CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Ada Lagi Nak Sangkal Bila Mufti Wilayah Persekutuan Kata Lathi Challenge Haram?

  [Copy link]
Post time 19-6-2020 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2020 07:37 PM
Masa sekolah dulu chem lab mengadap padang kawad pga.

Ex mrsm pdrm ke ni hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2020 07:43 PM
Masa kecik2 dulu tak tahu pun pasal kisah seram ni sebab tu selamba je.
Ingat dulu kazen bagi p ...


Haha lagu dia catchy, takdop pun rasa seram klu org tak bagi tau
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
CikDaNdeLi0n replied at 19-6-2020 09:05 PM
Uih ulik mayang ni seremmm tau. Ada certain tmpt kat Terengganu mmg ban lagu..sbb kalu psg tentu p ...

Memang sereemmmmmm

Sebab tu budak asrama tak berani nyanyi2 lagu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
SalenaGomez replied at 19-6-2020 08:45 PM
Arak pon haram...tatoo pon haram... adaje yg buat juga kan

Kesimpulannya individual as muslim t ...

Betul!

But sebab aiol mood setajah, maka aiol berpendapat elok la kita jauhkan diri dari benda tak elok. Takut bila sudah ketagih, susah jumpa jalan kuar.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sofyayra replied at 19-6-2020 09:55 PM
Ex mrsm pdrm ke ni hahaha

Bukan yang tu. Mukhriz super senior iols.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 19-6-2020 02:31 PM
Org yg suka sgt buat seram2.. kena la sound..

LathiChallenge yg last skali paling menggerunkan.. ...

Berdarah2 yg 1st tu
Macam aina abdul
Takpe.ker ek
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
aku start tgk challenge bile mawar gst buat..pastu makin melarat2 plak benda lagho ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 19-6-2020 01:07 PM
Fatwa hisap rokok haram ntah kemana kana buang...  :shake:

kat kedai mamak pun dah berleluasa
orang merokok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 11:02 PM | Show all posts
CatMiow replied at 19-6-2020 01:02 PM
Kalau baca lirik tu tak de kaitan dengan pemujaan.

Tapi ntah kenapa dorng buat tarian mcm hantu  ...

Sbb jln critanya psl prmpuan ni kcewa bila d prmainkn oleh llaki yg dia syg, so dia gunakn ilmu hitam utk rosakkn llaki tu. Bab lirik plak xde unsur2 prmujaan lngsung.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:06 PM | Show all posts
bintangct replied at 19-6-2020 02:24 PM
actually iols baru install tik tok Benda ni universal ada lawak, ada ilmu, ada mcm2 story la Iols  ...

Tik Tok pun iol ada install kat hp iol, best je sbb xde pun iol trjumpa content yg teruk2, smuanya best & video psl masakan pun ada. Yg dorg kta xbest tu sbb xpndai search kot.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:07 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 19-6-2020 03:05 PM
Cer layan bidyo masak2 tiktok. Seronok.
Pehtu bidyo deyol buat POV macam ala2 video filem pende ...

Tik Tok pun iol ada layan video2 psl masakan, haters je kata Tik Tok ni smuanya smpah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:10 PM | Show all posts
sleepandream replied at 19-6-2020 03:18 PM
kan sis...
sama jugak apps bigo tu...
ada ramai ustaz2 live...

Ummah Meleis ni ada je yg x kena dgn apps, pdahal apps tu cuma apps, users nya yg prlu d salahkn klau ada bnda2 yg bukan2 trjdi sbb apps tu xkan brgerak klau xde users yg gerakkan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:12 PM | Show all posts
Suchi replied at 19-6-2020 04:22 PM
Iols rasa fb tempat org tua melepak tu lagi teruk dan penuh toksik.
Bayangkanlaa sampai ada found ...

Uol biar btul ni? Ada yg tunjukkn body sbb nak tayang skin yg gebu mebu tu? Siapa dia?.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:15 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 19-6-2020 04:30 PM
Tang mana yg educational?

Trkjut gila iol yg video last tu, nmpk pisang khau.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:19 PM | Show all posts
terpaling replied at 19-6-2020 04:30 PM
"Tarian yang mempunyai unsur pemujaan dan ritual yang menyalahi akidah Islam, serta pemakaian dan so ...

Lagu Lathi ni x apa2 lh uol, lirik nya pun xde psl pemujaan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:21 PM | Show all posts
tomitomes replied at 19-6-2020 05:32 PM
Kau tgkla nnt 2,3 taun mst ade puak buat no bra no panties challenge. Manusia akhir zaman la katak ...

Iol ada install Tik Tok ni, best je, bnyk yg best tpi x dpt d nafikn "Naked Challenge" mmg dh ada kat Tik Tok. Mostly pompuan buat kat bf dorg for their reaction.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 19-6-2020 04:09 PM
Ok. Tengkiu sbb menjawab dgn jujur.



Maigadddd...all the penisess..haha..sah2 gay dorang2 nii...ayooo
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenCaramel replied at 19-6-2020 11:22 PM
Maigadddd...all the penisess..haha..sah2 gay dorang2 nii...ayooo

Macam pisang lebam lebu terjuntai2
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:27 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 19-6-2020 06:34 PM
Utk kita pompan mmg tak nampak apa2 yg best dgn no bra challenge. Tapi utk jejanz, jiwa depa berge ...

Bgi kitorg as prmpuan ni mmg ada yg xpkai bra kat rumah mcm iol, sbb x rimas, nak jln kluar je bru pkai tpi bgi llaki no bra ni mmbrahikn sngt lol, pdahal xde apa2 pun. Dorg pun xthu yg boobies ni klau nak dtg period boleh menegang smpai sakit, yg dorg tahu nak yg "tu" je.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 11:31 PM | Show all posts
sarah82 replied at 19-6-2020 06:35 PM
Hahaha.. Weols mmg gatai sikit...

Wowza, pngakuan trlarang ke ni?.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 01:51 PM GMT+8 , Processed in 0.094427 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list