CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Ada Lagi Nak Sangkal Bila Mufti Wilayah Persekutuan Kata Lathi Challenge Haram?

  [Copy link]
Post time 19-6-2020 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2020 07:19 PM
Dancing2 keluar peluh

Yg mana? Yg kaka post de toppers tu ke? Peluh tipu tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 07:22 PM | Show all posts
Suchi replied at 19-6-2020 04:22 PM
Iols rasa fb tempat org tua melepak tu lagi teruk dan penuh toksik.
Bayangkanlaa sampai ada found ...

itulah sis... iols yg muda mudi ni bertwitter sajork.. tiberrr

btw, dolu2 iols suka masuk tumblr... tengok gambar2 deco rumah and belek2 gambar retis kpop...
sebelum tumblr dicemari
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-6-2020 07:20 PM
Iols tengah berangin tadi dgn seller makanan ni.. Baca komen chuols terus tergelak.. Hahahaa.

Mana klakar?.. merenyam ada la.. ok kena break. Sambung lepas maghrib kaa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 19-6-2020 07:21 PM
Yg mana? Yg kaka post de toppers tu ke? Peluh tipu tu..

Kalau kita dancing2 ikut lagu tu keluarlah peluh. Iols hanya mampu garden disco je sebab kitchen sempit
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-6-2020 07:14 PM
Hahahaha.. Cakap terus terang senang.

Being honest. Clean & clear
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tomitomes replied at 19-6-2020 05:36 PM
Mv dia mmg takde unsur memuja pun

Mv dia tak ada la menampakan unsur pemujaan secara nyata,  mcm tok moh bakar kemenyen ke ape..

Tapi dalam tu ada tunjukan orang main wayang kulit dan makan kaca.  Makan kaca ni satu ritual sebelum main wayang yang boleh dikaitkan dengan pemujaan.

Dalam mv tu juga menunjukan perempuan ni tiba2 jadi mcm hantu kak limah versi seksi sikit la

Kalau ikut kata porumer,  mungkin masa ni nak tunjuk yg perempuan tu guna ilmu hitam untuk sihir x bfnya..

Lagu ni kalau nak dengar tak de masalah sebab tak de hal pemujaan,  tapi kalau nak menari ikut challenge atau nak tiru mv dia untuk muslim tak boleh la.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2020 07:24 PM
Being honest. Clean & clear

Hihihi.. Dia x tengok kita komen bila tengok abam polis dan tentera siam.. Hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-6-2020 07:29 PM
Hihihi.. Dia x tengok kita komen bila tengok abam polis dan tentera siam.. Hahahaha.

Meols suka tengok pga

  

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2020 07:31 PM
Meols suka tengok pga

Hahahaha.. PGA aura dia lain...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-6-2020 07:32 PM
Hahahaha.. PGA aura dia lain...

PH - polis hutan lagilah lejen
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2020 07:33 PM
PH - polis hutan lagilah lejen

Vat69..auummm...iols suka aura bad boy yg melindungi gitu.. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-6-2020 07:36 PM
Vat69..auummm...iols suka aura bad boy yg melindungi gitu.. Hahaha.

Masa sekolah dulu chem lab mengadap padang kawad pga.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 19-6-2020 07:45 PM
sofyayra replied at 19-6-2020 03:26 PM
Time sek rendah/ sek menengah tiap kali ada acara yg persembahan ni, musti akan ada group yg prese ...


Masa kecik2 dulu tak tahu pun pasal kisah seram ni sebab tu selamba je.
Ingat dulu kazen bagi pinjam buku rekoder mazlan manan. Pastu ada terselit kertas note muzik ulik mayang.
Kalau muzik barat, muzik mcm totentanz dan die irae tu bunyi seram dengar kul 12 malam.


Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tengok on si Mawar tu, laki downgrade dari ex-wife phd holder kepada sorang yg gst  pun dia tak tau (isu gst lagi ). Laki dia nominee si anak bekas Menteri, laki si aktress pojaan onions, so duit berkepuk. Siap amik make-up retis nak bertik tok punya hal. Sendirik pikir la korang tu cerdik ke baghal macam dia?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangkit dari kuburan


Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2020 07:37 PM
Masa sekolah dulu chem lab mengadap padang kawad pga.

Wowww.. Boleh cuci mata kannn.. Hahahaha.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2020 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang tu muka buruk namampus gegeh nak ikut viral. Dalam frenlist aku ada sekor camni. Muka mak berkerak, ajak anak muka can kera obese, org tegur hodoh, tau pun sentap. Sendrik cari pasal. Macamkan likes tu sampai 1k, 100 pun tak lepas. Lagi nak perasan femes siap ucap tengkiu, takat likes 30+.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-6-2020 12:59 PM
Hisap rokok pun haram kan? Ada ko nampak orang follow?

Arak pon haram...tatoo pon haram... adaje yg buat juga kan

Kesimpulannya individual as muslim tu nk practice ke x

If not, dpt lah dosa

Human being... mcm2 kan... ada yg follow ada yg x
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 08:58 PM | Show all posts
see mmg haram kan aritu kemain ramai yg sentap  cakap senilah apalah .
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2020 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-6-2020 03:10 PM
Ala. Lagu Ulik Mayang original if dengar pukul 12 tengah malam di kala berseorangan di bilik juga  ...

Uih ulik mayang ni seremmm tau. Ada certain tmpt kat Terengganu mmg ban lagu..sbb kalu psg tentu pastu ada kes histeria.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Jadual terlampau, anak-anak tidur cuma lima jam sehari,hilang fokus dalam pelajaran, pelajar mula meminta untuk tidak ke sekolah kerana terlalu penat.
YgBenarJadual terlampau, anak-anak tidur cuma l
Views : 25 Replies : 1
Dr M tak pernah insaf, kata Anwar
mojarean_XDr M tak pernah insaf, kata Anwar
Views : 41 Replies : 1
Apa sangat cuti di Thailand banding ke Eropah, AS
Highflyer19Apa sangat cuti di Thailand banding ke E
Views : 550 Replies : 7
GST dijangka kembali 2024
Highflyer19GST dijangka kembali 2024
Views : 1259 Replies : 38
#1530 Baby Amogou on the way  V69
friedfishsoup#1530 Baby Amogou on the way V69
Views : 89403 Replies : 1769
Purchase Fildena online in the USA.
herrysmithPurchase Fildena online in the USA.
Views : 759 Replies : 2
Soalan KBAT agaknya
PerawankotaSoalan KBAT agaknya
Views : 329 Replies : 6
How do you know that you're really "in love" and not
HasfyAbdHow do you know that you're really
Views : 278 Replies : 3
[SALAH FAHAM]
Laracrop[SALAH FAHAM]
Views : 6678 Replies : 45
Teka teki botol
syidapink88Teka teki botol
Views : 62102 Replies : 291

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 12:00 PM GMT+8 , Processed in 0.080835 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list