2 ade akal... kemudian hari nanti pandai laa jawab
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 20-6-2020 01:09 AM

Semoga insaf. Kiamat dah nak dekat.


Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-6-2020 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-6-2020 03:05 PM
Cer layan bidyo masak2 tiktok. Seronok.
Pehtu bidyo deyol buat POV macam ala2 video filem pende ...

sis chazey, masak2 iols lebih suka layan youtube.
iya ngaja english dan skg iols bljar korea dgn awek korean tp terror gila ckp indon dan english.. hah gituu best kan tiktok
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau rasa lagu jawa tu seram, cuba dengar ni pulak. French superstition ada kematian masa halloween.


Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Creepy melody?


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 09:50 PM GMT+8 , Processed in 1.081552 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list